راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام بر همگی. من همین چند ساعت پیش پشت شهرداری بودم و قیمت گرفتم گفتم بنویسم بقیه هم خبر داشته باشن یه وقت گول این فروشگاه های اینترنتی رو نخورن حدودا 100 تا 200 تومن از بازار گرون تر میکنن تو پاچه ملت. العان 4گیگ نیو اسلیم بدونه کینک700 تومن و250گیگ اونهم بدونه کینکت800تومنه و این در صورتیه که دستگاه ها جیتک هم شدن.اگر هم دستگاه رو جدا ببرین پیششون با70تومن براتون جیتکش می کنن.

الان 250 گیگ نیو سری e بدون کینکت 800تومنه؟ مطمینین شما؟
کینکت جدا چنده؟

این حرف درسته؟ کپی خور کردن دستگاه به روش نرم افزاری می باشد ، که به روش LT3 بیشتر شناخته شده است .
در این روش برای کپی خور کردن ایکس باکس یک سوراخ کوچک روی ای سی برد درایو دستگاه ایجاد میکنند .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: che-jaleb
الان 250 گیگ نیو سری e بدون کینکت 800تومنه؟ مطمینین شما؟ کینکت جدا چنده؟ این حرف درسته؟ کپی خور کردن دستگاه به روش نرم افزاری می باشد ، که به روش LT3 بیشتر شناخته شده است . در این روش برای کپی خور کردن ایکس باکس یک سوراخ کوچک روی ای سی برد درایو دستگاه ایجاد میکنند .
اره مطمئنم.مثل اینکه جدیدا ارزون شده چون سه هفته ی پیش که قیمت گرفته بودم 50 تا80 تومن گرون تر بودن.اینم از برکات اومدن نسل جدیده دیگهhttp://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_4.gif کینکت و نپرسیدم .این فروشنده های توپخونه وقتی بیش تر از دو تا سوال می پرسی می خان گازت بگیرن.در مورد کپی خور کردن چیز زیادی نمی دونم ولی فروشنده می گفت که دستگاه رو برای کپی خور کردن قبلا باز کردن.

اره مطمئنم.مثل اینکه جدیدا ارزون شده چون سه هفته ی پیش که قیمت گرفته بودم 50 تا80 تومن گرون تر بودن.اینم از برکات اومدن نسل جدیده دیگهhttp://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_4.gif کینکت و نپرسیدم .این فروشنده های توپخونه وقتی بیش تر از دو تا سوال می پرسی می خان گازت بگیرن.در مورد کپی خور کردن چیز زیادی نمی دونم ولی فروشنده می گفت که دستگاه رو برای کپی خور کردن قبلا باز کردن.

پس من الان دست دوم رو با قیمت 700 تومن نخرم؟

من یکی 2 جا تماس گرفتم بهم 950 و 1150 قیمت دادن نو رو بدون کینکت

آخرین ویرایش:
اگه دستگاه خیلی سالمه و زیاد باهاش بازی نکرده چرا صد تومن بیشتر بدی همینو بخر بقیه پول رو هم بده به بازی.ببین این زنگ زدن و اینترنتی فایده نداره البته برای کسی که خودش تهرانه می تونه بره توپخونه کارش رو انجام بده.شما همین دو جایی که زنگ زدی اختلاف قیمتشون 100تونه که این نشون می ده یرخی یه قیمتی می گن.اما اگه بری اون جا چون تعداد مغازه ها زیاده قیمتاشون هم واقعیه و نمی تونن بیشتر بدن.ولی از یه طرف هم باید حواستو جمع کنی چون خیلی گرگن!اگه خاستی بری حتما با دو سه تا از دوستات برو که فکر انداختن بهتم نکنن.

