راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
عكس كه ميشه گزاشت من خودم چند بار گزاشتم
تو هر سايزيم باشه ميشه
روش هم ميريزي عكس رو روي فلش ميري توي كنسول بازش ميكني بعد Y رو كه بزني يه گزينه داره كه خاطرم نيس اونو كه بزني ميره پشت زمينه داشبورد!!!
حالا فردا يه نگاه ميكنم حتما خبرش رو اينجا مينويسم!!!
ممنون دوست عزیز!!!

الان یک چیزی یادم افتاد گفتم اینم بگم.

عکس رو که میزاری گزینه های داشبور جلو عکس رو میگیره و عکس کامل معلوم نیست!!
ولی وقتی صفحه عوض میکنی معلوم میشه!!
قابل تحمله و می ارزه(گفتم بگیم ،بعدش نگید :نگفتیا)

ممنون دوست عزیز!!!

الان یک چیزی یادم افتاد گفتم اینم بگم.

عکس رو که میزاری گزینه های داشبور جلو عکس رو میگیره و عکس کامل معلوم نیست!!
ولی وقتی صفحه عوض میکنی معلوم میشه!!
قابل تحمله و می ارزه(گفتم بگیم ،بعدش نگید :نگفتیا)
درسته
ولي بايد يه عكس بزاري كه همه ي عكس بالاي تصوير باشه كه زير گزينه ها نباشه!!! :)

درسته اشتباه از من بوده ، قابلیت گذاشتن عکس به صورت Background در داشبورد جدید ایجاد شده است.

راهنمای گذاشتن عکس برای BackGround:

ابتدا از طریق یک هارد ، گوشی و یا فلش ارتباط کنسول را برقرار کنید. به قسمت Picture librrary برید و از اون قسمت عکس خود را بیارید( عکس شما باید کیفیت بالایی داشته باشه ) قبل از اینکه روی عکس کلیک کنید با زدن Y روی Apply as Background را انتخاب کنید. حالا عکس شما به صورت Background گذاشته می شه.

نکته: اگر background انتخاب کنید ، حق گذاشتن تم ندارید !

نکته2: سعی کنید عکس شما در قسمت بالا زیبا باشد تا در داشبورد با Background زیبایی رو به رو بشید.

موفق و پیروز ...

سلام
مگه ميشه تم هم گزاشت؟؟
نكنه بايد از LIVE دانلود كرد؟؟؟

بله فقط باید از XboxLive دانلود کرد البته:

تم های خوب و با کیفیت پوینتی و از طریق لایو می شه گرفت. تم های خوبی همچون Cod Waw و ... من خودم تم هایی که روی دیسک عرضه شدند همراه بازی به طور مثال gow را دارم ولی از نظر کیفیت به پای تم های لایو نمی رسه و تم های پیشفرض هم که توی همه داشبورد ها با کیفیت معمولی حضور دارند ...

البته تم های پرمیوم که مخصوص داشبورد جدید هستند به صورت پوینتی و تم های معمولی به دو صورت free و پوینتی عرضه می شوند ...

آخرین ویرایش:
سلام
مگه ميشه تم هم گزاشت؟؟
نكنه بايد از LIVE دانلود كرد؟؟؟
سلام. بله میشه تم بگزارید. شما اگه سرعت اینترنت خوبی داشته باشید جدا از تک های پیشفرضی که درون Xbox خودتون هست می تونید از Live تم ها مجانی هم دانلود کنید که تعدادشون بسیار زیاد است;)

سلام. بله میشه تم بگزارید. شما اگه سرعت اینترنت خوبی داشته باشید جدا از تک های پیشفرضی که درون Xbox خودتون هست می تونید از Live تم ها مجانی هم دانلود کنید که تعدادشون بسیار زیاد است;)
تم هایس مجانیش خیلی خفن نیستن.
چنتاییشون توپه!!

اگه برید پوینت هم بخرید میتونید تم-عکس برای گیمر تگ-و کلا چیزای خوبی دانلود کنید!!!

و البته همراه بعضی از بازی ها هم Theme هست.مثل بعضی از پک های Gears Of War و ... ;)
پدرام منظورت این پک جدیدس که میخواد اواسط جولای بیاد؟؟؟

تم هایس مجانیش خیلی خفن نیستن.
چنتاییشون توپه!!

اگه برید پوینت هم بخرید میتونید تم-عکس برای گیمر تگ-و کلا چیزای خوبی دانلود کنید!!!

پدرام منظورت این پک جدیدس که میخواد اواسط جولای بیاد؟؟؟

نه.کلا بعضی بازی ها توی پک های خاصی که میدن بیرون،گیمرپیکچر و تم برای همون بازی داخل دیسک هست.
Gears Of War هم یکی از اون بازی هاست.
اکثرا بازی ها نسخه های Special Edition شون اینطوریه.

نه.کلا بعضی بازی ها توی پک های خاصی که میدن بیرون،گیمرپیکچر و تم برای همون بازی داخل دیسک هست.
Gears Of War هم یکی از اون بازی هاست.
اکثرا بازی ها نسخه های Special Edition شون اینطوریه.
یک سوال شاید بی ربط!!
توی این پک ها کارت دانلود تم و ... وجود داره - یا بازی رو بزاری از توی دیسک بازی نصب میشه؟؟؟

اگه توی دیسک بازیه!!چرا اون دیسک رو توی نت نمیزارن واسه دانلود؟

یک سوال شاید بی ربط!!
توی این پک ها کارت دانلود تم و ... وجود داره - یا بازی رو بزاری از توی دیسک بازی نصب میشه؟؟؟

اگه توی دیسک بازیه!!چرا اون دیسک رو توی نت نمیزارن واسه دانلود؟

ربطی نداره ، چون مثلا پک GOW ارجینال هست و به این دلیل روی نت نیست.

ربطی نداره ، چون مثلا پک GOW ارجینال هست و به این دلیل روی نت نیست.
ممنون امیر:love:

کیفیت تصویر کابل hd با کامپوننت با کامپوزیت زیاده؟؟
HDMI با کامپوننت فرق دارند ولی فرقشون توی بازی های فول HDو با HDTV 42 به بالا بیشتر مشخصه!!!

ولی کامپوزیت در برابر ایندو هیچه!!!
اگه HDTV یا مانیتور LCDداری اصلا سمت کامپوزیت نرو!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or