راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شماها صبر ایوب دارید بابا...!
یه دونه بگیرید قیمتش که خیلی خوبه ;
اگه مشکلتون بازیهاش هست که به نظر من اگه برای یکبار هم که شده سی دی اریجین بگیرید و مزشو بچشید ضرر نمیکنید زیاده روی هم نکنید 2 تا 3 تا کافیه این چند ماهه رو با این چند تا سر کنید تا مدچیپ بیاد.اینجوری فرق بین سی دی اریجین با کپی هم واستون تجربه میشه !

اگر هم بودجه ندارید...pc رو میخواید چیکار ؟! (منظورم کارتو سی پی یو مدل بالاست !)
سیستم رو آب کنید به جاش بازیهای اریجین بگیرد !
الان بهترین بازیها مخصوص 360 هست دیگه فکر نکنم با این بازیهایی که واسه 360 میاد بتونین با Pc تون حال کنید !;)

نه اينجوري ها هم نيستش كه داري ميگي من كه عمرا 360 رو قبل از اومدن پي اس 3 بخرم چون الان معلوم نيست كه 360 بهتره يا پي اس 3 ودرضمن هنوز پي اس 2 خيلي بازي هاي باحال داره وم يشه تا اومدن پي اس 3 باهاش سرگرم شد اه هرحال تا من رولوشن و پلياستيشن 3 رو نبينم چيزي نميخرم شما هم مباركت باشه 360ت

خیلیییییییییییییی دلم میخواد بخرم
ولی
1-دیگه پول برای بازی Org ندارم هر پولما دادم برای Pc
2-میترسم Mod-chip تو ایران نتونند نصب کنند براش
ولی نمیدونم اگر باشه شاید منم بخرم
فقط اینا بدونید که اگر Xbox 360 به قیمت 1 میلیون تومن با Mod-chip باشه
واقعا ارزش داره که بخریش ، مخصوصا بازی Ghost Recon که اومده

الان بهترین بازیها مخصوص 360 هست دیگه فکر نکنم با این بازیهایی که واسه 360 میاد بتونین با Pc تون حال کنید
این طوری هم نیست دوست عزیز با اومدن 360 بازی ها pc هم پیشرفت کرده و خواهد کرد و یه چیزه دیگه pc رو میشه ارتقا داد ولی 360 رو نه پس بازیهای pc هر وقت که بخان میتونند از 360 بالا تر هم برن پس ما با pc خودمون هنوز هم حال میکنم و حال خواهیم کرد:p

-میترسم Mod-chip تو ایران نتونند نصب کنند براش

من یه چیزایی دربارش شنیدم...!
مثل اینکه این mod-chip قراره بصورت نرم افزاری روی کنسول نصب بشه !! یعنی از طریق یک سی دی نرم افزار فایل ها رو کپی میکنه توی کنسول حالا کجای کنسول میره خدا میدونه !
البته بگم این خبر رو نمیدونم از کجا اومده و تا چه حد صحت داره پس زیاد تو فکرش نرید.

این طوری هم نیست دوست عزیز با اومدن 360 بازی ها pc هم پیشرفت کرده و خواهد کرد و یه چیزه دیگه pc رو میشه ارتقا داد ولی 360 رو نه پس بازیهای pc هر وقت که بخان میتونند از 360 بالا تر هم برن پس ما با pc خودمون هنوز هم حال میکنم و حال خواهیم کرد:p

PC هر چقدر هم پیشرفت کنه نمیتونه جای کنسول رو بگیره ! مخصوصا با این بازیهای که در 2005 ریلیز شدن...! مگه چی داشتیم واسه pc , یه fear بود همین.حالا بماند که COD2 و KingKong و چندتای دیگه که ورژن های اصلیشون روی X360 بود ولی مطمعن باش pc خیلی مونده تا برسه به 360 ! درضمن اگه کسی پول زیادی داره بره بریزه پای سیستم اگه بخواین با قطعات روز pc برید جلو که فکر کنم سر 1 سال بر شکست بشید.یادتون نره که اگه x360 قابلیت ارتقاء نداره بجاش اعصاب خوردی و کمبود فریم pc رو ندارید لااقل وسوسه نمیشید برید خرج الکی کنید.

سلام.
تو مجله ی بازیرایانه صفحه ی 89 تبلیغ یه فروشگاهی هست که مثل اینکه 360 میفروشه یه زنگ بزنین ببینید دارن یا اگه مجله رو ندارین پی ام بدین تا شمارش رو بدم.

بحث مقایسه کنسول و پیسی رو نکنین.درز مورد کیفیت گرافیکی باید بگم شاید فعلا کسنول نسبتا از پیسی(منظورم پیسی ای که نسبتا قوی باشه و تو خونه ها باشه) جلوتر باشه ولی اگه در کل عمر کنسول نگاه کنیم مشخصا کنسول به پیسی نمیرسه.ولی در عوض چون کنسول یه حامی خاص داره یه سری بازی خیلی خوب خواهد داشت که برای پیسی نمیان(البته برعکس این قضیه هم هست ولی نه به این شدت)...

سلام.
تو مجله ی بازیرایانه صفحه ی 89 تبلیغ یه فروشگاهی هست که مثل اینکه 360 میفروشه یه زنگ بزنین ببینید دارن یا اگه مجله رو ندارین پی ام بدین تا شمارش رو بدم.

امین جان متاسفانه من مجله رو ندارم اگه زحمتی نیست شماره رو بزار.
ممنون میشم.

نوشته شده توسط Ali_Amini:
امین جان متاسفانه من مجله رو ندارم اگه زحمتی نیست شماره رو بزار.
ممنون میشم.

فروشگاه تقی زاده
میدان امام خمینی پاساز لباف زیر زمین پلاک 18
تلفن:
33940751
33118824
;)

اقا من بعد از صحبت های حمید امین گفتم که
تصمیم بر تغییر گرفتم 360 میخرم ولی الان نه اگر این قیمت 350 تومان موقعی که چیپ خورش بیاد باشه خیلی عالی میشه

علی جان زنگ زدی؟؟؟چی گفتن؟؟؟

بله امین جان زنگ زدم...!
گفتن که همون مدل Premium رو داریم 700 تومن!!!
در صورتی که بازیرایانه همینو میفروشه 490 تومن!!!
مدل Core هم که اصلا پیدا نمیشه به نظر منم خرید این مدل کار اشتباهیه چرا که مدل core یک دستگاه و یک دسته بیشتر نیست ! ولی مدل pre همراه با دو دسته (یک بی سیم یک با سیم) - هدفون - کابل HD - کنترل و هارد 20 گیگ.
دسته هاشو اگه بخواین جدا بخرین 100 هزار تومان قیمت داره !!! بخاطر همین از مدل core صرف نظر کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or