بچه ها Battery Charger سونی من قیمت کردم 17 تومن 2500mAh هستش اونی که شما میگی 4 تومن 1000mAh هست که سرعت شارژش پایین هست و باتری زود شارژش تموم میشه مخصوصا با دسته ی 360.
mAh = mili Ampers per hour
باتری های خود دسته قابل شارژه ؟
بچه ها Battery Charger سونی من قیمت کردم 17 تومن 2500mAh هستش اونی که شما میگی 4 تومن 1000mAh هست که سرعت شارژش پایین هست و باتری زود شارژش تموم میشه مخصوصا با دسته ی 360.
mAh = mili Ampers per hour
باتری های خود دسته قابل شارژه ؟
من مي خوام 360 بگيرم ولي نميدونم از كجا
اگر ممكنه آدرس يا شماره تلفن چند تا از فروشگاهها رو به من بديد
این همون دات کامیه که بعضی ها از صداقت و کار درستیش صحبت می کنند!:laughing: :laughing:زنگ زدم داتکام گفت که نزدیک 100 تومن خرج کپی خور کردنش میشه! گفت که اول باید برقشو درست کنیم. مثل اینکه برق اون 110 ولته ولی برق ایران 220 ولته. و گفت که بقیه کاراشم باید بکنند که خرج داره.
هنوز راه هکی نیومده تا بشه بازی های کپی XBOX1 رو روی 360 اجرا کرد.برای اینکه 360 بازی های ایکس باکس معمولی رو اجرا کنه باید بازی ها بطور مخصوصی رایت بشن یا اینکه همین بازی های تو بازار رو اجرا می کنه؟
1-بلهسلام
من هم jump in کردم. البته از ایران نگرفتم. ورژن UC . فعلا هم فقط ابلیویون رو دارم که اورجیناله:cheesygri (تا حالا بازی اورجینال ندیده بودم)
زنگ زدم داتکام گفت که نزدیک 100 تومن خرج کپی خور کردنش میشه! گفت که اول باید برقشو درست کنیم. مثل اینکه برق اون 110 ولته ولی برق ایران 220 ولته. و گفت که بقیه کاراشم باید بکنند که خرج داره.
اما من اورجینال گرفتم که ارزونتر بیفته. با این اوصاف باید تقریبا نزدیک همون 520 خرج کنم. پس به این نتیجه رسیدم که خودم کپی خورش کنم! و در نتیجه سوالاتی پیش اومد که میپرسم.
1- اگه کپی خورش کنم دیگه بازی اورجینال اجرا نمیکنه؟ اگه نمیکنه ابلیویون رو بازی کنم بعد کپی خورش کنم.
2- این مشکل برقش رو باید با یه مبدلی چیزی حل کرد نه؟ کسی اطلاعاتی داره؟
3- برای کپی خور کردنش چه کارایی باید انجام بدم؟ مگه به غیر از آپدیت فرم ویر چیز دیگه ای هم داره؟
سلام
من هم jump in کردم. البته از ایران نگرفتم. ورژن UC . فعلا هم فقط ابلیویون رو دارم که اورجیناله:cheesygri (تا حالا بازی اورجینال ندیده بودم)
زنگ زدم داتکام گفت که نزدیک 100 تومن خرج کپی خور کردنش میشه! گفت که اول باید برقشو درست کنیم. مثل اینکه برق اون 110 ولته ولی برق ایران 220 ولته. و گفت که بقیه کاراشم باید بکنند که خرج داره.
اما من اورجینال گرفتم که ارزونتر بیفته. با این اوصاف باید تقریبا نزدیک همون 520 خرج کنم. پس به این نتیجه رسیدم که خودم کپی خورش کنم! و در نتیجه سوالاتی پیش اومد که میپرسم.
1- اگه کپی خورش کنم دیگه بازی اورجینال اجرا نمیکنه؟ اگه نمیکنه ابلیویون رو بازی کنم بعد کپی خورش کنم.
2- این مشکل برقش رو باید با یه مبدلی چیزی حل کرد نه؟ کسی اطلاعاتی داره؟
3- برای کپی خور کردنش چه کارایی باید انجام بدم؟ مگه به غیر از آپدیت فرم ویر چیز دیگه ای هم داره؟
هنوز راه هکی نیومده تا بشه بازی های کپی XBOX1 رو روی 360 اجرا کرد.