راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها ال سی دی(مانیتور)من فقط 2 تا سیم میخوره،یکی ماله برق هست و دیگری یک چیز دیگه(مراجعه شود به تصویر).
حالا چه سیمی براش بخرم؟
لطفا اسم کامل سیم رو بگید تا به فروشنده بگم بفهمه.
درضمن اگه میشه یک قیمت هم بدید.

Image105.jpg

Image106.jpg

Image107.jpg

بچه ها ال سی دی(مانیتور)من فقط 2 تا سیم میخوره،یکی ماله برق هست و دیگری یک چیز دیگه(مراجعه شود به تصویر).
حالا چه سیمی براش بخرم؟
لطفا اسم کامل سیم رو بگید تا به فروشنده بگم بفهمه.
درضمن اگه میشه یک قیمت هم بدید.

Image105.jpg

Image106.jpg

Image107.jpg
کابل VGA باید بگیری که فکر کنم اصلش 20 تومان باشه

دوستان یک 360 آرکید جسپر،وقتی ازش مواظبت کنیم چند سال زنده میمونه؟
این سوالا دیگه چیه می پرسی:cheesygri اگه می خواد خراب بشه خراب می شه دیگه :)
به این جنس آشغال x360 دیگه اطمینانی نیست اگه تا سال 2015 باز هم مادربرد بزنن شرط می بندم بازم خراب می شه.:-"
بازم خوب ازش مواظبت کن شاید یک دو دقیقه ای بیشتر عمر کنه:laughing:

حرف دوستمون درسته ولی نه اینکه اون گرما یک شبه وارد بشه. شما طی مرور زمان با حرارت های جزئی که پیش میادش کم کم باعث تاثیر گذاشتن رو قطعات میشه و بعدش هم که معلومه دیگخه

سلام،
من چه جوری 360 رو به لپ تاپ وصل کنم که تصویر رو تو لپ تاپ ببینم؟
لپ تاپ hdmi داره lan داره و هم این فیش آبی ها که پشت کارت گرافیک هست

مرسی اگه بگید:love:

اینم جواب PSP َُSASAn

Zune؟؟؟ :confused: چه ربطی داره!

http://www.xbox.com/pcsetup

تو این لینک هم فایل ها لازم برای دانلود هست و هم گفته هرکدوم برای چه سیستم عاملی هست و اینکه چه امکاناتی در اختیارتون قرار میده!
البته مثل اینکه از ویندوز مدیا پلیر 11 هم مشه استفاده کرد!
من خودم از Widows Media Connect و Media Center Extender باهم استفاده می کنم! برای استفاده از Media Center Extender باید windows XP- media center رو کامپیترتون نصب باشه!
Media Center Extender در دو سایز وجود داره و در صورتی که برنامه Midia Center کامپیوترتون آپدیت نشده باید یه فایلی حدود 80 ( هشتاد ، نه هشت) مگابایت دانلود کنین( Windows XP Media Center Edition 2005 ) و در غیر این صورت به یه فایل 20 مگابایتی ( Windows XP Media Center Edition 2005 – Update Rollup 2 ) کفایت میکنه! من خودم مجبور شدم 80 رو دانلود کنم ! برای فهمیدن اینکه کدوم فایل رو باید دانلود کنین در همون لینک بالا ، در پایین صفحه توضیح داده!
در ضمن یک سری برنامه هم هست که باهاشون میشه فایل های DivX و فایل های دیگری که بطور استاندارد کنسول ازشون پشتیبانی نمی کنه رو اجرا کرد! و این برنامه ها هم در صورتی کار می کنند که از Media Center Extender استفاده کنین!
البته این برنامه بصورت Live Encode کار می کنند یعنی فایل رو در حین Encode به شبکه کنسول می فرستن و حالا که فایل به فایل استاندار برای اجرا تبدیل شده اجرا میشه!
اگه خواستین لینک میدم!
عبارات قرمز رنگ اسم فایل های مورد نیاز برای دانلود هستند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or