راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط m_unknown_r:
اون كه 360 رو عمودي افقي نكنيم واسه ي اون سري بود كه داغ ميكرد.الان ديگه اين 360 ها مشكلي ندارن.
محمد جان ببین ناراحت نشی ها ولی خوب این جا نشون میده کاملا بی اطلاعی از قضیه من ثابت می کنم
120205%20055.jpg

در بالا عکس لنز X360 رو میبینید.
در سمت چپ قسمت آهنی بالای پیچ می بینید که آهن خراشیده شده

120205%20063.jpg

خوب این رو هم که میدونید چیه دیگه ؟ خش ها رو میگم.

Untitled-1.gif

در این عکس و در دو حالت بالاهم نشون داده که چطور وقتی دستگاه رو تکون میدی (عمودی-افقی می کنی) دیسکت داغون میشه...دیسک کج میشه و با لنز و آهن کنارش برخورد می کنه...

در دو حالت پایینی می بینی که باید خودت دستگاه رو باز کنی و اون قسمت ها رو لاستیک کوچک بزاری که دیسک در هنگام کج شدن یه سرش به اون لاستیک بخوره و با لنز برخورد نکنه.

حتی توی دفترچه راهنمای 360 هم اینو نوشته:

Remove discs before moving the console or tilting it between the horizontal and vertical positions.

Never use cracked discs. They can shatter inside the console and jam or break internal parts.

When the console is vertical do not use discs that are smaller the standard DVDs and CDs."

-وقتی می خواهید کنسول را تکان دهید یا حالت عمودی/افقی را تغییر دهید قبل از این کار حتما دیسک را بردارید .
-هیچ وقت از دیسک های ترک دار استفاده نکنید ... اون ها ممکنه داخل کنسول بشکنند و به قطعات داخلی صدمه بزنند
-وقتی کنسول روی حالت عمودی است از دیسک هایی که کوچک تر از حد استاندارد CD/DVD هستند استفاده نکنید.

فکر کنم قانع شده باشی
39.gif

آخرین ویرایش:
من همون اولا كه 360 اومده بود يه فيلم ديدم كه يارو 360 در حاله كار رو تكون داد و وقتي dvd رو در اورد پره خش بود.من فكر كردم مثله اون گرم كردن اين مشكلم حل شده.او dvd هم qake4 بود.من همينطوري كنجكاو شدم و به دوستم كه 360 داره گفتم اين كارو امتحان كنه.اونم اين كار رو كرد و براش هيچ اتفاقي نيفتاد.سريه اول اين مشكلو داشتن.

من همون اولا كه 360 اومده بود يه فيلم ديدم كه يارو 360 در حاله كار رو تكون داد و وقتي dvd رو در اورد پره خش بود.من فكر كردم مثله اون گرم كردن اين مشكلم حل شده.او dvd هم qake4 بود.من همينطوري كنجكاو شدم و به دوستم كه 360 داره گفتم اين كارو امتحان كنه.اونم اين كار رو كرد و براش هيچ اتفاقي نيفتاد.سريه اول اين مشكلو داشتن.
ای بابا
39.gif

بابا جان میگم همین الان تو دفترچه راهنماش اینارو نوشته
161.gif

از نظر قدرت لنز ، توشيبا-سامسونگ بهتر از هيتاچي - ال جي هست. اين چيزي هست كه تست كرديم. از نظر سرعت خوندن ديسك كاملاً سامسونگ برتري داره.

ببين من همين الان دارم با دوستم چت ميكنم اون دوباره امتحان كرد اتفاقي نيفتاد.تو دفترچش هر چرتي ميخواد نوشته باشه :d
غلط کردم
گ* خوردم
بس کن بابا
این جا هیچ کس قصد نداره یه چیزی بفهمه
فقط میخوان اطلاعاتشون رو به زور بچپونن تو مخ دیگرون
غلط یا درست هیچ فرقی نمی کنه!

آره باباجان تو راست میگی

چرا انقدر حالا عصبي ميشه.گ .. نخور مريض ميشي.ببين من خدايي با كسي كه دشمني ندارم.من هم تمامه اون مطالب رو توي بهمن يا اسفند ديدم.ولي اون ماله سريه اولي بوده به خدا.اخه وقتي امتحان ميكنيم هيچي نميشه پس چي بگم.
اصلا باشه ديسك خورد ميشه.منم ديگه اين بحثو ادامه نميدم كه يكي بياد بگه به من اطلاع نداري يا از اين حرفا.چون من از پارسال تابستون قبل از اين كه 360 بياد تمامه اخبار و مساعلش رو دنبال كردم و حال ندارم بيام فعاليتي داشته باشم كه اطلاغاتم بره زيره سوال.

مدچيپي كه شادي آورده ، اسمش چيه ؟ از نزديك ديديد ؟
اگر از همين چييهاي فرمور باشه ارزش نداره ها ! اگر تو اينترنت جستجو كنيد ميبينيد كه يه سري چيپ اومدن كه همين فرومورهاي هك شده رو توشون دارن بعد اونا رو وصل ميكنن رو برد درايو تا دستگاه ديسك كپي اجرا كنه. كنسول رو هم Region Free نميكنه ! اگر از اين چيپها باشه كه بدرد نميخوره چون وقتي ميشه دستگاه رو بدون هيچ لحيم كاري و تغيير فيزيكي كپي خور كرد براي چي بديم كنسول رو دستكاري كنند ! اگر هم بگه Region Free ميكنه مطمئن باشيد كه داره دروغ ميگه چون اگر مدچيپي اومده بود كه Region Free ميكرد تو اينترنت مثل بمب صدا ميكرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or