راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید اقای unknown واقعا به نظر شما کیفیت مانیتور با HDTV یکیه ؟؟؟!!!! اخه اصلا اینا با هم قابل مقایسن !! ما تو خونمون یه (Samsung 40" HD (LCD داریم. وقتی که من کامپیوترمو به اون وصل میکنم و باش بازی میکنم اصلا دیگه نمیتونم مانیتورمو نگاش کنم(سامسونگ Magic Green)چه برسه باش بازی کنم. واقعا تفاوتشون زمین تا اسمونه. من قصد جسارت نداشتم ولی میخواستم بهتون بگم که تا یه چیزیو امتحان نکردید دربارش اضهار نظر نکنید.

سام دوسته عزيز.
يه بار ديگه به سوال دوستمون نگاه كن
پرسيده اگه به مانيتور وصل كنيم كيفيت hd ميده يا معمولي؟
منم گفتم hd چون فك كنم ديگه بالاي 480p از معمولي بالاتره.
من كي گفتم كه با hd-tv برابره؟
من گفتم روي مانيتورم كيفيت hd ميده.
كي ميگه من روي hd-tv امتحان نكردم؟
گفتم روي تلويزيون اتاقم كه اچ دي نيست بازي ميكنم و الا روي hd-tv هم كيفيت رو ديدم;)
-----------------------------------------------
دوستان لطفا انقد سريع جوش نيارين و يه بار درست هم سوال و هم پاسخ رو بخونين تا سو تفاهم پيش نياد_كلي گفتم)

salam dostan man ye television daram ke rosh zade hdtv vali khob poshtesh vorodi hdmi nadare fagh chand ta vorodie component dare mikhastam bedonam ayay baraye 360 kafie va mitone be sorate hd egrash kone chon rosham zade 1080i mamnon az shoma

سلام دوسته عزيز.
شما ميتوني روي 360 1080 بازي كني.
اصلا 360 hdmi نداره!
با همون سيمه خودش كارت را ميفته ;) ;)

ye chize jalebe dige,hamin alan dobareh hameye baziharo ovord,amma baz az inke on dvd malaysia ro gozashtam to dasztgah o baghieyey baziha ro gozam dobare baghieye baziha boot nashodan...?????dar zmen hameye dvd ha saleman va rahat ba dastgah sazegarboodan amma yedafe injpoori shod.

ببین این روشی که میگی مال ورژن 3 و قدیمی هست فایلهای 4.2 و روش فلش فرق داره باید فایل اصلی که 12mb حجم داره رو دانلود کنی و بعد فایل mtkflash183 رو دانلود کنی فکر کنم تو همین اموزش فلش سامسونگ خودمون هست بعد طبق راهنمایی 4.2 فلش کنی
ببین همه ی راهنما ها با استفاده از نرم افزار Xtrem Boot Maker فلش کردن رو توضیح دادن، ولی این نرم افزار هیچی نیست! فقط فلاپی رو آماده میکنه و فرم ور کرک شده و نرم افزار X360SAM رو میریزه رو دیسکت!

ye chize jalebe dige,hamin alan dobareh hameye baziharo ovord,amma baz az inke on dvd malaysia ro gozashtam to dasztgah o baghieyey baziha ro gozam dobare baghieye baziha boot nashodan...?????dar zmen hameye dvd ha saleman va rahat ba dastgah sazegarboodan amma yedafe injpoori shod.
midoni onaye ke lable daran yany chap shodan ro mikhone,fek konam hameye ona malaysia bashan,baghiaro ham del bekhah eshghimikhon),farda bayad bebearam bedam ye nagahi beehesh bendazan,omidvaram ke chizish nabashe
دوست من بازی های مالزی مفت هم گرونه . اصلا کنسول رو میترکونه . { مفید و مختصر } فقط و فقط از بازی های کپی استفاده کن . راستی روزی چند ساعت با 360 بازی میکنی . ؟؟ چطوری کنسول رو گذاشتی ؟؟ { عمودی یا افقی } اصلا کجا گذاشتی ؟؟:confused: :confused: :confused:

به نظر شما من الان 360 بگيرم بهتره يا صبر كنم سال ديگه ps3بخرم و الان 360 چنده و از كجا بگيرم بهتره مرسي

اگه پولشو داری جفتشو + wii بخر ولی اگه یکیشو می خوای باید بدونی که هر کدومی بگیری یسری بازیها رو از دست می دی و باید بدونی چه بازیهایی واسه کدومشون میاد(بعضیها هم مشترکه) تا بتونی تصمیم بگیری.

قیمت 360 کپی خور شده الان بین 400 تا 450 هست بازیهاش هم بین 7 تا 10 تومن.

سلام.
من با هزار جور بدبختی نتونستم کپی خور کنم و آخرش دست به دامن یگانه شدم. حالا وللش. الان 6 بازی دارم که همه سالمن. اما یه نکته عجیب! وقتی تو بعضی از بازیها مثل کربن و اسپلینتر رو رزولوشن 720P میزارم سالمه اما تو بقیه رزولوشنها حتی 1080i یه خط وسط تصویر است. کسی میدونه چرا؟
راستی بازی DOA Xtreme 2 درسته خیلی باحال نیست اما یه جذابیتهای خاصی داره:biggrin1: .حتما بگیرید. GOW/RS:V/COD3 هم خیلی باحالن . از دست ندید.

آقا من آخر برم 360 بگيرم و با مانيتور بازي كنم يا اين كه بدون HDTV به درد نميخوره؟منظورم اينه كه مي ارزه برم بخرم يا اين كه بيخيال خريد 360و بازي با مانيتور بشم؟:confused: تلوزيون ما يه ورودي s-video بيشتر نداره.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or