راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام

دوستان من میخوام یه کابل hdmi به dvi بخرم اولا میخواستم بدونم کیفیت این کابل با hdmi به hdmi برای مانیتور متفاوته؟

قیمت این کابل چنده و از کجا بگیرم وآیا انواع مختلف دارد؟

و سوال آخر اینکه صدا رو چطور به اسپیکرها منتقل کنم؟

ممنون

بله کیفیت متفاوتی داره

قیمتش از 10 تومان هست فتحی داره . بله کیفیت های مختلف داره از قیمتش معلوم هست دیگه.
20751_l.jpg

یه کابل مخصوص صدا هم هست 15 تومان فتحی یادمه قبلا داشت
XBO-ADP002_a.jpg

1 -
طبق چیزایی که من شنیدم سال 2012 نسل جدید کنسول ها عرضه میشه، ولی با توجه به عرضه ی Natal برای 360 ؛ فکر نمیکنم به این زودیا نسل این کنسول منقرض بشه...
من شنیده بودم سال 2015 نسل جدید میاد آخه من هم میخوام X360 بگیرم اگر 2012 بیاد که دوباره باید یه پولی بدیم X720 بگیریم(مگه مایکروسافت 10 سال عمر برای X360 در نظر نگرفته):(

سلام دوستان
راستش میخواستم بدونم چه جوری میشه فهمید که مادربورد ایکس باکس پلمپ باز نشده جسپره (میخوام موقع خرید چک کنم )
بعدش قیمت 360 رو یکی میگه :smile: و قیمت دسته هاش
انشالله 5 شنبه یکی میخرم :love:

سلام دوستان
راستش میخواستم بدونم چه جوری میشه فهمید که مادربورد ایکس باکس پلمپ باز نشده جسپره (میخوام موقع خرید چک کنم )
بعدش قیمت 360 رو یکی میگه :smile: و قیمت دسته هاش
انشالله 5 شنبه یکی میخرم :love:

دوست عزیز پلم نیست که چون موقه ی کپی شدن باز میشه.
ولی اگه میخواهی ببینی دستگات پلم هست پنل جولو رو که باز کنی میشه فهمد دستگاه باز شده یا نه (اگه باز نشده باشه دستگاه کپی نیست)
قیمت ها هم تو بخش قیمت ها هست.

آخرین ویرایش:
راستی من خودم چون زیاد اهل کارای فنی نیستم ( سنم برا این کارا کمه :biggrin1:) نمی تونم فن هارو 12 ولت کنم میشه از همونجایی که می خرم 12 ولت شده رو تحویل بگیرم ؟ یعنی بهشون بگم میخوام 12 ولتش کنم ( محض احتیاط چون تابستون 24 ساعته روشنه کنسولم :-")

v
راستی من خودم چون زیاد اهل کارای فنی نیستم ( سنم برا این کارا کمه ) نمی تونم فن هارو 12 ولت کنم میشه از همونجایی که می خرم 12 ولت شده رو تحویل بگیرم ؟ یعنی بهشون بگم میخوام 12 ولتش کنم ( محض احتیاط چون تابستون 24 ساعته روشنه کنسولم

سلام. اره چرا نکنن.
هزینشم 6 تومن هست

سلام
ینی چی
باید چطوری بفهمی اینه
واسه سایته www.mgi.ir هستش
آها. اگه واس شرکت های معظمِ پایرت خوریِ ایرانی هست، اطلاعات رو به یه روشی روی دیسک چاپ میکنن (عین همون مالزی ها)، و برای دستگاه ضرر داره! خودمم 3-4 تا از این دیسک ها دارم، ولی چون بازیها رو روی هارد نصب میکنم، خیلی برام فرقی نمیکنه!
اما تا جایی که توجه کردم، نسبت به دیسک های پشت بنفش، فشارِ بیشتری به دستگاه میاره!

آها. اگه واس شرکت های معظمِ پایرت خوریِ ایرانی هست، اطلاعات رو به یه روشی روی دیسک چاپ میکنن (عین همون مالزی ها)، و برای دستگاه ضرر داره! خودمم 3-4 تا از این دیسک ها دارم، ولی چون بازیها رو روی هارد نصب میکنم، خیلی برام فرقی نمیکنه!
اما تا جایی که توجه کردم، نسبت به دیسک های پشت بنفش، فشارِ بیشتری به دستگاه میاره!

