راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها Battery Charger سونی من قیمت کردم 17 تومن 2500mAh هستش اونی که شما میگی 4 تومن 1000mAh هست که سرعت شارژش پایین هست و باتری زود شارژش تموم میشه مخصوصا با دسته ی 360.

mAh = mili Ampers per hour

باتری های خود دسته قابل شارژه ؟

باتری های خود دسته قابل شارژه ؟

نه اونی که اول توی جعبه ی دستگاه بود قابل شارژ نیست.

یه نکتهاینکه اگر می واین از باتری های غیر قابل شارژ مجدد!!!!(unrechargable)راستفاده کنید از باتری Energizer استفاده کنین من الان یه ماهه هنوز عوض نکردم و هر روز هم باهاش بازی می کنم باتری Duracell هم ...ه دو سه روزه تموم میشه!!

دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم ولی بحث باتری قلمی دسته ی 360 و لیبل های بازی های دات کام چه ربطی به کپی خورشدن XBox360 داره؟!

جزء اطلاعات تکمیلی محسوب می‌شه! :biggrin1:

حالا می‌خواین اسمو تاپیکو عوض کنیم؟ پیش‌نهاد بدین.

سلام...
این روزا بخاطر درسام کمتر می تونم به سایت سر بزنم(البته دوستان به جای ما):blushing:
خوب اول از همه اینکه RAINBOY SIX: VEGAS تو ایران اومد(همه می دونید کجا رو میگم:-")
بعدش باید بگم لیبل چاپی بروی دی وی دی با آب پاک میشه(به علت جنس دی وی دی)اما من خودم تو دستگاه که بود(به مدت 7-8 ساعت)چیزیش نشد...
در مورد باطری شارژی هم من 4 تا باطری شارژی دارم که از اول که 360 خریدم(مرداد) تا الان از همونا استفاده می کنم...2تاش تو دسته و دوتاش هم تو شارژر، بعدش جاشونو عوض می کنم.

حالا یه سوال...
آقا با این فرمور جدید که دی وی دی های معمولی رو می خونه میشه بازی های XBOX معمولی رو اجرا کرد؟؟؟
اگه امولاتور ایکس باکس معمولی رو در 360 نصب کنی مشکلی برای فرمور 360 پیش نمیاد ؟؟؟

سلام
من هم jump in کردم. البته از ایران نگرفتم. ورژن UC . فعلا هم فقط ابلیویون رو دارم که اورجیناله:cheesygri (تا حالا بازی اورجینال ندیده بودم)
زنگ زدم داتکام گفت که نزدیک 100 تومن خرج کپی خور کردنش میشه! گفت که اول باید برقشو درست کنیم. مثل اینکه برق اون 110 ولته ولی برق ایران 220 ولته. و گفت که بقیه کاراشم باید بکنند که خرج داره.
اما من اورجینال گرفتم که ارزونتر بیفته. با این اوصاف باید تقریبا نزدیک همون 520 خرج کنم. پس به این نتیجه رسیدم که خودم کپی خورش کنم! و در نتیجه سوالاتی پیش اومد که میپرسم.
1- اگه کپی خورش کنم دیگه بازی اورجینال اجرا نمیکنه؟ اگه نمیکنه ابلیویون رو بازی کنم بعد کپی خورش کنم.
2- این مشکل برقش رو باید با یه مبدلی چیزی حل کرد نه؟ کسی اطلاعاتی داره؟
3- برای کپی خور کردنش چه کارایی باید انجام بدم؟ مگه به غیر از آپدیت فرم ویر چیز دیگه ای هم داره؟

من رو هم جوّ این بحث ها گرفت و Firmware دستگاه رو عوض کردم!
فقط هنوز امتحانش نکردم.
در ضمن منظور من رو نفهمیدین!
منظور من اینه که شما هم با پیچ گوشتی ریز باز کردین یا Unlock kit داشتین؟
-----------------------------------------------------------------
برای اینکه 360 بازی های ایکس باکس معمولی رو اجرا کنه باید بازی ها بطور مخصوصی رایت بشن یا اینکه همین بازی های تو بازار رو اجرا می کنه؟

