فک کنم ارکید هارد داره ها !دوستان من اليت بخرم يا اركيد؟ منظورم اينه كه اگه اركيد بخرم چون هارد نداره و بازي رو نميشه رو هاردش نصب كرد امكان داره بعد از يه مدت لنزش بسوزه؟(خاهشا زود جواب بدين ميخوام فردا برم بخرم)

دوستان من اليت بخرم يا اركيد؟ منظورم اينه كه اگه اركيد بخرم چون هارد نداره و بازي رو نميشه رو هاردش نصب كرد امكان داره بعد از يه مدت لنزش بسوزه؟(خاهشا زود جواب بدين ميخوام فردا برم بخرم)
دوستان من اليت بخرم يا اركيد؟ منظورم اينه كه اگه اركيد بخرم چون هارد نداره و بازي رو نميشه رو هاردش نصب كرد امكان داره بعد از يه مدت لنزش بسوزه؟(خاهشا زود جواب بدين ميخوام فردا برم بخرم)
دوستان من امروز يه اليت از فروشگاه فتحي خريدم ولي روي هاردش (اون قسمتي كه نوشته 120GB پره خشه و در ضمن هيچ برچسبي هم رو هاردش نداشت ميخواستم ببينم طبيعي هست يا نه؟
و همچنين كابل برقش هم تو پريز نميره چيكار كنم؟تبديل ميخواد؟:confused:
واي من برچسبشو كندم اون 120GB HDDیه برچسبی داره که در حالت عادی مشخص نیست.
اما چک کن اگه خط و خش خیلی بدطور هست بهشون بگو.
در مورد کابل برق هم،XBox های ریجن PAL همگی 3 شاخه هستن و شما باید تبدیل 3 شاخه به 2 شاخه براشون خریداری کنید.
پاك شد. واي يعني بعدا بخوام بفروشم ديگه هاردشو نميخرن؟ اخه مثل هارد قلابي شده
حالا چيكار كنم؟برچسبش تو بازار نيست؟واي من برچسبشو كندم اون 120GB HDDپاك شد. واي يعني بعدا بخوام بفروشم ديگه هاردشو نميخرن؟ اخه مثل هارد قلابي شده
حالا چيكار كنم؟برچسبش تو بازار نيست؟
دوستان چراغ دسته ي من همش چشمك ميزنه ولي كار نميكنه بايد چيكار كنم؟نكنه خرابه؟
سلام
من ميخواستم 360ام رو با HDMI به تلويزيون وصل كنم بعد ميخواستم بدونم كابل HDMI صدا رو هم منتقل ميكنه؟
چون روي جعبه تلويزيونم نوشته يكجاي HDMI دارد هم براي صدا و هم براي تصوير
بعد ميخواستم بدونم كايل سوني خوب هست؟ يراي فروشگاه فتحي چطوره؟ با اين كابلها روي صفحه خطهاي مورب نمياد؟
اين باطريهاي توي خود دستگاه شارژي نيست؟
مرسي از راهنماييتون
مرسي دوست عزيز از راهنماييتون1- اره صدا هم میره
2- فرق چندانی نمیکنه اما اگر کابل اصل MS رو بگیری از همش بهتره
3- نه شارژی نیست