راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببين تو اين عکس به اون نوشته 2010 نبايد اول توجه کنی..
اول بايد بری اون دوتا عدد زيرشو تو systeme info دستگاه چک کنی ببينی که ونجا هم همين عدد هست ....اگه بود که اون تاريخ درسته و اگه هم نبود که ديگه تاريخ ساخته دستگاه و نميشه فهميد.....
سلام.
این همه درد سر هم نیمخواد که بریم systeme info . پنل جولو رو باز کنید مشخص میشه.
و اینکه این کنسول ها خام بودم
یا اگه به خار هاش توجه کنید متوجه میشید کنسول تا حالا باز نشده و تو عکس کاملا مشخص هست

دوستان من قصد دارم پس فردا یک xbox بخرم
اینه که میگن جاسپر یا فالکوم چی هست ؟
آیا نکته ی قبل از خرید است که توجه کنم ؟
الیت رو میخوام بخرم و خواهش می کنم راهنمایی کنید که یک مدل خوبش رو بخرم
مرسی

دوستان من قصد دارم پس فردا یک xbox بخرم
اینه که میگن جاسپر یا فالکوم چی هست ؟
آیا نکته ی قبل از خرید است که توجه کنم ؟
الیت رو میخوام بخرم و خواهش می کنم راهنمایی کنید که یک مدل خوبش رو بخرم
مرسی
شما اینجا رو بخون. هرچند اطلاعاتش کمی قدیمی شده ولی کلا خوبه بخونیش.
فالکون و جسپر هم مدل مادربرد دستگاه هست که شما حتما باید جسپر بخری. البته الان فکر نکنم دستگاه نو فالکون بدن بهت مگر اینکه بخوان بندازن و شمام متوجه نشی.

یه سوالی دارم

فرق Elite و arcade اینه که اون هارد داره این نداره . در اینصورت این سیو ها رو کجا نگهداری میکنه ؟

+ به dvd rom فشار نمیاد ؟ که باید مثلا 3-4 ساعت ازش بازی اجرا شه ؟

یکی از دوستان میگفت یه سری از بازی های جدید باید رو هارد نصب شند حقیقت داره ؟

سلام. چقدر میگیرن دستگاه رو Jtagکنند؟آیا با این کار بازیهای ps2هم اجرا میشه؟(wiiوpspچطور؟)
و اصلا Jtagبه جه دردی میخوره؟!!؟؟؟
سلام
دوست عزیز دستگاه ایکس باکس تون باید آپدیت نشده باشه والا Jtag نمیشه
خیلی کم گیر میاد این ایکس باکس
من هم خودم دنبالش هستم

یه سوالی دارم

فرق Elite و arcade اینه که اون هارد داره این نداره . در اینصورت این سیو ها رو کجا نگهداری میکنه ؟

+ به dvd rom فشار نمیاد ؟ که باید مثلا 3-4 ساعت ازش بازی اجرا شه ؟

یکی از دوستان میگفت یه سری از بازی های جدید باید رو هارد نصب شند حقیقت داره ؟
سیو ها هم تو فلش و هم تو حافظه داخلیه دستگاه های ارکید میشه ذخیره کرد(512 mb)
شما برای اینکه به درایو فشار نیاد میتونی بازی رو تو یک فلش 8 یا 16 گیگ نصب کنی و از فلش بازی رو اجرا کنی!
البته اینم بگم که اگرم نصب نکنی مشکلی پیش نمیاد. من الان 2 ساله دارم بازی هامو با دیسک اجرا میکنم !

ببين تو اين عکس به اون نوشته 2010 نبايد اول توجه کنی..
اول بايد بری اون دوتا عدد زيرشو تو systeme info دستگاه چک کنی ببينی که ونجا هم همين عدد هست ....اگه بود که اون تاريخ درسته و اگه هم نبود که ديگه تاريخ ساخته دستگاه و نميشه فهميد.....

حالا اگه این دوتا شماره با اونیاییکه تو system info کنسول نشون میده یکه نباشه معنیش چیه؟؟؟ یعنی کنسول مشکلی داره یا چیزیشو دستکاری کردن؟

حالا اگه این دوتا شماره با اونیاییکه تو system info کنسول نشون میده یکه نباشه معنیش چیه؟؟؟ یعنی کنسول مشکلی داره یا چیزیشو دستکاری کردن؟

کنسول مشکل داره یعنی حداقل قابش مال خودش نیست

سلام
من ps3 دارم میخوام یه ایکس باکس بگیرم.اطلاعاتم راجع بهش کمه :
براینکه جاسپر باشه باید تاریخ ساختش بالای 2009 وآداپتورش هم 150 وات باشه اینها کافیه ؟
قیمت دسته های ایکس باکس و هارد 20 گیگ چند هست ؟ و تو هارد 20 گیگ چند تا بازی میشه سیو کرد ؟
من برای ps3بازی با هر ریجنی میگیرم واسه xbox هم اینطوری هست یا باید ریجن خود دستگاه رو بگیریم؟

سلام
من ps3 دارم میخوام یه ایکس باکس بگیرم.اطلاعاتم راجع بهش کمه :
براینکه جاسپر باشه باید تاریخ ساختش بالای 2009 وآداپتورش هم 150 وات باشه اینها کافیه ؟
قیمت دسته های ایکس باکس و هارد 20 گیگ چند هست ؟ و تو هارد 20 گیگ چند تا بازی میشه سیو کرد ؟
من برای ps3بازی با هر ریجنی میگیرم واسه xbox هم اینطوری هست یا باید ریجن خود دستگاه رو بگیریم؟

سلام
ااگر از فروشنده ی معتبر بگیری نیازی به چک کردن برای برد جاسپر نیست
اگر دسته ی اصل بگیری 38 تا 40 اگرم شرکتی باشه 34
البته شرکتیرو به عنوان اصل میدن بهت
هارد بیست گیگم دیگه کسی نمیگیره با اب دیت داشبرد فلش شونزده گیگو ساپرت میکنه
بسته به بازیت تا دوتا دیسک
تو ایران دیگه همه ریجن دستگاهها پال هستش در نتیجه بازی هم جز ریجن پال چیزی پیدا نمیکنی

سلام.من ميخواستم يك 360‌اليت بگيرم 24 خرداد يا 25.تا اون موقع به نظرتون چند ميشه و وسايل اضافي و اينا بايد چي بگيرم.
ممنون

سلام
قیمتا بازاره ایران هیچیش معلوم نیس
اگه افلاین کو اپ میزنی یه دسته اضافه
اگه تی وی اچ دی داری یه تبدیل
اگه مانیتورم میخوای استفاده کنی یه تبدیل واسه مانیتور

ما يك تلوزيون 42 پلاسماي پاناسونيك داريم و ورودي HDMI هم داره.ميخواستم بپرسم كابل هاي HDMI فرقي هم دارند ممنون.
و اينكه من از همين فروشگاه فتحي بگيرم جاي خوبيه؟

دوستان من چند روز قبل پیش یکی از دوستان بودم اونم مثل من ایکس باکس داره و با مونیتور ال سیدی بازی میکنه ولی تو تنظیمات ایکس باکسش بالای 10 گزینه رزولوشن داره مثل 1440*780 یا 1024*768 ولی ایکس باکس من 3 گزینه 480.720 و1080 داره .دلیلشو اگه میدونید خواهشا سریع بگید:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or