راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

حالا این Xbox 360 Elite کی میاد ایران و وقتی که بیاد چنده و باز هم ریجنهای مختلف داره؟؟
این کنسول طبق اعلام خود مایکروسافت در تاریخ 29 آپریل وارد بازار امریکا می شه. برای اومدنش به ایران هم حدود 20 روز تا یک ماه باید به این زمان اضافه کنید. قیمت این کنسول 479$ دلار است ولی به احتمال زیاد در بازار بسیار قاطی ایران با قیمت های حدود 700-800 تومان در اوایل به فروش بره!
ورژن elite فقط دارای ریجن ntsc/uc می باشد! (این طور که تا الان معلوم شده!) و به احتمال زیاد درایوشم benq هست که هنوز firmware ی براش نیومده، پس فعلا کپی خور نشده.
کنسول cpu ش با ورژن های قبلی هیچ فرقی نداره ولی اعلام شده که مشکل گرمایی کنسول تقریبا رفع شده در elite.

آخر کسی به ما نگفت که اگه از دبی بهتر بیارم یا از همینجا بگیرم آخه از دبی بیارم آکبنده بهتر هم هست نظرتون چیه ؟
اگه فقط قصدت آکبند بودنه که همین جا هم کنسول آکبند گیر میاد و زیاد به دبی اطمینان نکن. چون یکی از دوستانم هم به تازگی از دبی یه 360 خریده ولی آکبند نبود! ولی در دبی با قیمت ارزونتر و همان 400$ می تونی کنسول رو خریداری کنی. در ضمن تمامی ریجن ها در دبی گیر میاد.

اگه فقط قصدت آکبند بودنه که همین جا هم کنسول آکبند گیر میاد و زیاد به دبی اطمینان نکن. چون یکی از دوستانم هم به تازگی از دبی یه 360 خریده ولی آکبند نبود! ولی در دبی با قیمت ارزونتر و همان 400$ می تونی کنسول رو خریداری کنی. در ضمن تمامی ریجن ها در دبی گیر میاد.

من اونجا فاميل دارم، هر 3 هفته هم مياد ايران.

به پسرش گفتم رفت قيمت کرد ديد نوشته : 2800 درهم.:eek:

يعنی چقد ؟ هر درهم 250 تومان ميشه 700 تومان ؟؟؟:eek:

من خودمم تو فکرش بودم از دوبی بگيرم ولی....
حالا من باز هم بهش گفتم بره جا های ديگه رو هم ببينه يا شايد اون اشتباه کرده ...
چی بگم والا ....
آخر بايد برم دره خونه عمو بيلی يک دونه xbox ازش بخرم :p :blushing:

من اونجا فاميل دارم، هر 3 هفته هم مياد ايران.

به پسرش گفتم رفت قيمت کرد ديد نوشته : 2800 درهم.:eek:

يعنی چقد ؟ هر درهم 250 تومان ميشه 700 تومان ؟؟؟:eek:

من خودمم تو فکرش بودم از دوبی بگيرم ولی....
حالا من باز هم بهش گفتم بره جا های ديگه رو هم ببينه يا شايد اون اشتباه کرده ...
چی بگم والا ....
آخر بايد برم دره خونه عمو بيلی يک دونه xbox ازش بخرم :p :blushing:

بابا بیاین از همین جا بگیرین لااقل اگه خراب شد برین خفت یارو رو بچسبین من جای شما بودم از دبی نمیاوردم چون اونجا هم کلابردار زیاده! :cool: :-"

بابا بیاین از همین جا بگیرین لااقل اگه خراب شد برین خفت یارو رو بچسبین من جای شما بودم از دبی نمیاوردم چون اونجا هم کلابردار زیاده! :cool: :-"
راست میگه... این چه چیزیه که همه ی بچه ها می گن بریم از دبی بیاریم؟.... مگه همین ایران چشه؟.... فروشنده های انسان در ایران هم پیدا می شود ;)

پس چرا قیمت هارد های 20 گیگ رو هم جدا اعلام کردن؟... به دلیل اینکه این هارد ها به صورت لوازم جانبی هم فروخته می شود ;)
والا تا حالا که 457 صفحه از این تاپیک گزشته ندیدم کسی قیمت هارد 20 گیگ رو بخواد;)
امیدوارم تو elite از هارد بشه استفاده های بیشتری برد...

