راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بابا این اقا هومن هم یک چیزیش میشه
الان تو توپ خونه دارن کپی شده رو میفروشن
خودم هم بردم نکس جن کپی کرد-..........>>>!!!!

اگه تهرانی ببر پیش مجید-اون به صرفه تره-نهیتش 30 بگیره
بيگ گيم 15 ميگيره برا كپيخور لايت ان من امروز بردم پيشش

اقا حالا ما هم یک سوال بپرسیم-
ایا هارد های
120gigهک شده لپتاپ باعث بن شدن دستگاه هنگام بازی لایو میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

این نوع هارد جوری هک شده که حتی دستگاه به عنوان هارد اصلی میشناسه و
حتی ارم MSرو هم داره موقع قرار دادن تو دستگاه
یعنی هیچ فرقی با هارد اصلی نداره------

من از چنتا منبع معتبر پرسیدم .گفتند هارد رو چون مثل فن (اینتر کولر)
اگر نداشته باشی فرقی نمیکنه
این هم به همون دلیل که یک جنس جانبی هست و میتونی هر بار روی یک کنسول متفاوت استفاده کنی
هیچ رقمه امکان بن شدن نداره....و فقط همون فول استیلث بازی ملاک هست

نظرتون چیه خواهشا بگید

اقا حالا ما هم یک سوال بپرسیم-
ایا هارد های
120gigهک شده لپتاپ باعث بن شدن دستگاه هنگام بازی لایو میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

این نوع هارد جوری هک شده که حتی دستگاه به عنوان هارد اصلی میشناسه و
حتی ارم MSرو هم داره موقع قرار دادن تو دستگاه
یعنی هیچ فرقی با هارد اصلی نداره------

من از چنتا منبع معتبر پرسیدم .گفتند هارد رو چون مثل فن (اینتر کولر)
اگر نداشته باشی فرقی نمیکنه
این هم به همون دلیل که یک جنس جانبی هست و میتونی هر بار روی یک کنسول متفاوت استفاده کنی
هیچ رقمه امکان بن شدن نداره....و فقط همون فول استیلث بازی ملاک هست

نظرتون چیه خواهشا بگید

ببینید این مورد ممکنه باعث بن شدن بشه،ممکنه اصلا نشه.
این که میگن فلان کار رو کنی بن میشه یا نمیشه یه احتماله.
به همین دلیله که میگن ریسک نکنید. :smile:

سلام
من می خوام تا 2-3 روز از آمریکا سفارش 360 بدم تا یکی از فامیلامون با خودش بیاره.
گزینم آرکید هستش ولی از اونجایی که گفتین درایو آرکید فرق می کنه و ممکنه هک نشه می ترسم. بنظرتون پرمیوم هم لایت آنش فرق می کنه؟
لطفا سریع کمکم کنین چون فقط 2 روز فرصت تصمیم دارم
مرسی

سلام
من هم درمورد هارد 360 یک سوال داشتم من می خواهم از هارد لبتاپ ا ستفاده کنم واصلا به لایو وصل نمی شوم چون زنگ زدم نکست جن گفت هارد 120 گیگ می دهم 185 ولی تا انجایی که پرسیدم با 80 تومان یک هارد 120 لبتاپ خرید استفاده کرد می خواستم بدونم در اینده میشود بازی هار ریخت روی هارد ودر کل برای 360 مشکلی پیش نمی یاد

سلام
من می خوام تا 2-3 روز از آمریکا سفارش 360 بدم تا یکی از فامیلامون با خودش بیاره.
گزینم آرکید هستش ولی از اونجایی که گفتین درایو آرکید فرق می کنه و ممکنه هک نشه می ترسم. بنظرتون پرمیوم هم لایت آنش فرق می کنه؟
لطفا سریع کمکم کنین چون فقط 2 روز فرصت تصمیم دارم
مرسی

خیر درایوشون فرق نمی کنه.همه Lite-On هستن.سری جدید Lite-On ها معلوم نیست توی بازار انبوه شده باشه که به مشکل برخورد کنی.
می تونید بخرید.هر مدلی بخرید مشکلی نداره.Lite-On که چند روزی هست کپی خور شده.
اما چون بازی ها رو با داشبورد جدید میشه روی HDD نصب کرد فکر کنم Premium 60GB انتخاب خوبی باشه.

