King Mahdi
کاربر سایت
آقا ما هم 1175 داریمدوستان خبری از کپی خور شدن 1175 نیست؟
من خودم داشتم می خریدم تحقیق کردم دربارش منصرف شدم چون واسه لایو میخواستمآقا ما هم 1175 داریم
یکی میگه جی تک بکن یکی میگه نکن
یکی میگه بفروش سر بده کپی خور بخر
خسته شدیم
کلا اشتباه کردیم از دبی آوردیم
1175 رو چیکار کنیم
بریزیم دور؟
آقا ما هم 1175 داریم
یکی میگه جی تک بکن یکی میگه نکن
یکی میگه بفروش سر بده کپی خور بخر
خسته شدیم
کلا اشتباه کردیم از دبی آوردیم
1175 رو چیکار کنیم
بریزیم دور؟
سلام دوستان............![]()
راستش من اصلا از کنسول بازی سر در نمیارم!....کلا تا الان با کامپیوتر بازی میکردم! اونم فقط جی تی ای و فیفا............. الان یه مدته لپ تاپ گرفتم که کلا با لپ تاپ حال نمیده بازی کنی....... اون سیستمم فروختم....... الان میخوام یه کنسول بازی بگم برام بیارن از خارج...میخوام یه چیزی باشه که دردسر نداشته باشه و راحت بشه کپی خورش کرد تو ایران و دردسر نداشته باشه و بازیهایی هم که میاد زود به زود بشه تهیه اش کرد....یه راهنمایی میخوام و میخوام بدونم ایکس باکس بگیرم یا پی اس 3 ؟؟؟؟؟ ............................
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
از قیمت هاشون هم اگه خبر دارین به قیمت ایران لطف کنید و بگید یه دنیا ممنون میشم...مرسی
اگه کپی میخوای فکر میکنم ایکس باکس گزینه مناسب تری هستش قیمت هم حدود 900 تومن هست
سلام دوستان،
من یه پی اس 3 درام. خانومم کچلم کرده که من کینکت می خوام.
چون خودم آنلاین زیاد بازی می کنم، می خواستم ببینم اکس باکس اگه کپی خور بشه میشه باهاش به لایو وصل شد و بازی کرد. یا چه می دونم داشبورد جدید که اکس باکس اسمارت گلس و ... رو بی دردسر و بدون پریدن قابلیت کپی خوری روش نصب کرد؟
در ضمن اگر کسی خواست تعویض کنه من در خدمتم. لینک تعویض بازارجه -- لینک خرید در بازارچه
سوال دیگه این که من از این اسلیم ها بگیرم یا الیت و آرکید جاسپر؟
به این آرکید یا الیت ها کینکت وصل میشه؟
ممنون میشم جوابمو بدین.
درود...................
.
میخواستم بدونم اگه یه ایکس باکس بخوان برام از خارج بیارن! مدلش چی باشه که اینجا بشه راحت کپی خورش کرد؟.....................
.
اگه لطف کنین و چند تا مدل خوب معرفی کنین ممنون میشم............b-)
.
مرسی![]()
کسی نیست؟!
واجبه..عجله دارم...اگه ممکنه یکی جواب بده!
....
بازم به انجمن پلی استیشنی ها!... از اینجا کمترن ولی جواب ها رو میدن........
.از ايران بخرين بهتره
درايور لايتون
Sent from my iphone
.
ممنون از راهنمایی شما
.
بعد اونوقت یه سوال دیگه : درایور لایتون مدل ها و یا سری های مختلفی داره ؟
.
اگه سری های مختلفی داره! آیا سری از این درایور لایتون اومده که هنوز کپی خور نشده باشه؟
.
بازم ممنون![]()