Zune؟؟؟ :confused: چه ربطی داره!
http://www.xbox.com/pcsetup
تو این لینک هم فایل ها لازم برای دانلود هست و هم گفته هرکدوم برای چه سیستم عاملی هست و اینکه چه امکاناتی در اختیارتون قرار میده!
البته مثل اینکه از ویندوز مدیا پلیر 11 هم مشه استفاده کرد!
من خودم از Widows Media Connect و Media Center Extender باهم استفاده می کنم! برای استفاده از Media Center Extender باید windows XP- media center رو کامپیترتون نصب باشه!
Media Center Extender در دو سایز وجود داره و در صورتی که برنامه Midia Center کامپیوترتون آپدیت نشده باید یه فایلی حدود 80 ( هشتاد ، نه هشت) مگابایت دانلود کنین(
Windows XP Media Center Edition 2005 ) و در غیر این صورت به یه فایل 20 مگابایتی (
Windows XP Media Center Edition 2005 – Update Rollup 2 ) کفایت میکنه! من خودم مجبور شدم 80 رو دانلود کنم ! برای فهمیدن اینکه کدوم فایل رو باید دانلود کنین در همون لینک بالا ، در پایین صفحه توضیح داده!
در ضمن یک سری برنامه هم هست که باهاشون میشه فایل های DivX و فایل های دیگری که بطور استاندارد کنسول ازشون پشتیبانی نمی کنه رو اجرا کرد! و این برنامه ها هم در صورتی کار می کنند که از Media Center Extender استفاده کنین!
البته این برنامه بصورت Live Encode کار می کنند یعنی فایل رو در حین Encode به شبکه کنسول می فرستن و حالا که فایل به فایل استاندار برای اجرا تبدیل شده اجرا میشه!
اگه خواستین لینک میدم!
عبارات
قرمز رنگ اسم فایل های مورد نیاز برای دانلود هستند!