عه
بنی
اینکه دیسک پشت نقره ای به غیر از مالزی جای دیگه ای هم هست
نه نوشته نیس روش هیچی

سلام
ینی چی
باید چطوری بفهمی اینه
واسه سایته www.mgi.ir هستش
دیسک‌های نقره‌ای لنز رو نابود می‌کنند.
توضیح طولانی داره که بگم چرا. به طور خلاصه دیسک‌های بنفش توسط رایتر و توسط پرتو لیزر روشون چاله ایجاد می‌شه در حالی که دیسک‌های نقره‌ای به صورت استمپر تولید می‌شن. یعنی توسط دستگاه‌های خاص کل اطلاعات یک جا روی دیسک به صورت مکانیکی حک می‌شه.
قیمت این دستگاه‌ها بسیار بسیار بالا بوده و نوع مرغوب اون فقط برای تولید دیسک اوریجینال استفاده می‌شه و این دیسک‌های مالزی-سنگاپور-پاکستان-فیلیپین و از همه بدتر ایران در بدترین شرایط ممکن تولید می‌شوند.
حال به دلیل دولایه بودن دیسک‌های XBOX و پیچیده‌تر بودن فرآیند ساخت، این امر خودشو خیلی بیشتر نشون می‌ده مخصوصاً توی لایه دوم و همچنین Break بین دو لایه.
با نرم‌افزارهای حرفه‌ای تست کیفیت DVD مثل Nero Disc Speed می‌تونید این مورد رو مشاهده کنید.
Total PIF برای دیسک T-Gate معمولاً در حدود 2000 و برای Verbatim بین 500-1500 و برای دیسک اوریجینال زیر 1500 هستش. در حالی که برای دیسک‌های استمپری بی‌کیفیت این رقم صدهاهزار و گاهی میلیون هستش!!!
همچنین Max PIF دیسک اوریجینال و Verbatim حدود 2 یا 3 و برای T-Gate زیر 6 و برای دیسک‌های استمپری بین 100 تا 500 هستش! یعنی فاجعه.
هر کدوم از این PIFهای یک Parity Failure هستند که درایو نتونسته اطلاعات رو بخونه و دور بعدی با توان لیزر بالاتر سعی می‌کنه بخونه که هر کدوم از این PIF ها در صورتی که از 10-12 تا بالاتر بره فشار زیادی رو به لنز درایو وارد می‌کنه.
اطلاعات بیشتری خواستین می‌تونین به تخصصی‌ترین فروم در این مورد http://club.myce.com مراجعه کنید.
در کل استفاده از دیسک‌های نقره‌ای چه برای XBOX چه برای کامپیوتر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شه.

دیسک‌های نقره‌ای لنز رو نابود می‌کنند.
توضیح طولانی داره که بگم چرا. به طور خلاصه دیسک‌های بنفش توسط رایتر و توسط پرتو لیزر روشون چاله ایجاد می‌شه در حالی که دیسک‌های نقره‌ای به صورت استمپر تولید می‌شن. یعنی توسط دستگاه‌های خاص کل اطلاعات یک جا روی دیسک به صورت مکانیکی حک می‌شه.
قیمت این دستگاه‌ها بسیار بسیار بالا بوده و نوع مرغوب اون فقط برای تولید دیسک اوریجینال استفاده می‌شه و این دیسک‌های مالزی-سنگاپور-پاکستان-فیلیپین و از همه بدتر ایران در بدترین شرایط ممکن تولید می‌شوند.
حال به دلیل دولایه بودن دیسک‌های XBOX و پیچیده‌تر بودن فرآیند ساخت، این امر خودشو خیلی بیشتر نشون می‌ده مخصوصاً توی لایه دوم و همچنین Break بین دو لایه.
با نرم‌افزارهای حرفه‌ای تست کیفیت DVD مثل Nero Disc Speed می‌تونید این مورد رو مشاهده کنید.
Total PIF برای دیسک T-Gate معمولاً در حدود 2000 و برای Verbatim بین 500-1500 و برای دیسک اوریجینال زیر 1500 هستش. در حالی که برای دیسک‌های استمپری بی‌کیفیت این رقم صدهاهزار و گاهی میلیون هستش!!!
همچنین Max PIF دیسک اوریجینال و Verbatim حدود 2 یا 3 و برای T-Gate زیر 6 و برای دیسک‌های استمپری بین 100 تا 500 هستش! یعنی فاجعه.
هر کدوم از این PIFهای یک Parity Failure هستند که درایو نتونسته اطلاعات رو بخونه و دور بعدی با توان لیزر بالاتر سعی می‌کنه بخونه که هر کدوم از این PIF ها در صورتی که از 10-12 تا بالاتر بره فشار زیادی رو به لنز درایو وارد می‌کنه.
اطلاعات بیشتری خواستین می‌تونین به تخصصی‌ترین فروم در این مورد http://club.myce.com مراجعه کنید.
در کل استفاده از دیسک‌های نقره‌ای چه برای XBOX چه برای کامپیوتر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شه.
رفیق این بازی هایی که بهمون میفروشن 2500 یعنی نقره این ؟ :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or