راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید PS Vita

fبا سلام. از برو بچی که مشهد هستن یکی این سوال رو جواب بده - آیا در فروشگاهای مشهد لوازم جانبی ویتا ( مثل رم 32 گیگ - کیف - محافظ ات سی دی و ...) پیدا میشه یا حتما باید برم تهران؟؟؟؟؟

با psvita ميشه fb زفت
بله میشه . اگر هیتلر هست توی قسمت مباحث انلاین دوستان توضیح دادن چطوری حلش کنی
fبا سلام. از برو بچی که مشهد هستن یکی این سوال رو جواب بده - آیا در فروشگاهای مشهد لوازم جانبی ویتا ( مثل رم 32 گیگ - کیف - محافظ ات سی دی و ...) پیدا میشه یا حتما باید برم تهران؟؟؟؟؟
سوالت رو در یک تاپیک بیشتر مطرح نکن

سلام
دوستان راهنمایی کنید
ویتا wifiبا یه مودم وایرلس
ویتا 3gبا رایتل(امکان استفاده از رایتل رو دارم)
1)از نظر اقتصادی کدوم بهتره؟
2)ویتا رو اگه از یه کشور خارجی مثل آذربایجان(اصلا اونجا فرخته میشه؟:d)یدونه بخریم هزینه اش با اینجا چقدر فرق داره؟

سلام
دوستان راهنمایی کنید
2)ویتا رو اگه از یه کشور خارجی مثل آذربایجان(اصلا اونجا فرخته میشه؟:d)یدونه بخریم هزینه اش با اینجا چقدر فرق داره؟

اولا اینکه ویتا wifi با مودم به صرفه تره چون رایتل خیلی گگرونه و سرعتم به نسبت کمه. تو آذربایجان هم حتما هست مگه اونجا آدم نداره:d ولی چون اقتصادشون به شدت خرابه فکر نمیکنم کمتر از اینجا بشه. بیشتر نشه کمتر نمیشه.

سلام
دوستان راهنمایی کنید
از خارج نخر پیکسل سوختگی داشته با شه دیگه نمیشه کاریش کرد

مگه اینجا میتونی کاریش کنی
بدهکارم میشی به مغازه دار:))

اینجا اگه با بچه محلاتون برید بترسه میشه کاری کرد:d من با همین روش تونستم یه مادربرد رو تو پایتخت پس بدم. تازه پیچشم کرده بودم:d

دوست عزیز پیکسل سوختگی تابلوئه شما برو نگاه کن باید تو کل صفحه هیچ چیز غیز عادی نباشه. واسه همینم از یه چیز سیاه عکس یگیر.

می خوام مدل 3g بگیرم
انلاک بگیرم یا لاک
بعد روی 3g مموری هست یا نه
بعد از کجا بفهمم یارو با دستگاه بازی نکرده بعد گذاشته تو جعبه به عنوان دست 1 بهم بده
برای پیکسل سوختگی با دوربین ویتا از یه چیز سیاه باید عکس بگیرم

آخرین ویرایش:
می خوام مدل 3g بگیرم انلاک بگیرم یا لاک بعد روی 3g مموری هست یا نهبعد از کجا بفهمم یارو با دستگاه بازی نکرده بعد گذاشته تو جعبه به عنوان دست 1 بهم بدهبرای پیکسل سوختگی با دوربین ویتا از یه چیز سیاه باید عکس بگیرم
بسته به خودت داره , لاك معلوم نيست كي انلاك بشه و انلاك هم كه ميتوني توش سيم بندازي مموري هم داشته باشه روي جعبه نوشته ميشه اما در كل همه باندلها و مدلهاي 3g توشون رم ندارنباز شده رو نميدونماون هم يه عكس سياه بايد بندازي و ببينيش جاييش سفيد نباشه

دوستان راهنمایی لطفا
1)کدام ریجن را بخرم؟
2)برای تشخیص پیکسل سوختگی فقط عکس گرفتن کافی است؟
3)ممکنه که ویتا پیکسل سوختگی رو مثلا بعد از یه زمان خیلی کوتاه بعد از خرید نشون بده؟نه همون موقع؟
4)چه جوری میشه فهمید که آکبنده؟

دوستان راهنمایی لطفا
1)کدام ریجن را بخرم؟
2)برای تشخیص پیکسل سوختگی فقط عکس گرفتن کافی است؟
3)ممکنه که ویتا پیکسل سوختگی رو مثلا بعد از یه زمان خیلی کوتاه بعد از خرید نشون بده؟نه همون موقع؟
4)چه جوری میشه فهمید که آکبنده؟

ريجنش فکر نکنم فرقى داشته باشه حداقلش اينکه من موقع خريد توجه نکردم و مشکليم پيدا نکردم. در مورد اکبند بودنش هم فکر نکنم راهى باشه جز خريدن از يه جاى معتبر. پيکسل سوختگى هم اگه داشته باشه همون موقع خودشو نشون ميده.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or