راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کمک

با سلام خدمت دوست من تازه ایکس 360 خریدم اولین تجربه خودم هست بازی های تک دی وی دی را راحت روی هارد نصب می کنم ولی یه بازی گرفتم نمی دونم چگونه نصبش کنم تا می زارم می ره تو بازی خواهشآ کمکم کنید ممنون اسم بازی forza motorsport3 هست
بازم شرمنده یه کیت پلی اند شارژ گرفتم می خوام بزارم شارژ شد باید کنسول حتمآ روشن باشه یانه کنسول روشن باشه چراغ ه روشن میشه ولی وقتی کنسول را خاموش می کنم چراغ پلی اند شارژ خاموش هست باید چه کنم ممنونم

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوست من تازه ایکس 360 خریدم اولین تجربه خودم هست بازی های تک دی وی دی را راحت روی هارد نصب می کنم ولی یه بازی گرفتم نمی دونم چگونه نصبش کنم تا می زارم می ره تو بازی خواهشآ کمکم کنید ممنون اسم بازی forza motorsport3 هست
بازم شرمنده یه کیت پلی اند شارژ گرفتم می خوام بزارم شارژ شد باید کنسول حتمآ روشن باشه یانه کنسول روشن باشه چراغ ه روشن میشه ولی وقتی کنسول را خاموش می کنم چراغ پلی اند شارژ خاموش هست باید چه کنم ممنونم
وقتی وارد بازی شد دکمه وسطی دسته رو بزن-بعد y رو بزن و بعد yes
بعد رو روی قسمتی که عکس بازی میاد(همون قسمت دیسک بازی) دکه y رو بزن- 3 تا گزینه میاد!گزینه ی اخر
برای اینستال بازی هست!

باید کنسول روشن باشه!Play & charge kit معنیش روشه در حین بازی شارژ میکنه!فکر میکنم با اتصال به USB -امپیوتر هم شارژ کنه!

دوستان من يه دستگاه pal دارم كه مي خوام ببرمش كانادا كه برق اونجا 110 هستش ، مي خواستم ببينم كه براي تبديل برقش همون آداپتورهاي دستگاهاي uc قديم جواب ميده؟!
باید جوابد بده!چون برق که کنسول استفاده میکنه ولتاژش تبدیل میشه! یا از 220 ولت به 12 ولت که کنسول مصرف میکنه!تبدیل میشه یا اگه 110 باشه! از 110 به اون تبدیل میکنه!

سلام
کنسول رفیقم جاسپر 2009 با درایو نا معلومه !
میگه قبلا بازی هارو راحت میاورد ولی انگار از اون موقعه ای که آپدیت جدید رو نصب کرده همش میزنه Play Video
کسی میدونه با چی حل میشه؟

سلام دوستان من یه کیت پلی اند شارژ دارم و می خوام شارژش کنم راهی هست که کنسول روشن نباشه و شارژش کنم من امروز خریدم تجربه اولم هست باید چی کار کنم ممنون

salam dostane aziz...bebakhshid shayad jaye in soalam inja nabashe vali man 6 7 mah pish xbox gereftam...bad yeseri goftan update nemidanm ziad sardarnemiyaram bordam kardano ina...bad migan alan vase bazy baziya mese just cause2 va spilnter cell conviction baz update mikhad...mishe rahnemaiy konid??mishe khodam updatesh konam...akhe inja vase in kar 40 toman migiran...tanx

سلام دوستان من یه کیت پلی اند شارژ دارم و می خوام شارژش کنم راهی هست که کنسول روشن نباشه و شارژش کنم من امروز خریدم تجربه اولم هست باید چی کار کنم ممنون

من هم دارم ولی اگه کنسول به برق باشه و شارژر به دستگاه متصل باشه شارژ میشه

سلام به همه دوستای گل. من اگه قسمت بشه می خوام یه xbox360 بگیرم . فقط 1 سوال دارم . اونم اینکه من مانیتورم ورودی DVI داره ولی HDMI نداره میتونم با استفاده از این کابل :
HDMI-DVI-D_cable.jpg

تصویر بگیرم ؟؟؟؟

و سوال دوم هم اینکه برای برای صدا هم می خوام از اسپیکر استفاده کنم . برای این کار می تونم از این کابل استفاده کنم؟:
xbox_360_vga_cable.jpg

ممنون می شم جواب بدید عزیزان.

سلام m64
بله با اون کابل که اسمش hdmi to dvi هستش میتونی ایکس باکسو به مانیتورت وصل کنی قیمتش از 14 شروع میشه تا 30

برای صدا بهتره از xbox 360 audio adapter که حدود 7 تومنه استفاده کنی البته یه فیش صدا هم لازمه 1500 تومن

http://www.shrani.si/f/13/19/4KDQ5sdZ/x360audio.jpg
]
دوست عزیز واسه چی میگی این اداپتر بهتره؟ من شنیدم که وقتی همزمان از hdmi و composite استفاده کنی دستگاه هنگ می کنه شما هم برا همین میگی این بهتره؟

دوست عزیز واسه چی میگی این اداپتر بهتره؟ من شنیدم که وقتی همزمان از hdmi و composite استفاده کنی دستگاه هنگ می کنه شما هم برا همین میگی این بهتره؟

من راجع به هنگ کردن اطلاع ندارم.منظورم از بهتر از لحاظ قیمتش بود که 6-7 تومنه. خودمم دارم از hdmi to dvi وaudio adapter با کابل دو سر استفاده می کنم.عالی و بدون درد سر

مانیتورم= samsung BW 1935

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
سلام من میخوام یه save از بازی re5 رو به کنسول خودم منتقل کنم
که کنسول میگه نمیشه

راهی برای دور زدنش هست چون میگه این سیو متعلق به پروفایل شما نیست

من راجع به هنگ کردن اطلاع ندارم.منظورم از بهتر از لحاظ قیمتش بود که 6-7 تومنه. خودمم دارم از hdmi to dvi وaudio adapter با کابل دو سر استفاده می کنم.عالی و بدون درد سر

مانیتورم= samsung BW 1935
قیمتش این نیست ولی یکی از بچه های همین سایت 3 روز پیش خریده بود 22 تومن. خیلی ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or