راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
مگه همیشه تو سفری؟؟؟
ساسی جان چی میگی معلومه که 360 بهتره
امین جون این تیکت خیلی باحال بود:lol: :lol:
آقا این سلیقه ای هست من با کنسول های دستی بیشتر حال میکنم!;)

اصلا ساخته نشده که بخواد وارد ایران بشه یا نشه.
خوب مشکلی نیست:neutral:بلاخره ساخته میشه;)هر کی خبر جدید از مد چیپ داشت بزاره
راستی یه پیشنهاد کسی فعلا ایکس باکس 360 نخره! این دفعه مساله مدچیپ و قیمت نیست مساله چند ایراد فنی در دستگاه هست اینطور که خلیل (Police_110) بهم گفت وقتی دستگاه گرم می شه تهویه خوب انجام نمی گیره و به پاور فشار میاره گفت یه مشکلی هم توی برقش
من هم امروز یه تاپیک توی گیم اسپات دیدم ... اینطور که معلوم بود یه مشکلی براش (نویسنده تاپیک) پیش اومده بود!
اگه خلیل درست گفته باشه پس مایکروسافت داره روش کار می کنه که مشکلاتشو برطرف کنه برای همین توزیعش کند هست پس بهتره صبر کنیم تا توی بازار پر بشه بعد هم مشکلش برطرف شده هم مدچیپ ساخته شده و می تونیم با خیال راحت بریم بخریم:p

آقا این آدرسی که دادید تماس گرفتما !
میگفت اینجا فروشگاه Panasonic نیست ! Sony هست ! :confused:
ناکس یه خورده از خریدش ناامیدم کرد , میگفت مدل core هست تو بازار ولی ما نداریم.گفت 1 ماهه دیگه صبر کن یه مدل میاد که سی دیهای چینی هم میخونه و اینایی که الان در بازار موجوده فقط سیدی های usa میخوره و چینی هایی که بعدا میاد رو نمیخونه ! البته درست متوجه نشدم چی گفت ولی هر چی که بود ارزش خریدنش رو نداشت.خلاصه حسابی حالمو گرفت.

آقا یکی به دادمون برسه...این وره دنیا افتادیم از همه چیز بی خبر هر کی هم از راه میرسه یه چیزی میگه ! یکی میگه بگیر , یکی میگه نگیر , یکی میگه صبر ps3 بیاد , یکی میگه صبر کن مد چیپ بیاد , دیوونه شدیم بخدا....!!:neutral:

نوشته شده توسط Ali_Amini:
ناکس یه خورده از خریدش ناامیدم کرد , میگفت مدل core هست تو بازار ولی ما نداریم.گفت 1 ماهه دیگه صبر کن یه مدل میاد که سی دیهای چینی هم میخونه و اینایی که الان در بازار موجوده فقط سیدی های usa میخوره و چینی هایی که بعدا میاد رو نمیخونه ! البته درست متوجه نشدم چی گفت ولی هر چی که بود ارزش خریدنش رو نداشت.خلاصه حسابی حالمو گرفت.

آقا یکی به دادمون برسه...این وره دنیا افتادیم از همه چیز بی خبر هر کی هم از راه میرسه یه چیزی میگه ! یکی میگه بگیر , یکی میگه نگیر , یکی میگه صبر ps3 بیاد , یکی میگه صبر کن مد چیپ بیاد , دیوونه شدیم بخدا....!!:neutral:
ولی پاناسونیک بود! به من گفت هفته دیگه و... نمی دونم سی دی چینی یا آمریکایی چه ربط داره به دستگاه ! :blink:

نوشته شده توسط Ali_Amini:

چیزی که تو جواب همه ی دوستان مشترکه اینکه میگن صبر کن PS3 بیاد!
به نظر من هر محصول سونی رو چشم بسته بخری برد کردی

راستی یه پیشنهاد کسی فعلا ایکس باکس 360 نخره! این دفعه مساله مدچیپ و قیمت نیست مساله چند ایراد فنی در دستگاه هست اینطور که خلیل (Police_110) بهم گفت وقتی دستگاه گرم می شه تهویه خوب انجام نمی گیره

