والا من پریمیوم نشنیدم اگه منظوره شما اسلیم هست که 100% اسلیم بهتره.اگه این بچه لایو بخواد بره اسلیم بخره بهتره چون وای فای داره.و اینکه اسلیم اصلا صدا نمیده(موقعی که بازی نصب باشه که صذای دی وی دی هم نمیاد)از لحاظ خنک شدن هم بهتره من شنیدم فنش هر چی اکس باکس گرم تر شه بیشتر کارمیکنه.دیگه اینکه کنکت اسلیم نیاز نداره به پیریز وصل شه.حلا خودت قضاوت کن.ارکید که دیگه تولید نمیشه اگه بخری باید دسته دو بخری.و اگه من جای شما بودم و پول مهم نبود همون اسلیم میگرفتم.درود
دوستان بهترین مدل XBOX چیه؟
اینجور که بنده اطلاع دارم در حال حاضر در بازار سه مدل پريمموم,اركيد و الايت موجوده
قیمت چندان مهم نیست(واسه یه بچه 8 ساله میخوام)
به نظر شما کدوم مدل بهتر هست؟
ممنون
درود
دوستان بهترین مدل XBOX چیه؟
اینجور که بنده اطلاع دارم در حال حاضر در بازار سه مدل پريمموم,اركيد و الايت موجوده
قیمت چندان مهم نیست(واسه یه بچه 8 ساله میخوام)
به نظر شما کدوم مدل بهتر هست؟
ممنون
تنها فرق همان هارد است خوب مطمئنا 250 خیلی بهتر است چون شما بازی ها را می توانید بریزید روی هارد .اصولا ماکروسافت این کار را برای این انجام دادن که کسانی که قدرت خرید کنسول را با هارد ندارن همان Slim را بخرند بدون هارد و در صورت لزوم بهش هارد اضافه کنند.درود
ممنون رفقا خیلی لطف کردید
با توجه به توضیحات دوستان بنده Xbox 360 S 250 GB رو میخرم
عزیزان فرق اسلیم 250 گیگ با 4 گیگ فقط در ظرفیت هاردش هست؟
آخه هیچ تناسبی بین این دو برقرار نیست!عجیبه که از 4 گیگ یدفعه پریدن روی 250 گیگ!!!
گیمر تگ چیست؟
میشه یه فلش 32 گیگ به xbox وصل کرد و به جای هارد استفاده کرد؟
و بعد اگر نخواست به حالت عادی برگرداند؟
دوستان با سلام
راستش من به یک مشکل فوق العاده عجیب بر خورد کردم![]()
من بعد از خرید کابل HD متوجه شدم این کابل رو هر کاری کنی به xbox وصل نمیشه چون کابل فیش جلوی ورودی HD رو گرفته !!!! قلمبه کابل فیش نمیزاره هیچ کابلی HD به xbox وصل شه !!!!
الان موندم مشکل چیه ؟؟؟ اصلا چیکار میشه کرد![]()
مدل xbox من elite هست
فقط تورو خدا جواب بدین که بدجور تو کفش موندمعکسم میزارم ببینید