سلام دوستان!بنده بعد از دو بار سه چراغ كردن 360 تصميم گرفتم سومين دستگاهم رو هم بخرم!!اما مثل اينكه جديدا پال زياد شده.مشكل اينجاست كه تمام بازيهام j هستش.ودستگاه j خيلي گرون شده.واسه همين تصميم گفتم پال بخرم و ريجنم رو تغيير بدم.ميخواستم از شما بپرسم هزينه ي تغيير ريجن چقدره (بالفرض توي همين فروشگاه نكست جن)؟در ضمن مشكلي واسه كنسول پيش نمياره؟متشكرم!!!:love:

سلام دوستان!بنده بعد از دو بار سه چراغ كردن 360 تصميم گرفتم سومين دستگاهم رو هم بخرم!!اما مثل اينكه جديدا پال زياد شده.مشكل اينجاست كه تمام بازيهام j هستش.ودستگاه j خيلي گرون شده.واسه همين تصميم گفتم پال بخرم و ريجنم رو تغيير بدم.ميخواستم از شما بپرسم هزينه ي تغيير ريجن چقدره (بالفرض توي همين فروشگاه نكست جن)؟در ضمن مشكلي واسه كنسول پيش نمياره؟متشكرم!!!:love:

ببین دوست عزیز شما بازیهات رو بفروش به یه قیمتی و بازی های پال بخر.
تعویض ریجن اولا اصلا ارزش نداره.دوما دیگه XBox Live رو هم از دست میدی.
شما یه کنسول PAL بخر و بازی های PAL بگیر.این فکر می کنم راحت تر از این باشه که کنسول بخری و ریجنش رو تغییر بدی.
برای خرید کنسول هم یه مقدار صبر داشته باش.
در ضمن دلیل 3 چراغ شدن های کنسول هات فکر کنم رعایت نکردن در انجام بازی باشه.

ببین دوست عزیز شما بازیهات رو بفروش به یه قیمتی و بازی های پال بخر.
تعویض ریجن اولا اصلا ارزش نداره.دوما دیگه XBox Live رو هم از دست میدی.
شما یه کنسول PAL بخر و بازی های PAL بگیر.این فکر می کنم راحت تر از این باشه که کنسول بخری و ریجنش رو تغییر بدی.
برای خرید کنسول هم یه مقدار صبر داشته باش.
در ضمن دلیل 3 چراغ شدن های کنسول هات فکر کنم رعایت نکردن در انجام بازی باشه.
بابت پاسختون متشكرم.
در موردبازي ها حدود 50 عنوان بازي دارم كه چند وقت پيش ميخواستم بفروشمشون كه هيچ جا نخريدشون(كل تهرانو زيرورو كردم).يكي هم پيدا شد كه ميگفت هر كدومو زير 500 تومن ور ميداره!يعني مفت!كه به اون هم ندادم.خيلي نامردن!دركل امكان خريد مجدد بازي ندارم.

در ضمن بازي هاي پال هم خيلي كم گير مياد وبيشتر جاهايي كه خودشون رايت ميكنن پال دارن و اين پلي باكس ها يا free هستن يا j

در مورد سه چراغ هم انصافا شانس بنده نقش داشت نه چيز ديگه!!فوقش هفته اي 5 ساعت بازي زير بادكولر حتي تو زمستون!!!ازين كنسول هاي آشغال launch !!رفيق باور كن بنده اونقدرها هم در زمينه ي بازي بي تجربه نيستم.فقط خيلي وقت فعاليت تو اينترنت رو ندارم!!و تو شهرستانم

در ضمن اگر ازونترين قيمت j رو هم داريد با نام فروشگاه لطف كنيد.سپاس

بابت پاسختون متشكرم.
در موردبازي ها حدود 50 عنوان بازي دارم كه چند وقت پيش ميخواستم بفروشمشون كه هيچ جا نخريدشون(كل تهرانو زيرورو كردم).يكي هم پيدا شد كه ميگفت هر كدومو زير 500 تومن ور ميداره!يعني مفت!كه به اون هم ندادم.خيلي نامردن!دركل امكان خريد مجدد بازي ندارم.