سلام خسته نباشید اقا من میخواستم یه ایکس باکس 360 ارکید،مادربرد جاسپر،هارد 120 گیگ،دوتا دسته،مدل سال 2009 و جیتگ هم شده اگه درست نوشته باشم البته میخوساتم بخرم
چندتا سوال دارم ممنون میشم دوستان حرفه ایی تو این مورد بهم جواب بدن
1- اینکه میگن این ارکیدا 3 چراغه میشه و نابود میشه درسته ؟
2- این مدل مادربرد مشکل خاصی نداره ؟
3-و هارد 120 کافیه واسه من ؟
4- این مدل به روز رسانی میشه که جدیدترین بازی ها رو جواب بده ؟؟؟؟؟
5-و در کل این چیزی که گفتم چند ارزش داره ؟
6-و ایا مدل اسلیم یا نیو اسلیم از این بهترن از لحاظ خرابی و جواب پس دادن واسه بازی ؟
7-از کجا میشه قهمید که مادربرد این مدل جاسپر هست ؟
8-و از کجا با میشه فهمید که جیتگ شده دستگاه ؟
9-ایا برا من که نمیخوام وصل بشم به لایو همون جیتگ شده خوبه اصلا ؟
10- از کجا بدونم کنسولی که میخرم اوکی هست و مشکلی نداره منظورم چک کردن سریال نامبر و .. هست
11- مهمترین سوال ...در کل با این مشخصاتی که گفتم همراه دستگاه چه چیزی باید باشه ؟ یعنی منظورم دسته و کابل اچ دی ام ای و ... دیگه کامل بگید ممنون میشم
بنده اولین باره دارم کنسول میگیرم و فعلا در حد توان اینو دارم
ممنون میشم اطلاعات دیگه ایی هم اگه هست بهم بدین حالا هر مشکلی این مدل داره

سوال اخر اینکه
میتونم هارد اکسترنال خودم رو به این مدل که جیتگ شده اضافه کنم ؟ هاردم 500 گیگ سیگیت هست
و اینکه دسته ای ایکس باکس باید چجوری باشن
منظورم اینه باتری خوردن دیگه دسته هاش ؟
باتری قلمی یا باتری مخصوص دارن ؟
و باید هر کدوم یه سیم هم داشته باشه درسته ؟ که وقتی وایرلس نشه وصل کرد با سیم بشه
ممنون میشم بازم کمکم کنید

Last edited by a moderator:
  • Like
دوستان سلام

من هیچ تجربه و اطلاعات خاصی از کنسول بازی ندارم اما قصد دارم کنسول Xbox خریداری کنم. حالا بنظرتون وان بخرم یا 360 ؟ پول زیادی هم برای خریدن بازیهای گرون ندارم. علاقه به بازی کردن انلاین ندارم. کدوم کنسول برام بهتره ؟ و چی بخرم و چه مدلی ؟؟

ممنون

دوستان سلام

من هیچ تجربه و اطلاعات خاصی از کنسول بازی ندارم اما قصد دارم کنسول Xbox خریداری کنم. حالا بنظرتون وان بخرم یا 360 ؟ پول زیادی هم برای خریدن بازیهای گرون ندارم. علاقه به بازی کردن انلاین ندارم. کدوم کنسول برام بهتره ؟ و چی بخرم و چه مدلی ؟؟

ممنون

سلام.بنابر توضیحاتی که دادی xbox360 بخر.چون که گفتی پول خرید بازیهای گرون رو نداری 360 بخر بخاطر اینکه کپیخور هسته و میتونی بازی کپی بخری و اجرا کنی که الان توی بازار پر از بازی کپی 360 هسته.مدلی که میخوای بگیری از این 360 جدید بگیر. xbox 360 E console.بهش new slim هم میگن.هم با حافظه 4G هست هم با هارد 250G و تازگیا با هارد 500G هم ساخته شده.من بهت 250G رو پیشنهاد میکنم.چون اگه 500G گیر بیاد باید پول اضافه برا هارد بدی.کنسول رو که میخری روشLT3 ریختن که باعث میشه بتونی بازیهای کپی رو اجرا کنی.و همچنین LT3 روشی امن برا وصل شدن به لایو است. XBOX ONE هنوز هک نشده و بازیهاش گرون است.توی شهر من خودم دیدم که طرف FIFA15 رو خرید 215هزار تومن پول داد.بخاطری که بازیهاش اوریجینال هستن و قیمت دلار هم بالاست.

