راهنمایی در Secret files 1 & 2

ببین رفیق من فک کنم یه حلزون بود که باید از اونجا که یه میمون روی درخت بود دقیقا جلوش این ور زمین روی جمن که فک کنم با گزاشتن آبجو یه چیز دیگهع میتونستی این حلزون بدون صدف رو به دست بیاری و به زاری اونجا.

ممنون اونجا رو رد کردم حالا اینجا موندم:

bazi3.jpg

شما باید بری روی اون دست مجسمه که اون ته هست لیزرت رو بزاری و وقتی نور لیزر افتاد روی این تابلو. بعد بیا تابلو رو 3 بار به سمت چپ بود فک کنم بچرخون تا نینا یه چیزی بگه.بعدش برو و لیزر رو بردار و به زار روی تابلو.بعدش اگه باتری تموم شد باید بری از اونجا که بلنگو صحبت میکرد باتریش رو برداری و بزاری تو لیزر و بعد لیزر رو کار بزاری و دنباله ی نور لیزر رو بگیری و برسی به اون منطقه ی مخصوص.

5 تا سنگ هست:
1-رفیق باید یکیشون رو از اون متروی متروکه بگیری.ولی دقیق یادم نیست.شما باید اون فواره ی آب تو مترو رو درست میکردی تا به سقف برسه و بعد با چتر سقف رو سوراخ کنی و اون سنگ رو در بیاری.(آب رو هم باید با کاسه از حوض وسط پارک برداری.)
2-یکی رو هم باید از توی زندان ور میداشتی که فک کنم باید اول جلوی اون زندان بان آبجو میخوردی و مست میکردی و بعد یه کاری میکردی که ازت خون میگرفت و بعد که میرفت یه موادی رو به خونی کهع ازت گرفته اضافه میکردی و بعش تو رو مینداخت توی زندان که بعد باید با قاشق فک کنم سنگ رو از توی دیوار زندان در میوردی.
3-شما اون 2 تا بالایی ها رو هم بردار یکی میمونه عکس از اون منطقه که مونده بزار ببینم یادم میاد.

5 تا سنگ هست:
1-رفیق باید یکیشون رو از اون متروی متروکه بگیری.ولی دقیق یادم نیست.شما باید اون فواره ی آب تو مترو رو درست میکردی تا به سقف برسه و بعد با چتر سقف رو سوراخ کنی و اون سنگ رو در بیاری.(آب رو هم باید با کاسه از حوض وسط پارک برداری.)
2-یکی رو هم باید از توی زندان ور میداشتی که فک کنم باید اول جلوی اون زندان بان آبجو میخوردی و مست میکردی و بعد یه کاری میکردی که ازت خون میگرفت و بعد که میرفت یه موادی رو به خونی کهع ازت گرفته اضافه میکردی و بعش تو رو مینداخت توی زندان که بعد باید با قاشق فک کنم سنگ رو از توی دیوار زندان در میوردی.
3-شما اون 2 تا بالایی ها رو هم بردار یکی میمونه عکس از اون منطقه که مونده بزار ببینم یادم میاد.
Agha IDie Man INe Age Mishe Add Kon Rahat BA ham DAr ErteBat BAshim : Mehrdad_gitar2000 Man Ye Id Az Shoma Add Akrdam Yani Age Dorost Bashe;) MontazeRam.Be man Begoo Shoma manam Be in Dostemon MIgam Moshkela Hame Hall SHe;)

سلام
خواهش می کنم منو کمک کنید
من این بازی رو گرفتم و حالا توی کشتی هستم.. اون یه دست لباسم درست کردم، از یه نفر پرسیدم گفت باید کنار پسری که پینگ پنگ بازی می کنه لباسو تنت کنی اما من هرکاری می کنم وقتی می خوام لباسو تنم کنم پرتم می کنه از بازی بیرون و این eror رو می ده:
Exception
.\Import\SharedCode\LuaState.cpp 496 / May 13 2008 13:14:42:
Error running method PlayerCharacters.Nina.OnInteractWithObject: (non):0: attempt to call global 'VCheck' (a nil value)

حالا نمی دونم باید چیکار کنم.. یکی کمکم کنه.. یعنی سی دی خراب بوده؟!! یکی بگه چیکار کنم لطفاً... اعصابم بهم ریخته...:((

سلام
خواهش می کنم منو کمک کنید
من این بازی رو گرفتم و حالا توی کشتی هستم.. اون یه دست لباسم درست کردم، از یه نفر پرسیدم گفت باید کنار پسری که پینگ پنگ بازی می کنه لباسو تنت کنی اما من هرکاری می کنم وقتی می خوام لباسو تنم کنم پرتم می کنه از بازی بیرون و این eror رو می ده:
Exception
.\Import\SharedCode\LuaState.cpp 496 / May 13 2008 13:14:42:
Error running method PlayerCharacters.Nina.OnInteractWithObject: (non):0: attempt to call global 'VCheck' (a nil value)

حالا نمی دونم باید چیکار کنم.. یکی کمکم کنه.. یعنی سی دی خراب بوده؟!! یکی بگه چیکار کنم لطفاً... اعصابم بهم ریخته...:((
سلام دوست عزیز اول اینکه شرمنده اگر دیر جواب میدم...
طبق این چیزی که گفتی احتمالا باید بازی درست نصب نشده باشه... یا اینکه بازی خراب بوده باشه و یا حتی ویندوزت مشکل داشته باشه... من این بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم ولی رو ویندوز ویستا بود و مشکلی نداشت...ولی کلا این مشکل مربوط به این سه موضوع میتونه باشه... اگر راهنمایی تو مرحله ها خواستی تا اونجا که یادم باشه کمکت میکنم...:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or