زنگ زدم داتکام گفت که نزدیک 100 تومن خرج کپی خور کردنش میشه! گفت که اول باید برقشو درست کنیم. مثل اینکه برق اون 110 ولته ولی برق ایران 220 ولته. و گفت که بقیه کاراشم باید بکنند که خرج داره.
این همون دات کامیه که بعضی ها از صداقت و کار درستیش صحبت می کنند!:laughing: :laughing: :punish:
دوست این قیمتای نجومی که بهت داده همش الکیه! با حداکثر 15 تومان می تونی یه ترانس 500 وات بگیری و بدون هیچ مشکلی برقتو تبدیل کنی به 220 ولت. برای کپی خور کردن هم اگه فکر می کنی می تونی و مطالعه کردی خودت بکن ولی اگه مطمئن نیستی ببر پیش تکاوچ قیمت هم خیلی کم می گیره (البته نمی گم چند!) شمارش در تبلیغ پایین فورم هست می تونی بهش زنگ بزنی و ازش کمک بگیری!
کپی خور کردن دستگاه هم هیچ تاثیری روی بازی های اورجینال نمی زاره و می تونی راحت اونا رو بازی کنی!
برای اینکه 360 بازی های ایکس باکس معمولی رو اجرا کنه باید بازی ها بطور مخصوصی رایت بشن یا اینکه همین بازی های تو بازار رو اجرا می کنه؟
هنوز راه هکی نیومده تا بشه بازی های کپی XBOX1 رو روی 360 اجرا کرد.

سلام
من هم jump in کردم. البته از ایران نگرفتم. ورژن UC . فعلا هم فقط ابلیویون رو دارم که اورجیناله:cheesygri (تا حالا بازی اورجینال ندیده بودم)
اما من اورجینال گرفتم که ارزونتر بیفته. با این اوصاف باید تقریبا نزدیک همون 520 خرج کنم. پس به این نتیجه رسیدم که خودم کپی خورش کنم! و در نتیجه سوالاتی پیش اومد که میپرسم.
1- اگه کپی خورش کنم دیگه بازی اورجینال اجرا نمیکنه؟ اگه نمیکنه ابلیویون رو بازی کنم بعد کپی خورش کنم.
3- برای کپی خور کردنش چه کارایی باید انجام بدم؟ مگه به غیر از آپدیت فرم ویر چیز دیگه ای هم داره؟
1-بله
2-مشکل برقشم فقط یه ترانس 500wمیخود اونم 14 تومانه
3-فقط یه فریم میخواد
4-پس چرا میشه 100 تومان روی هم میشه 40 تومان
دوست عزیز یه زنگ بزم به اقای تاکوچ اون 15 تومان میگیره گوپس خور میکنه

سلام

100 تومن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببر پيش اقا تكاوچ 15 تومن ميگيره كپي خورش ميكنه.
20 تومنم بده يه ترانس 500 وات بگير.من از يگانه يه ترانسه يخچال گرفتم و تا حالا پشته سر هم بالاي 6 ساعت بازي كردم.نه سيستم داغ شد و نه ترانس.كلا خرجت ميشه 35 تومن فوقش

هنوز راه هکی نیومده تا بشه بازی های کپی XBOX1 رو روی 360 اجرا کرد.

ولی در readme فیرم ویری که من دانلود کرد چیز دیگه ای نوشته:
Boots all Xtreme Xbox 360 backups
Boots all Xtreme Xbox 1 backups supported by emulator
Boots all Xbox 360 originals
Boots all Xbox 1 originals supported by emulator​
به خط دوم دقت کن!:confused:
----------------------------------------------
در ضمن منظور از این security sector چیه؟ چیکار می کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or