راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همگي
اقا من 2 تا سوال داشتم
1-اگه من بازي half life 2 نسخه xbox رو بگيرم مي تونم تو 360 راحت بازي كنم و save كنم
2-بچه ها چرا نوشته ها تو بازي هاي من تو 360 اينقدر ريزه (fifa07-gear of war)
با تشكر

سلام به همگي
اقا من 2 تا سوال داشتم
1-اگه من بازي half life 2 نسخه xbox رو بگيرم مي تونم تو 360 راحت بازي كنم و save كنم
با تشكر

1-فك نميكنم
2-چون داري روي 480 ميبيني.و كيفيت مياد پايين.

دوستان ميدونم اينجا جاش نبود اما چيكار كنم !! كسي پي اس 2 دسته با 1 دسته و 1 مموري سراغ داره ! قيمتش هم 90 تومن باشه و بگين چند ماه يا سال هست كه باهاش كار شده !!

یه ps2 خیلی تمیز با 2دسته اصل و1 مموری 8m و 65 بازی top هست مال خودم هم بوده مفت میدم 130 که البته همه بازیهاش مالزی و1500 تومنی که با یه محاسبه می فهمی که فقط نزدیک 100 تومن پول بازیهاشه + 13000 دسته اضافه +مموری که گفتم اون هم در حدود 8000 پولشه پس میبینی که مفت میگم

سلام به همگي
اقا من 2 تا سوال داشتم
3-فيلم dvd رو نشون مي ده
با تشك

سلام به همگي
اقا من 2 تا سوال داشتم
3-فيلم dvd رو نشون مي ده
با تشك
صفحه قبل محمد رضا جوابت رو داد!
اما در مورد سوال 3 ) بله میشه!

من الآن بک آپ ایکس باکس 360 روی سی دی دارم و میخوام روی دی وی دی دو لایه بزنم اگه میشه توضح بدین چه جوری باید بزنم آیا با برنامه Nero7 میشه رایت کردیا نه؟ لطفا جواب بدید؟

باتری که تویه خوده کنسول بود خیلی ردیف بوود 1 هفته کارکرد
ولی باتری قلمی گرفتم دونه ایی 100 ولی دو روز بیشتر نرفت

باتری توووووپ چی بگیرم ؟؟؟؟
این باتری چارجر چی یه تو سایته Xboxزده؟؟؟؟

http://www.xbox.com/en-GB/games/viewer.aspx?productId=987&assetTypeId=1&shotId=3

آخرین ویرایش:
عزیز شما یه charge kit بگیر خیلی بهتره البته نوع play & charge رو اینطوری هم شارژ میشه هم وقتی شارژش تموم بشه دسته وصل میشه به دستگاه و میتونی بازی کنی و در حین بازی دسته رو شارژ کنی البته از طریق usb کامپیوتر هم شارژ میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or