فقط 2 سوال دارم:
1. یکی از دوستان جایی نوشته بود که بعضی مغازه ها دسته اوریجینال 360 رو از توش در میارن و به جاش یه دسته کم کیفیت می ذارن. راهی برای تشخیص دسته اصل 360 هست که سرمون کلاه نره؟
2. به طور کلی توصیه می کنید که غیر از این مساله دسته به چی چیزهای دیگه ای موقع خرید 360 توجه کنیم؟ البته با این توضیح که تاپیک اطلاعات کلی در مورد خرید 360، و همچنین تاپیک مادربرد جاسپر رو خواهم خوند.
ممنون.
چجوری میشه گفت چقدر؟سلام میخواستم بدونم دستگاه تو حالت عادی چقدر صدا ایجاد میکنه ؟ آخه من دیروز یه elite گرفتم وقتی دیسک توش میذارم خیلی صر و صدا می کنه ..

اره عزیز میشه... .اخرش یکی به ما نگفت چطوری بفهمیم فیرم ور دستگاه LT هست یا نه . با گذاشتن بازی های جدید رو دستگاه میشه فهمید یا نه؟
مرسی رفیق.یعنی مثلا. Darksiders.Call mv2 .Splinter cell C.dante رو بزارم اگه عینه ادم اورد بالا و رفت تو گیم یعنی 99.5 % LT هست؟اره عزیز میشه... .
یک احتما 1% هم وجود داره اینه که قبل از فریمو1.4 باشه که فکر نمیکنم هیچ ادم عاقلی اینا رو ریخته باشه روی کنسول.
اولاً که Wave بازی ها نباید دستکاری شده باشه و به 3 تبدیل نشده باشه.مرسی رفیق.یعنی مثلا. Darksiders.Call mv2 .Splinter cell C.dante رو بزارم اگه عینه ادم اورد بالا و رفت تو گیم یعنی 99.5 % LT هست؟
اقا شما نگران نباش ال تی هست.اولاً که Wave بازی ها نباید دستکاری شده باشه و به 3 تبدیل نشده باشه.
دوماً اگه اجرا کرد بازم نمیشه گفت LT هست.
چون Non Stealth هم همه Waveها رو اجرا میکنه.
اگه بازی Wave اصلی رو اجرا کرد میشه گفت یا LT 1 یا 1.1 یا Non Stealth هستش.
سلام چرا بعضی از بازی ها روی pal60 و بعضی بازی ها روی pal50 میان؟
یک سوال دیگه داشتم که اگر دستگاه ارور e74 یا سه چراغه بشه دیگه درست نمیشه؟
فقط 2 سوال دارم:
1. یکی از دوستان جایی نوشته بود که بعضی مغازه ها دسته اوریجینال 360 رو از توش در میارن و به جاش یه دسته کم کیفیت می ذارن. راهی برای تشخیص دسته اصل 360 هست که سرمون کلاه نره؟
2. به طور کلی توصیه می کنید که غیر از این مساله دسته به چی چیزهای دیگه ای موقع خرید 360 توجه کنیم؟ البته با این توضیح که تاپیک اطلاعات کلی در مورد خرید 360، و همچنین تاپیک مادربرد جاسپر رو خواهم خوند.
ممنون.
سلام چرا بعضی از بازی ها روی pal60 و بعضی بازی ها روی pal50 میان؟
یک سوال دیگه داشتم که اگر دستگاه ارور e74 یا سه چراغه بشه دیگه درست نمیشه؟
سلام میخواستم بدونم دستگاه تو حالت عادی چقدر صدا ایجاد میکنه ؟ آخه من دیروز یه elite گرفتم وقتی دیسک توش میذارم خیلی صر و صدا می کنه ..
دوستان من وقتي Elite رو با HDMI به LCD وصل ميكنم تصوير يه مقدار خاكستري كابلم هم DAIYO هست من با همين كابل با ps3 بازي ميكنم ولي كيفيتش خيلي عاليه اصلا خاكستري نيست ميخواستم ببينم مال شما هم همينطوره يا X360 من خرابه؟
در ضمن هاردم هم از روز اول بعضي جاهاش خش داشت ميخواستم ببينم طبيعيه؟(از فروشگاه فتحي خريدم)