راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام خدمت دوستان عزیز
1-من میخوام ایکس باکس بگیرم خواستم بدونم الان موقع خوبیه؟ چون از جایی شنیدم ماکروسافت به علت بیرون دادن ناتال قیمت xbox رو کاهش میده.این قضیه صحت داره؟
2-پلی اند شارژ کیت بگیرم بهتره یا باطری شارژی؟
3-یک کابل hd با کیفیت برای استفاده با مانیتور 2261vp بهم معرفی کنید.
4-در حال حاضر بودجم به آرکید میرسه اگه آرکید بخرم پشیمون نمیشم؟ منظورم اینه هارد الیت خیلی بدرد میخوره؟
5-ممنون!

1.آره الان خوبه.در آینده هیچی معلوم نیست.
2.شاید تقلبیش بهت بیفته.فعلا از ای باتری شارژی معمولیا بگیر.
3.کابل های سونی و فیلیپس عالیند و طبیعطا قیمت بیشتری دارند حدود 30 35.کابل خود ماکرو هم هست 30 تومن.ارزونتر هم هست 14 تا16 تومن
4.بله.خیلی به درد میخوره.سلامتی کنسول رو تضمین میکنه.بعضی بازی ها نیاز به هارد دارند.
در کل اگه پول الیت رو نداری.آرکید بخر هر وقت پول گیرت اومد یه هارد 120 بخر بنداز کنارش.
5.خواهش میکنم.

آدرسشو باید بگیرم
محیطش خیلی باحاله صاحبشم خیلی آدم خوبیه
ایکس باکس ساعتی 1500(دو تا داره که اگه بخوای دوتایی بازی کنی 2000 می گیره)
pc ساعتی 1000
ps3 ساعتی 2000
میدان سپاه به طرف پل چوبی کوچه روشن پلاک 3 زنگ 2
وقتی رفتی بگو منو HAMID معرفی کرده .بلکه یه ذره هم به ما free بخوره:biggrin1:

وقتی بازی روی x360 نصب هست وقتی سیدی را داخل دستگاه قرار میدیم اتوماتیک از روی هارد میخونه یا از روی سیدی؟

یه جواب به این سوالم بدین.

1.آره الان خوبه.در آینده هیچی معلوم نیست.
2.شاید تقلبیش بهت بیفته.فعلا از ای باتری شارژی معمولیا بگیر.
3.کابل های سونی و فیلیپس عالیند و طبیعطا قیمت بیشتری دارند حدود 30 35.کابل خود ماکرو هم هست 30 تومن.ارزونتر هم هست 14 تا16 تومن
4.بله.خیلی به درد میخوره.سلامتی کنسول رو تضمین میکنه.بعضی بازی ها نیاز به هارد دارند.
در کل اگه پول الیت رو نداری.آرکید بخر هر وقت پول گیرت اومد یه هارد 120 بخر بنداز کنارش.
5.خواهش میکنم.

تقلبیش با اصلش چه فرقی داره؟چطور میشه تشخیص داد؟فروشگاه سونی و فتحی اصلش را دارن؟
آخه من هم میخوام بخرم با پلی اند ... که راحت اگه دسته شارژ هم نداشت بشه بازی کرد.

یعنی اگه فقط بخوام دموی بازیها، تریلرها، بازی‌های آرکید و... دانلود کنم، مهم نیست؟ اگه اینجوری باشه که خوبه.

شما بايد يه profile آنلاين واسه خودت درست کنی که تو اون هيچ وقت بازی نکنی و به قل خودت فقط دانلود کنی......اگه هم خواستی بازی کنی که بايد پچ امنيتی رو رو بازيت داشته باشی

شما بايد يه profile آنلاين واسه خودت درست کنی که تو اون هيچ وقت بازی نکنی و به قل خودت فقط دانلود کنی......اگه هم خواستی بازی کنی که بايد پچ امنيتی رو رو بازيت داشته باشی

اِ پس یه پروفایل بسازم حله؟ بسیار خرسندمان کردین:دی
حالا یه پرسش دیگه. وقتی می‌خوام وصل شم لایو ( توی همون پروفایل جدیده ) باید بازیو دربیارم از تو دستگاه یا فرقی نمی‌کنه؟

سلام دوستان
مي خوام يه xbox 360 بخرم
.از نظر كيفيت و طول عمر بهترين باشه قيمت اصلا مهم نيست :biggrin1:(در كل بهترين xbox رو بهم معرفي كنيد:smile:)
.يه سايت معتبر براي خريد اينترنتي بهم معرفي كنيد يا اگر سايت ها معتبر نيستن
يه فروشگاه خوب معرفي كنيد.
ممنون.

ps2 دارم وقتی به تلوزیون تقریبا قدیمی وصل میکنم و اون تلوزیون سیستم ntsc نداره میره رو pal و سیاه و سفید نشون میده.
میخواستم بدونم این x360 هم همینطوره یا نه؟

سلام دوستان
مي خوام يه xbox 360 بخرم
.از نظر كيفيت و طول عمر بهترين باشه قيمت اصلا مهم نيست :biggrin1:(در كل بهترين xbox رو بهم معرفي كنيد:smile:)
.يه سايت معتبر براي خريد اينترنتي بهم معرفي كنيد يا اگر سايت ها معتبر نيستن
يه فروشگاه خوب معرفي كنيد.
ممنون.

الایت بگیر با مادر برد جاسپر.میشه حدود 350
سایت nextgen خوبه
فروشگاه فتحی و سونی هم توپخونه هستن اینا هم خوبن

آقا من رفتم از پایتخت پرسیدم آرکید چند، گفت 290. بعد گفتم LT داره یا نه، اصلاً نمی‌دونست چی هست؟!!!
شما غیر از توپخونه اینا جایی سراغ دارین که یا یارو حالیش باشه LT چیه یا از اول رو دستگاه نصب باشه؟

تقلبیش با اصلش چه فرقی داره؟چطور میشه تشخیص داد؟فروشگاه سونی و فتحی اصلش را دارن؟
آخه من هم میخوام بخرم با پلی اند ... که راحت اگه دسته شارژ هم نداشت بشه بازی کرد.
اکثراً تقلبی دارن یعنی تقریباً همه. اون دوتایی که ذکر کردین هم چند وقت پیش دیدم هر دو فقط تقلبی داشتند.
می‌تونین 4 تا باتری بخرین خوب!

یه جواب به این سوالم بدین.

خیلی زود شارژ خالی میکنه.
تشخیصش به تنهایی سخته.باید بزاری بقل هم.اگه حتما میخوای باید از یه جای خیلی مطمئن بگیری.
ولی باتری معمولی بگیری بهتره.مثل سونی با شارژرش که خیلی بشه میشه 25 تومن.
PLAY & CHARGE KIT که اگه میخوای برای هر دسته بگیری باید دونه ای حدود 25 تومن بدی.
در کل 50 تومن.

این کارا برای چیه؟ شما 2500 بده 4 تا باتری duracell بخر و تا مدت خیلی خیلی زیادی خودتو راحت کن.
duracell%20aa.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or