Agha IDie Man INe Age Mishe Add Kon Rahat BA ham DAr ErteBat BAshim : Mehrdad_gitar2000 Man Ye Id Az Shoma Add Akrdam Yani Age Dorost Bashe5 تا سنگ هست:
1-رفیق باید یکیشون رو از اون متروی متروکه بگیری.ولی دقیق یادم نیست.شما باید اون فواره ی آب تو مترو رو درست میکردی تا به سقف برسه و بعد با چتر سقف رو سوراخ کنی و اون سنگ رو در بیاری.(آب رو هم باید با کاسه از حوض وسط پارک برداری.)
2-یکی رو هم باید از توی زندان ور میداشتی که فک کنم باید اول جلوی اون زندان بان آبجو میخوردی و مست میکردی و بعد یه کاری میکردی که ازت خون میگرفت و بعد که میرفت یه موادی رو به خونی کهع ازت گرفته اضافه میکردی و بعش تو رو مینداخت توی زندان که بعد باید با قاشق فک کنم سنگ رو از توی دیوار زندان در میوردی.
3-شما اون 2 تا بالایی ها رو هم بردار یکی میمونه عکس از اون منطقه که مونده بزار ببینم یادم میاد.
MontazeRam.Be man Begoo Shoma manam Be in Dostemon MIgam Moshkela Hame Hall SHe
Agha Shoma Kase Peyda KArdi?ممنون حالا تو پاریس سنگهای پل و باغ وحش رو پیدا کردم اما اون دوتا رو نمیتونم پیدا کنم!
![]()

سلام دوست عزیز اول اینکه شرمنده اگر دیر جواب میدم...سلام
خواهش می کنم منو کمک کنید
من این بازی رو گرفتم و حالا توی کشتی هستم.. اون یه دست لباسم درست کردم، از یه نفر پرسیدم گفت باید کنار پسری که پینگ پنگ بازی می کنه لباسو تنت کنی اما من هرکاری می کنم وقتی می خوام لباسو تنم کنم پرتم می کنه از بازی بیرون و این eror رو می ده:
Exception
.\Import\SharedCode\LuaState.cpp 496 / May 13 2008 13:14:42:
Error running method PlayerCharacters.Nina.OnInteractWithObject: (non):0: attempt to call global 'VCheck' (a nil value)
حالا نمی دونم باید چیکار کنم.. یکی کمکم کنه.. یعنی سی دی خراب بوده؟!! یکی بگه چیکار کنم لطفاً... اعصابم بهم ریخته...![]()