از یک کنسول تا 4 پروفایل میتونن sign in بشن و Halo 3 هم بازی کنند!سلام
يه سوال
ميشه از يك كنسول 360 همزمان 2 پروفايل آن بشن؟
مثلا از يك كنسول دو نفر برن halo 3 آنلاين بايزي كنن؟
از یک کنسول تا 4 پروفایل میتونن sign in بشن و Halo 3 هم بازی کنند!
بله باز هم میشه.منظورم بصورت آنلاين توي xbox live هست
ميشه؟![]()
اين که با کابل vga ميشه که با مانيتورهاي معمولي بازي کرد بايد رابط به سيم مانيتور هم بگيرم ؟ چه رابطي ؟؟
اونوخت اگه فکر کنم کابل vga دو پورت صدا و يه پورت تصوير و يه پورت که به xbox وصل ميشه داره اون پورت صداش با تبديلي که دارم ميتونم به کيس وصل کنم اما پورت تصويرش رو بايد يجوري به مانتور وصل کنم اما چطوري با چه رابطي ؟؟ ( اگه ميشه عکس رابطش هم رو بزارين )
راستي قيمت کابل vga و hdmi چنده الان ؟؟
یادمه توی geow 2 هم میشد !:dبله باز هم میشه.
تازه اگر اون 3 نفر دیگه Gamertag هم نداشته باشند، باز میتونن تو Party شما باشن و بازی کنند. البته فکر کنم فقط تو Halo همچین چیزی میشه.
1-نمیشه فهمید باید به طرف اطمینان کنی.سلام
دوستان من امروز 360 گرفتم اما واقعا تاپیک ها رو خوندم یه کم کیج شدم پس ببخشید اینجا سوال میکنم.
1.به من گفتن که lt داره حالا از کجا میشه فهمید؟؟؟ایا lt داره یا نه؟؟؟
2.بعد الان اگه lt نبود و من بخام ltیش کنم تاپیکش کدومه؟؟؟یه تاپیک تو بخش فریمور ها بود که دانلود کردم و خوندم اما نوشته بود که این مکمل تاپیک کپی خور کدن هست؟؟این تاپیک کجاس؟؟؟؟
درایور من light onهست.
ممنون میشم تاپیکش رو بدید تا من این ورژن رو نصب کنم وو به جمع لایویی ها بپیوندم البته تا قبل از ban wave
راستی حالا تاپیکش رو میدید لطفا میخونم اما نصب lt رو light on ایا کار سخت افزاری هم داره؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون1-نمیشه فهمید باید به طرف اطمینان کنی.
2- بده بیرون 6-7 تومن میگیرن LTV1.1 میریزن برات.
به نظرم الان به لایو وصل نشو. بزار گیرز 3 بیاد بعد وصل شو. چون اگه الان وصل شی 1-2 ماه دیگه بن میشی
اگه بلدی -این کار رو انجام بده-چون اگه کی درایو رو بپرونی -دستگاه رو باید بندازی دورممنون
میشه سوالات 2 و خط یکی مونده به اخری رو جواب بدی لطفا؟؟؟
+ اینکه اگر من به لایو وصل شم و بازی نکنم انلاین بازم بن میکنه اگه lt نباشه؟؟؟(مثلا یه پوینت کارت بگیرم و برم بازی ارکید بخرم؟؟؟)
بعد اگه بن ویو از مهر شرو شه من الان به لایو وصل شم تو این 1 ماه بعد اگه دیگه وصل نشم تا بعدا که ابا از اسیاب بیوفته بازم ماکرو 360 منو تشخص میده و بن میکنه؟؟؟یعنی از اطلاعاته قبلی که داره؟؟؟(امید وارم منظورم رو خوب رسونده باشم).
خیلی ممنون
eeeeeاگه بلدی -این کار رو انجام بده-چون اگه کی درایو رو بپرونی -دستگاه رو باید بندازی دور
تاپیکش توی بخش فریم ویر ها هست!
بله تقریبا نصف کار سخت افزاریه و باید کنسول رو باز کنی و درایو رو در بیاری و فکر کنم به PC وصل کنی و....
-اخرین بازی که MS بن کرد -هرکی درایوش رو فریم ویر ریخته بود شناسایی و بن کرد.
-یعنی کنسول وقتی کپی خور میشد و به لایو وصل میشد حتی بدون گذاشتن یک بازی توی درایو بن میکرد!
ولی بعد از LT بن کردن تموم شده-باید تا اواخر اکتبر صبر کنیم- ببینیم اینبار به چه روشی بن میکنه
-اگر کنسول شناسایی بشه که بعدا هم بن میکنه!ولی اگه شناسایی نشه بن نمیکنه- پیشنهاد میکنم از هفته اول-دوم اکتبر به لایو وصل نشی- چون بن بازی و شناسایی از اون مقع شروع میشه- شاید با اومدن REACH زودتر هم شروع بشه!!!!!!
ولی اگه شناسایی نکنه و بن کردن ها تموم بشه- باز میتونی با خیال راحت وصل بشی
eeeee
ممنون
پس ببرم بیرون بدم نصب کنن بهتره
حالا یه سوال اگه فروشنده راست گفته باشه که lt داره و من باور نکنم و بدم یه نفر بیرون lt نصب کنه و بعد اگه واقعا این روش lt نصب باشه اونوقت مشکلی پیش نمیاد؟؟؟منظورم 2 بار نصب lt هست؟؟
بازم ممنوناخه اونجا یه مغازه بود می گفت من 2 نوع دارم
1 نوع جاسپر و یک نوع جاسپر پلاس![]()
بعد فهمیدم این پلاس یعنی اینکه lt داره :d
قیمت چاسپر هم 330 بود برادر پلاس رو هم میداد 350 :d
بعد من یه سری اتفاقاتی افتاد از یه جا دیگه گرفتم به قمیت 330 و احتمال میدم که lt نداشته باشه
جاسپر پلاس
ممنوناگه میخوای شماره میثم قربانی رو بهت میدم- 8 میگیره ولی کارش عالیه-ادم خیلی گلیه
اگه خواستی PMبده - توی پاساژ کامپیوتری رضا هستش
- مشکلی پیش نمیاد برای LT - اگه داشته باشه،موقع ریختن ،کر کنم بفهمه
این صدا های درایو عادیهممنون
یه سوال دیگه:
ایا کلا مشاالله درایو 360 اینقد صدا میده؟؟؟ مخصوصا موقع اجرا بازی که دیگه نگوو :d
و اینکه همه elite ها چند تا دمو تریال و چند تا تریلر تو هاردشون هست؟؟؟؟
ببخشید اینقد سوال میپرسما انشاالله راه بیفتم خودم بتونم جبران کنم![]()