سلام.بنابر توضیحاتی که دادی xbox360 بخر.چون که گفتی پول خرید بازیهای گرون رو نداری 360 بخر بخاطر اینکه کپیخور هسته و میتونی بازی کپی بخری و اجرا کنی که الان توی بازار پر از بازی کپی 360 هسته.مدلی که میخوای بگیری از این 360 جدید بگیر. xbox 360 E console.بهش new slim هم میگن.هم با حافظه 4G هست هم با هارد 250G و تازگیا با هارد 500G هم ساخته شده.من بهت 250G رو پیشنهاد میکنم.چون اگه 500G گیر بیاد باید پول اضافه برا هارد بدی.کنسول رو که میخری روشLT3 ریختن که باعث میشه بتونی بازیهای کپی رو اجرا کنی.و همچنین LT3 روشی امن برا وصل شدن به لایو است. XBOX ONE هنوز هک نشده و بازیهاش گرون است.توی شهر من خودم دیدم که طرف FIFA15 رو خرید 215هزار تومن پول داد.بخاطری که بازیهاش اوریجینال هستن و قیمت دلار هم بالاست.

ممنون از پاسخ - کینکت هم همون کینکت قدیمی هست یا از کینکت وان میشه استفاده کرد ؟؟؟

ایکس باکس با گارانتی لادیز خوبه یا برم توپخونه ؟ سوال بعدیم اینه که ایا ایکس باکس با کینکت یا بدون کینکت فرق داره ؟ با کینکتش فابریکه یا خودشون جدا میدند ؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان سلام

ممنون
چرا حالا 360 چرا ps3کپی خور نه؟ps3 که خیلی انحصاریاش بهترن

• Like
ممنون از پاسخ - کینکت هم همون کینکت قدیمی هست یا از کینکت وان میشه استفاده کرد ؟؟؟

ایکس باکس با گارانتی لادیز خوبه یا برم توپخونه ؟ سوال بعدیم اینه که ایا ایکس باکس با کینکت یا بدون کینکت فرق داره ؟ با کینکتش فابریکه یا خودشون جدا میدند ؟؟

خواهش میکنم عزیز.باید برا 360 از کینکت 360 استفاده کنی.360 کینکت one رو ساپورت نمیکنه.گارانتی رو ولش باید پول اضافه برا گارانتی بدی.اینهمه بچه ها دارن با کنسول بدون گارانتی کار میکنن هیچی هم نشده.اگه مثلا دستگاه رو وصل کنی به برق و سوخت گارانتی قبولش نمیکنه میگه نوسانات برق باعث شده.یا مثلا اگه کلید دسته خراب بشه بازم قبولش نمیکنه میگه با دسته بد کار کردی خراب شده.کلا گارانتی هر چیزی توی ایران یعنی کشک.من تهران نیستم ولی اینجور که از بچه های تهرانی توی تاپیک شنیدم توپخونه جای خوبی برا خرید کنسول هسته یا پاساژ پشت شهرداری همچین جایی.فقط حواست باشه دسته دو جای آک بهت نندازن.ایکس باکس با کینکت یا بدون کینکت زیاد فرقی نداره و یه سری بازیهای مخصوص خودش رو داره که اگر بخوای میتونی با اونا بازی کنی.و همچنین کار جالبی که میشه باهاش کرد اینه که مثلا من بهش میگم ایکس باکس.بعد واکنش نشون میده و گزینه open tray رو میاره.باید بهش بگی open tray بعد جای دیسک میاد بیرون دیسک رو میزاری داخلش میگی close tray اونم دیسک رو میکشه توی دستگاه و اتومات اجرا میکنه.چیز جالبی هسته در کل.اگه از کینکت خوشت میاد بهت پیشنهاد میکنم که باندل کینکت رو بخری.توی جعبه علاوه بر دستگاه و دسته یه کینکت بعلاوه دوعدد بازی مخصوص کینکت است.قیمتش اینجا حدود 1400تومن هسته که تهران بین 100 تا 200 تومن ارزانتر است.میتونی کنسول رو جدا بخری و براش کینکت هم جدا تهیه کنی به قیمت 300 400 تومن.موفق باشی:)

