bob_omniscient
کاربر سایت
قیمتش این نیست ولی یکی از بچه های همین سایت 3 روز پیش خریده بود 22 تومن. خیلی ممنون.
من xbox audio adapter رو 7 تومن خریدم.تو سایت yahooshop هم زده $6 .
نمی دونم دوستتون چی رو 22 تومن گرفته!
قیمتش این نیست ولی یکی از بچه های همین سایت 3 روز پیش خریده بود 22 تومن. خیلی ممنون.
اره منم دیدم قیمتشو توی سایتا . ولی مثه اینکه کمیاب شده!من xbox audio adapter رو 7 تومن خریدم.تو سایت yahooshop هم زده $6 .
ازکجا خریدی؟ ممنون میشم ادرس رو PM کنیمن xbox audio adapter رو 7 تومن خریدم.تو سایت yahooshop هم زده $6 .
ازکجا خریدی؟ ممنون میشم ادرس رو PM کنی
من فتحی رو تایید می کنم حالا بستگی به نظر خودت داره.دوستان من از فتحی خرید کنم بهتره یا سونی؟چون نمیخوام فالکونو به جای جسپر بهم بندازن
الان فقط آرکید داریم و الیتبا سلام من تصمیم گرفتم که xbox بخرم , فقط چندتا سوال داشتم :
1- arcade بگیرم یا premium؟
2- arcade که هارد نداره یعنی کلا بهش هارد وصل نمیشه؟؟!!
3- اگه بخوام بهش اسپیکر 6 تیکه وصل کنم میشه؟؟؟ یا باید یه دیوایس اضافه بخرم؟؟
4- اگه نکته خاصی باید هنگام خرید رایت کنم , ممنون میشم تذکر بدین؟
5- اگه قیمت این دو مدل رو هم بگید ممنون میشم؟
6- اگه خام بگیرم کپی خور کردنش آسونه؟ خودم میتونم؟
با تشکر
با تشکر از زحمتی که دوستان میکشن چندتا سوال دیگه برام پیش اومد:
1- اگه آرکید بگیرم و بخوام کابل hdmi و هارد براش بخرم همون قیمت elite در میاد ؟؟!!! یعنی کدومو بگیرم؟
2- این xbox 360 تا چه سالی هست؟؟؟!! نرم 300 تومن پول بدم سال دیگه یه چیزی بیاد xbox از رده خارج بشه؟؟؟!!! ( این خیلی برام مهم هست)
3- من میخوام کنسولو بزارم تو اتاقم کنار pcایم و به اسپیکر 6 تیکه وصل کنم,با همون کابل hdmi میشه یا باید چیز دیگه ای بخرم؟؟
سلام
دوستان من میخوام یه کابل hdmi به dvi بخرم اولا میخواستم بدونم کیفیت این کابل با hdmi به hdmi برای مانیتور متفاوته؟
قیمت این کابل چنده و از کجا بگیرم وآیا انواع مختلف دارد؟
و سوال آخر اینکه صدا رو چطور به اسپیکرها منتقل کنم؟
ممنون