سلام یه راه میگید که بدون باز کردن کنسول بفهمیم جاسپره؟
1-پشت کنسول اونجایی که تاریخ ساخت رو نوشته نگاه کن اگه این عدد رو دیدی جسپره:12.1A .ببخشید من دیروز یک پریوم جاسپر خریدم اما چند تا سوال داشتم 1- پشت دستگاه من نوشته 12v اما تاریخ ساخت را زده 2008 حالا این جاسپر هست یا نه 2- با 360 جاسپر بدون فن 12 ولت میشه حدودا چند ساعت مداوم بازی کرد 3- من بعد از یک ساعت بازی دیدم که پشت 360 یکم داغ شده اشکال داره یا نه
توی این سایت که فعلا نه.تا حالا سوختن جاسپر گذارش نشده ؟ یعنی تا حالا هیچ دستگاهی نسوخته ؟
تاپیک رو زدن برای سوال کردن دیگه!:biggrin1:درود!
دوستان یکم راهنمایی میخوام!
زیاد درمورد 360 اطلاعات ندارم چون نه داشتم نه فکر میکردم یه روز بگیرمش برای همین ببخشید اگه سوالام ساده و تکراری بودن:
فرق آرکید و پرمیوم فقط هارد؟
میخوام دستگاهو وصل کنم به LCD و اسپیکر کامپیوترم. چه کابلی لازمه؟
جریان این cd key چیه که میگن از کسی که میخری بگیر؟!!
کنسول چه ریجنی بگیرم؟ (البته چند صفحه ی قبل گفتین PAL بهتره ولی اینایی که فروشگاه فتحی میده که ریجنش گفته نشده برای چیه؟)
خب همینا دیگه.
البته با عرض شرمندگی!(یکی منو شطرنجیم کنه)
بازی های xbox 360 روی DVD9 هست.یعنی حجمش 8.5 گیگه.اگه DVD 9 بخری میتونی رایت کنی.یه سوال میخواستم بدونم که ایا میتونم بازی های ایکس باکس رو با این دی وی دی های عادی تو بازار می تونم رایت کنم:confused:![]()
یه سر به این فروشگاه بزن...
با تشکر ولی من که گفتم میخوام بازی بدون لوگو و ... باشه. و در ضمن روی verbatim orginal
دوستان من منتظرم.زودتر لطفا
ربطی به برد نداره!به درایو کنسول مربوطه اگه اپدیت نشده باید با فریمور 1.6 اپدیت بشه.دوستان این کنسول های برد جاسپر نیاز به آپدیت برای بازی های جدید داره یا نه؟
اگه مشکل مالی نداری الیت یا پک رزیدنت اویل رو بگیر.من میخوام دو هفته ی دیگه xbox 360 بخرمم به نظرتون چه مدلش رو بخرم ؟ مشکل مالی هم ندارم
هنوز نیومده.ولی فکر کنم تابستون دیگه حتما بیاد.الان الیت با مادربورد جاسپر اومده ایران؟
به اختمال زیاد تا آخر خرداد میادش و می تونید ازش استفاده کنید. البته احتمالا بعد یک سال Error 2 چراغ میده اینیکه من بگیرم:biggrin1: چون تا حالا یک چراغ و سه چراغ شدم:biggrin1:الان الیت با مادربورد جاسپر اومده ایران؟