- - -ویرایش - - -

چرا حالا 360 چرا ps3کپی خور نه؟ps3 که خیلی انحصاریاش بهترن

اینجا تاپیک مخصوص 360 است.لطفا طرفدارای ps نیان نظر بدن.:-ss

خواهش میکنم عزیز.باید برا 360 از کینکت 360 استفاده کنی.360 کینکت one رو ساپورت نمیکنه.گارانتی رو ولش باید پول اضافه برا گارانتی بدی.اینهمه بچه ها دارن با کنسول بدون گارانتی کار میکنن هیچی هم نشده.اگه مثلا دستگاه رو وصل کنی به برق و سوخت گارانتی قبولش نمیکنه میگه نوسانات برق باعث شده.یا مثلا اگه کلید دسته خراب بشه بازم قبولش نمیکنه میگه با دسته بد کار کردی خراب شده.کلا گارانتی هر چیزی توی ایران یعنی کشک.من تهران نیستم ولی اینجور که از بچه های تهرانی توی تاپیک شنیدم توپخونه جای خوبی برا خرید کنسول هسته یا پاساژ پشت شهرداری همچین جایی.فقط حواست باشه دسته دو جای آک بهت نندازن.ایکس باکس با کینکت یا بدون کینکت زیاد فرقی نداره و یه سری بازیهای مخصوص خودش رو داره که اگر بخوای میتونی با اونا بازی کنی.و همچنین کار جالبی که میشه باهاش کرد اینه که مثلا من بهش میگم ایکس باکس.بعد واکنش نشون میده و گزینه open tray رو میاره.باید بهش بگی open tray بعد جای دیسک میاد بیرون دیسک رو میزاری داخلش میگی close tray اونم دیسک رو میکشه توی دستگاه و اتومات اجرا میکنه.چیز جالبی هسته در کل.اگه از کینکت خوشت میاد بهت پیشنهاد میکنم که باندل کینکت رو بخری.توی جعبه علاوه بر دستگاه و دسته یه کینکت بعلاوه دوعدد بازی مخصوص کینکت است.قیمتش اینجا حدود 1400تومن هسته که تهران بین 100 تا 200 تومن ارزانتر است.میتونی کنسول رو جدا بخری و براش کینکت هم جدا تهیه کنی به قیمت 300 400 تومن.موفق باشی:)

- - -ویرایش - - -

اینجا تاپیک مخصوص 360 است.لطفا طرفدارای ps نیان نظر بدن.:-ss

ممنون از توضیحات .

سانتک با روش کپی LTU داره میده مفهومش چی هست ؟ من چون سررشته ندارم بنظرتون با گارانتی بخرم بهتر نیست ؟؟ گارانتی لادیز بهتر هست یا سانتک ؟؟

• Like
LTU یه روش هک جدید میباشد که برای سری جدید بردهای 360 به اسم وینچستر ساخته شده است.دستگاههایی که تاریخ ساخت اونها 2014 به بعد است از این سری برد استفاده کردن توی اونها.با LT3 هیچ فرقی ندارد و بازیهای LT3 رو پخش میکنه.فریموری است که برای هک بردهای جدید ساخته شده.
عزیز من کرمان هستم و ندیدم که اینجا دستگاهی با گارانتی به فروش بره.حالا اگه زیاد وسواس داری با گارانتی بخر.در مورد گارانتی هم بالا مفصل برات توضیح دادم.فقط باید پول اضافی بدی براش کار خاصی هم نمیکنن.کلا گارانتی در ایران در مورد هر چیزی یعنی کشک:dراستی نظرت راجب PS3 چیه؟PS3 نمیخوای بخری؟

- - -ویرایش - - -

ممنون از توضیحات .

سانتک با روش کپی LTU داره میده مفهومش چی هست ؟ من چون سررشته ندارم بنظرتون با گارانتی بخرم بهتر نیست ؟؟ گارانتی لادیز بهتر هست یا سانتک ؟؟

LTU یه روش هک جدید میباشد که برای سری جدید بردهای 360 به اسم وینچستر ساخته شده است.دستگاههایی که تاریخ ساخت اونها 2014 به بعد است از این سری برد استفاده کردن توی اونها.با LT3 هیچ فرقی ندارد و بازیهای LT3 رو پخش میکنه.فریموری است که برای هک بردهای جدید ساخته شده.
عزیز من کرمان هستم و ندیدم که اینجا دستگاهی با گارانتی به فروش بره.حالا اگه زیاد وسواس داری با گارانتی بخر.در مورد گارانتی هم بالا مفصل برات توضیح دادم.فقط باید پول اضافی بدی براش کار خاصی هم نمیکنن.کلا گارانتی در ایران در مورد هر چیزی یعنی کشک:dراستی نظرت راجب PS3 چیه؟PS3 نمیخوای بخری؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or