راهنمایی در The Neverhood

NeverhoodPuz1.gif

بهترین روش رد کردن موش این است که ببینی خودش کدوم طرف می خواد بره به هر سوراخی که اشاره کرد باید رفت توی همون سوراخ به همین سادگی !!!

بابا این قدر کمکش این جوری نکنید بهش تو ضیح بدین که خودشم فکر کنه که جذابیت فکریترین بازی دنیا را از دست ندهد........

مخصوصا کلید سوم

سلام
يك قسمت هست كه بايد الماسارو بچينيم چه جوري بايد بچينيم بعدش كجا بريم ؟؟/
آخه از روي اون ستا لوله آزمايش رنگارو زدم ولي اتفاقي نيفتاد چه كنم؟

اول چراغ هارو روشن می ذاری روی اون دستگاه آبییه نوشته bobby (فکر کنم همین بود) بعد به همین ترتیب رنگ الماس هارو درست میکنی.
آبی =b ، نارنجی = o، آبی ،آبی ،زرد

البته یادت باشه رنگ هارو یادت باشه.

کمممک؟!؟!؟...

من تو اون قسمتی گیر کردم که یه دکمه گنده داره و هر وقت رو اون کلیک می کنی شکل های عجیب متفاوت و عجیب نشون می ده.ممنون.:love::cheesygri;)

اونا را همش را یادداشت کن یکیشون صدا میده اونی که صدا میده را علامت بزن کنارش برو با ماشین زمان به قسمت که قارچ داره کنار قارچه یکی همه رابه ترتیب که آنجا بود بزن بعد جای اونی که صدا داد صدادار اون جا را بزن

(البته اگر آخر کاری ):biggrin1:

اتفاقا" دوباره گیر کردم :cheesygri

موشه که حل شد به جایی رسیدم که نمیدونم باید چکار کنم و فقط یه دستگاه شبیه پروژکتور
تو یه اتاق هسته که نمی دونم به چه کاری می یاد :confused:

این بازی 2 تا رمز داره مثلاً در داخل بازی تایپ میکنید:

fastforward سپس دکمه ی Enter رو می زنید. (اگه رمز رو درست وارد کرده باشید یه صدایی می شنوید.)

happybirthdayklaymen سپس دکمه ی Enter رو می زنید. (این رمز رو فقط در اولین اتاقی که klaymen خوابیده می تونید استفاده کنید.)

یه رمز دیگه هم هست که خودم نفهمیدم و نتونستم اجراش کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or