این مشکل برای یه تعداد از دستگاههایی که موقع لانچ توی آمریکای شمالی عرضه شدن پیش اومد و کنسولهای اروپا و ژاپن مشکلی نداشتن ... سری جدید هم که در حال تولیده احتمالا مشکلی نخواهد داشت ... این لینکی هم که از گیم اسپات دادید اون کسی که مشکل داشته گفته که کنسول رو از زمان لانچ داشته پس نتیجه میگیریم که از همون سری اولی که توی آمریکا پخش شده خریده که براش مشکل پیش اومده ... در هر صورت همه 360 ها دچار مشکل نیستن و فقط یه تعداد مشکل دارن

آقا یکی به دادمون برسه...این وره دنیا افتادیم از همه چیز بی خبر هر کی هم از راه میرسه یه چیزی میگه ! یکی میگه بگیر , یکی میگه نگیر , یکی میگه صبر ps3 بیاد , یکی میگه صبر کن مد چیپ بیاد , دیوونه شدیم بخدا....!!

بهترین کاری که الان میشه کرد (که من خودمم قصد انجامش رو دارم) اینه که تا بعد از عید صبر کنی و این 2 ماهه رو با بازیهای PC یا PS2 یا هر وسیله ای که داری سر کنی
تا اون موقع هم تکلیف Mod Chip مشخص شده هم قیمت اومده پایین هم سری جدید 360 تولید شده ... پولتم اگه میدونی نمیتونی نگه داری و خرجش میکنی ببر بزار تو بانک یا بده دست بابات :)

آقا یه سوال داشتم خدمتتون !
Mod-Chip انداختن روی کنسول , روی قدرت سخت افزاری تاثیری داره ؟
(مثلا نرمی و فریم !)؟
نه ، ولی ممکنه بعضی از مدچیپ ها مشکل حرارتی برای سیستم به وجود بیارند
یعنی حرارت دستگاه را بالاتر ببره
البته من تجربه ی نصب مد چیپ را نداشتم ، ولی تا اونجا که میدونم این مشکل نبوده

بهترین کاری که الان میشه کرد (که من خودمم قصد انجامش رو دارم) اینه که تا بعد از عید صبر کنی و این 2 ماهه رو با بازیهای PC یا PS2 یا هر وسیله ای که داری سر کنی
تا اون موقع هم تکلیف Mod Chip مشخص شده هم قیمت اومده پایین هم سری جدید 360 تولید شده
بهزاد جان کاملا باهات موافقم
البته من فعلا سرم به این سیستمم گرمه
رفتم 4 تا قطعه عوض کردم 470 هزار تومن ، خداییش راضی نبودم
ولی خوب دارم فعلا باش حال میکنم
زمانی که اولین XBOX 360 مد چیپ دار بیاد میخرم ، اگر هم هیچ موقع کپی خور نشد
به هیچ عنوان نمیگیرم(که البته 1% احتمال میدم)
NFS:MW و COD 2 که روی 360 بود را دارم به عشق XBOX 360 رو سیستمم بازی میکنم
DOOM 3 و RIDDIK هم که روی ULTRA میزارم 800 در 600 بین 35 تا 60 فریم(70% 60 فریم)
، تا موقعی که کپی خور بشه کلی بازیه فوق العاده براش میاد، قیمتشم خیلی باشه 8 تومن(اولش) ولی خداییش این PS3 همه را گذاشته سره کار ، کووو تا پاییز بیاد بعدش هم کوو تا کپی خور بشه ،

نوشته شده توسط chalengeeverything:
من از یکی تو پایتخت پرسیدم (یه 2 هفته پیش) گفت تا حالا 30 تا 360 فروختم حالا یه بار 50 تایی 360 داره برام میاد.ببینید این تهرونیا چقدر مایه دارن.
بهتره به موقعیت جغرافیایی مجتمع پایتخت هم توجه کنی!:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or