راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

درود
دوستان بهترین مدل XBOX چیه؟
اینجور که بنده اطلاع دارم در حال حاضر در بازار سه مدل پريمموم,اركيد و الايت موجوده
قیمت چندان مهم نیست(واسه یه بچه 8 ساله میخوام)
به نظر شما کدوم مدل بهتر هست؟
ممنون

درود
اینجور که بنده اطلاع دارم در حال حاضر در بازار سه مدل پريمموم,اركيد و الايت موجوده
ممنون
والا من پریمیوم نشنیدم اگه منظوره شما اسلیم هست که 100% اسلیم بهتره.اگه این بچه لایو بخواد بره اسلیم بخره بهتره چون وای فای داره.و اینکه اسلیم اصلا صدا نمیده(موقعی که بازی نصب باشه که صذای دی وی دی هم نمیاد)از لحاظ خنک شدن هم بهتره من شنیدم فنش هر چی اکس باکس گرم تر شه بیشتر کارمیکنه.دیگه اینکه کنکت اسلیم نیاز نداره به پیریز وصل شه.حلا خودت قضاوت کن.ارکید که دیگه تولید نمیشه اگه بخری باید دسته دو بخری.و اگه من جای شما بودم و پول مهم نبود همون اسلیم میگرفتم.

درود
ممنون

ببین دوست عزیز من یک توضیح کلی بدم شما متوجه بشی.البته نمی دونم شما توی چه شهر یا کشوری هستی اما بهترین گزینه اسلیم است (4 یا 250 گیگ)
1.سال 2006 Xbox 360 Premium (20 GB) و Xbox 360 Core عرضه شد
2.سال 2007 Xbox 360 Elite (120 GB) عرضه شد
3. سال 2008 Xbox 360 Premium (60 GB) عرضه شد
4. سال 2008 Xbox 360 Arcade عرضه شد.
5. سال 2010 Xbox 360 S 250 GB و Xbox 360 S 4 GB عرضه شد
حالا شما خودت نسبت تاریخ ساخت تصمیم بگیر کدام بهتراست در هر کدام از ورژن ها که بیرون دادن اصلاحی در روند تولید کنسول صورت گرفته یعنی نسبت به مدل قبلیش مشکلاتی مثل تولید حرارت زیاد یا Freez شدن و ........ دیگر تغییر کرده و بهبود پیدا کرد.

درود
ممنون رفقا خیلی لطف کردید
با توجه به توضیحات دوستان بنده Xbox 360 S 250 GB رو میخرم
عزیزان فرق اسلیم 250 گیگ با 4 گیگ فقط در ظرفیت هاردش هست؟
آخه هیچ تناسبی بین این دو برقرار نیست!عجیبه که از 4 گیگ یدفعه پریدن روی 250 گیگ!!!

درود
ممنون رفقا خیلی لطف کردید
با توجه به توضیحات دوستان بنده Xbox 360 S 250 GB رو میخرم
عزیزان فرق اسلیم 250 گیگ با 4 گیگ فقط در ظرفیت هاردش هست؟
آخه هیچ تناسبی بین این دو برقرار نیست!عجیبه که از 4 گیگ یدفعه پریدن روی 250 گیگ!!!
تنها فرق همان هارد است خوب مطمئنا 250 خیلی بهتر است چون شما بازی ها را می توانید بریزید روی هارد .اصولا ماکروسافت این کار را برای این انجام دادن که کسانی که قدرت خرید کنسول را با هارد ندارن همان Slim را بخرند بدون هارد و در صورت لزوم بهش هارد اضافه کنند.

گیمر تگ چیست؟
میشه یه فلش 32 گیگ به xbox وصل کرد و به جای هارد استفاده کرد؟
و بعد اگر نخواست به حالت عادی برگرداند؟

GamerTag را همانند ID عمل می کنه که در شبکه لایو به شما امکان فعایت را می دهد.درواقع یک اسم برای اکانت(پروفایل) شما در Xbox است.
بله میشه استفاده کرد

سلام بر دوستان....
من میخوام واسه زدن کلوپ حدود ده تا xbox 360 از دبی سفارش بدم,(به قیمت اونجا با دلار اینجا) , میخواستم بپرسم که میصرفه اینکارو کنم؟ هیچ پول اضافی هم طرف نمیگیره..... بعدش وقتی دستگاهارو اوردم میتونم کپی خورشون کنم؟ ممنون میشم اگه کامل جواب بدین.

سلام دوستان من تصمیم داشتم یه ایکس باکس اسلیم 250 بخرم اما الان دو دل شدم میترسم دیگه بازی هاش تولید نشه اگه در این باره اطلاعاتی دارید لطفا بگید ممنون

دوستان با سلام

راستش من به یک مشکل فوق العاده عجیب بر خورد کردم :|

من بعد از خرید کابل HD متوجه شدم این کابل رو هر کاری کنی به xbox وصل نمیشه چون کابل فیش جلوی ورودی HD رو گرفته !!!! قلمبه کابل فیش نمیزاره هیچ کابلی HD به xbox وصل شه !!!!

الان موندم مشکل چیه ؟؟؟ اصلا چیکار میشه کرد :|

مدل xbox من elite هست

فقط تورو خدا جواب بدین که بدجور تو کفش موندم :| عکسم میزارم ببینید

دوستان با سلام

راستش من به یک مشکل فوق العاده عجیب بر خورد کردم :|

من بعد از خرید کابل HD متوجه شدم این کابل رو هر کاری کنی به xbox وصل نمیشه چون کابل فیش جلوی ورودی HD رو گرفته !!!! قلمبه کابل فیش نمیزاره هیچ کابلی HD به xbox وصل شه !!!!

الان موندم مشکل چیه ؟؟؟ اصلا چیکار میشه کرد :|

مدل xbox من elite هست

فقط تورو خدا جواب بدین که بدجور تو کفش موندم :| عکسم میزارم ببینید

وقتی کابل HD داری دیگه احتیاجی به اون فیش نداری. صدا و تصویر هردو از هموجا پخش میشن.

سلام دوستان به نظر شما الان زمان مناسبی برای خرید کنسول ایکس باکس 360 هست؟با وجود اینکه دو -سه ماه دیگه کنسول های نسل جدید وارد بازار میشن ؟ اگرم الان بخریم اون موقع میتونیم با قیمت مناسب بفروشیم؟لطفا پاسخ بدید چون امروز میخوام برم بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or