در ضمن بازي هاي پال هم خيلي كم گير مياد وبيشتر جاهايي كه خودشون رايت ميكنن پال دارن و اين پلي باكس ها يا free هستن يا j

در مورد سه چراغ هم انصافا شانس بنده نقش داشت نه چيز ديگه!!فوقش هفته اي 5 ساعت بازي زير بادكولر حتي تو زمستون!!!ازين كنسول هاي آشغال launch !!رفيق باور كن بنده اونقدرها هم در زمينه ي بازي بي تجربه نيستم.فقط خيلي وقت فعاليت تو اينترنت رو ندارم!!و تو شهرستانم

در ضمن اگر ازونترين قيمت j رو هم داريد با نام فروشگاه لطف كنيد.سپاس

بازی ها رو همینجا تو بازیسنتر بفروش یا به شخص بفروش نه به مغازه دار می فروشی...
در ضمن جایی نگی بازی های پال کمه ها...یه چیزی بهت می پرونن.الان بهترین و انبوه ترین ریجن بازار PAL هست که بازی هاش هم اتفاقا راحت گیر میاد.می تونی از BigGame یا NextGen یا ... بازی های PAL بخری.
کنسول J کم پیدا میشه.دنبالش نگرد.همون PAL بخر.

بازی ها رو همینجا تو بازیسنتر بفروش یا به شخص بفروش نه به مغازه دار می فروشی...
در ضمن جایی نگی بازی های پال کمه ها...یه چیزی بهت می پرونن.الان بهترین و انبوه ترین ریجن بازار PAL هست که بازی هاش هم اتفاقا راحت گیر میاد.می تونی از BigGame یا NextGen یا ... بازی های PAL بخری.
کنسول J کم پیدا میشه.دنبالش نگرد.همون PAL بخر.

عذر ميخوام بنده از پارساله كه زياد تو جريان بازار واين حرفا نيستم.به هر حال كنكوره و شرايطش ديگه!فكر كردم شرايط مثل قبله!آخه تاهمين چند ماه پيش يكي برام از تهران پلي باكس ميفرستاد.گفتم چون اونا j هست شايد هنوزم اكثر ريجن ها j باشه.آخه قبلا زياد كسي پال رو تحويل نميگرفت!شما cd هاي نكستجن رو تاييد ميكنين؟يعني كيفيت رايتشون ازين پلي باكس ها بهتره؟(آخه چون خودشون رايتش ميكنن ميگم وگرنه من به خودشون خيلي ارادت دارم)باز هم متشكر

عذر ميخوام بنده از پارساله كه زياد تو جريان بازار واين حرفا نيستم.به هر حال كنكوره و شرايطش ديگه!فكر كردم شرايط مثل قبله!آخه تاهمين چند ماه پيش يكي برام از تهران پلي باكس ميفرستاد.گفتم چون اونا j هست شايد هنوزم اكثر ريجن ها j باشه.آخه قبلا زياد كسي پال رو تحويل نميگرفت!شما cd هاي نكستجن رو تاييد ميكنين؟يعني كيفيت رايتشون ازين پلي باكس ها بهتره؟(آخه چون خودشون رايتش ميكنن ميگم وگرنه من به خودشون خيلي ارادت دارم)باز هم متشكر

100% از PlayBox بهتره.یادت باشه هیچوقت به خاطر ارزونی از playBox استفاده نکنی.چون لنز رو یا ضعیف می کنه یا صدمه بدی بهش میزنه.
دیسک های NextGen هم تایید میشه.