والا تا حالا که 457 صفحه از این تاپیک گزشته ندیدم کسی قیمت هارد 20 گیگ رو بخواد;)
امیدوارم تو elite از هارد بشه استفاده های بیشتری برد...
برای اینکه بیشتر بچه ها پریمیوم دارند و برای آنهایی هم که core دارند نمی صرفه که یک هارد بگیرند ;)
قیمت هارد های 20 گیگ: 99 دلار ;)

اقا يه سواله فني!
اين ورژن جديده ايكس باكش كه مي خواد بياد!آدم ارزش داره صبر كنه اون و بگيره يعني به درده ما مي خوره كه فقط براي بازي كردن مي خوايم ازش استفاده كنيم يا نه؟؟؟
راستي يه سواله ديگه هارد توي ايكس باكس تا چه حدي به درمون مي خوره همين 60 خوبه يا بالاتر بگيريم بهتره؟

اقا يه سواله فني!
اين ورژن جديده ايكس باكش كه مي خواد بياد!آدم ارزش داره صبر كنه اون و بگيره يعني به درده ما مي خوره كه فقط براي بازي كردن مي خوايم ازش استفاده كنيم يا نه؟؟؟
راستي يه سواله ديگه هارد توي ايكس باكس تا چه حدي به درمون مي خوره همين 60 خوبه يا بالاتر بگيريم بهتره؟
سلام
اگه تلوزیون hd داری که 1080p رو ساپورت میکنه ارزش داره بگیری چون توش کابل hdmi هست...
60 گیگ رو از کجا اوردی؟!:biggrin1: اون ps3 بود نه xbox360 ...

خرید XBOX 360 ELITE با قیمت مناسب

راستی بچه ها من یه راهی به نظرم رسید که خیلی باحاله.اگه میشه نظر بدید.

میگم این XBOX 360 ELITE که اومد قطعا تمام مغازه ها به قیمت هنگفتی میکشن بالا.

ولی میشه از ایران بین ( http://www.iranbin.com/EnVideoGamesSearchResults.aspx?page=1&BrowseNode=468642&Criteria=xbox+360 ) که توضیحاتشم قبلا دادم خرید.

اینطوری قیمت خیلی بهتری در میاد فقط دو ماهه میرسه دست طرف.

برای اطلاعات بیشتر در مورد ایران بین به این تاپیک مراجعه فرمائید:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2615

آخرین ویرایش:
مایکروسافت رسما تولید xbox360 elite رو هم اعلام کرد:
http://www.bazicenter.com/forums/sho...postcount=5324

خدا رو شکر مایکروسافت هم تایید کرد
یادش بخیر من و چندتا از دوستان هی گفتیم اینا شایعه نیست
چون از سونی عقب نیوفته مجبور بود این کارو بکنه
اما بسیاری از دوستان هی میگفتند شایعه هست
رو سیاهی ......................

اقا يه سواله فني!
سلام
نه اصلا ارزش صبر کردن نداره
ضمن اینکه قیمتش هم بالاست
نه هارد 120 گیگش به دردتون می خوره و نه کابل HDMI
اصلا به نظره من ارزش خرید برای کسایی که در حال حاضر 360 دارن نداره
به غیر از کسایی که از XBOX LIVE زیاد فایل دانلود می کنن که اونم همش مجانی نیست
یا کسایی که به قول امین HDTV 1080p دارن
من فکر می کردم CPU و GPU
65 nm شدن و می گفتم ارزش خرید داره اما حالا که هیچ تغییره اساسی نکرده ارزش خرید نداره
در ضمن کسی هم خیلی دلش بخواد بخره باید پوله زیادی بده
در این جور موارد اگه کسی هنوز 360 نخریده و تو دبی یا... آشنا داره خیلی به صرفه هست که
360 Elite رو بخره
GOOD LUCK

دوستان سلام :love:
من میخوام یه کابل VGA اصل اصل اصل اصل اصل مایکزوسافت بخرم .
حالا شما واقعا جایی رو سراغ دارید که کابل اصل مایکروسافت رو داشته باشه .
لطفا اگه مطمعن نیسید جواب ندید .
قیمت ؟؟
راسی من مانیتورم CRT هستش . ( LG F700B ) شنیدم واسه این مانیتور معمولیا مبدلی چیزی میخواد .
حالا مبدلشو کجا دارن ؟؟ چن قیمت هست ؟؟
با تشکر ;)

دوستان سلام :love:
من میخوام یه کابل VGA اصل اصل اصل اصل اصل مایکزوسافت بخرم .
حالا شما واقعا جایی رو سراغ دارید که کابل اصل مایکروسافت رو داشته باشه .
لطفا اگه مطمعن نیسید جواب ندید .
قیمت ؟؟
راسی من مانیتورم CRT هستش . ( LG F700B ) شنیدم واسه این مانیتور معمولیا مبدلی چیزی میخواد .
حالا مبدلشو کجا دارن ؟؟ چن قیمت هست ؟؟
با تشکر ;)
اگه اصل اصل اصل اصل مایکروسافت میخوای من توی ایران جایی سراغ ندارم چونکه بیشترش تقلبی اند.
حتی ماله پیکسل هم تقلبیه.

ولی میتونی از ایران بین که خودش وارد میکنه بخری فقط دو ماهه میرسه دستت.

http://www.iranbin.com/EnVideoGames...468642&AllOrCurrent=Current&sortstring=pmrank

در مورد مبدل هم فکر کنم منظور همون کابل VGA هست.چونکه VGA رو اکثر یا همه ی مانیتورهای امروزی دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or