سلام
دوست من تبلیغ نباشه ها ولی برو تو قسمت فروشگاه مجازی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=18102
برو یکسر به این تاپیک واقعا نهایت کیفیت-و جنس رو تحویل میدن-
الان هم همه پال دارند -حتی توپخونه هم دیگه بازی jو پلی باکس خیلی کم پیدا میشه
اصلا پلی باکس نخر که یکی از عوامل خرابی دستگاه هست-لنز دستگاه های خیلیا سر همین موضوع
خراب شد-الان هم برو یک دستگاه پریمیوم 60 گیگ بگیر ریجن پال با خیال راحت بازی کن

-من خودم وقتی دستگاه قبلیم رو فروختم 30-40 تایی بازی داشتم مفتی دادم رو دستگاه
شما هم خون خودت رو به این خاطر کثیف نکن:cheesygri

سلام
من هم درمورد هارد 360 یک سوال داشتم من می خواهم از هارد لبتاپ ا ستفاده کنم واصلا به لایو وصل نمی شوم چون زنگ زدم نکست جن گفت هارد 120 گیگ می دهم 185 ولی تا انجایی که پرسیدم با 80 تومان یک هارد 120 لبتاپ خرید استفاده کرد می خواستم بدونم در اینده میشود بازی هار ریخت روی هارد ودر کل برای 360 مشکلی پیش نمی یاد
اقا هیچ مشکلی برای افلاین باز ها پیش نمیاد-
الان هم میتونی بازی رو بریزی تو هارد دستگاه-درضمن هیچ مشکلی هم در اینده نخواهی داشت
-اگه قاب هارد 20 گیگ 360 رو داری
یکpmبه من بده برات جور میکنم کلا با خرید هارد- هک هارد ، پارتیشن بندی و جا دادن توی قاب 80 (هزار)تومن تموم میشه
اگه میخوای یک pmبده

سلام .

به کدوم نوع از 360 به صرفه تره ؟ Arcade یا پرمیوم ؟

ببینید من میخوام اردیبهشت ماه یا فروردین بخرم . به نظرتون تا اون موقع پرمیوم قیمتش به 300 یا کمتر میرسه که بخرم ؟؟ آخه میگن پرمیوم از آرکد بهتره .

آیا گرافیک بازی به مونیتور ربط داره ؟ مونیتور من برای یه XBOX 360 چطوره ؟

Flatron 775ft 17' LG

آیا ریجن پال گرونتر از بقیه هست ؟

سلام .

به کدوم نوع از 360 به صرفه تره ؟ Arcade یا پرمیوم ؟

ببینید من میخوام اردیبهشت ماه یا فروردین بخرم . به نظرتون تا اون موقع پرمیوم قیمتش به 300 یا کمتر میرسه که بخرم ؟؟ آخه میگن پرمیوم از آرکد بهتره .

آیا گرافیک بازی به مونیتور ربط داره ؟ مونیتور من برای یه XBOX 360 چطوره ؟

Flatron 775ft 17' LG

آیا ریجن پال گرونتر از بقیه هست ؟
سلام

1 - بستگی به توع استفادت داره . اگر میخوای آنلاین بازی کنی و از Market Place دانلود کنی ، مموری 256 مگابایتی آرکد کم میاد . هارد لازمه که توی پرمیوم هست . ولی برای Save ها ، همون مموری بسه .
ضمن اینکه آرکید ، کابل ethernet برای اتصال به لایو و همچنین هدست رو نداره .

2 - در مورد قیمت که نمیشه نظر داد . در واقع قیمت جهانیش به همون 300 تومن هم نمیرسه . شما اگر آشنا داشته باشی از خارج برات بیارن ، همین الان هم کمتر از 300 میتونی پیدا کنی .

3 - گرافیک بازی که همه جا یکسانه ! ولی کیفیت تصاویر روی مانیتورهای LCD بهتره .
ولی بازم مانیتور شما از یک تلویزیون معمولی خیلی بهتره .

4 - نه اتفاقا الان ارزونتره

---------------------------------------------------
ویرایش :

پدرام جان پستها همزمان شد ! ببخشید ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or