راهنمایی در Assassin's Creed II

• Thread starter Thread starter Kindboy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها
من اونجا که 30 تا کد رو جمع می کنه و گوی رو میزاره سر جاش موندم
اگه می دونین جان من بگین
باید نقشه جهان رو کامل کنید.گمونم باید اول Eagle Vision رو فعال کنید. اگر شکل قاره ها رو نمیدونید یه اطلس بذارید جلوتون و پازل رو حل کنید.

ممنون آرین جان لطف بزرگی کردی

---------- نوشته در 07:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:05 PM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها من بازی رو تموم کردم کسی می تونه جای نوشته هایی رو که باید رمز گذاری بشه رو بگه
من دو تاش رو پیدا کردم

کمک در اساسین 2

سلام. کمممممممممممممممممممک!!:((
من اونجایی که میره زیره زمین و دنبال یه سرباز میکنی که فرار میکنه و میره پیشه چند تا دیگه.وقتی میکشمشون یه در که اسکلت روشه8-x رو نشون میده که باید بازش کنم.ولی هر کاااااااااار میکنم دره باز نمیشه تورو خدا کمممممممممممممممممممممممممممممممک:((

سلام. کمممممممممممممممممممک!!:((
من اونجایی که میره زیره زمین و دنبال یه سرباز میکنی که فرار میکنه و میره پیشه چند تا دیگه.وقتی میکشمشون یه در که اسکلت روشه8-x رو نشون میده که باید بازش کنم.ولی هر کاااااااااار میکنم دره باز نمیشه تورو خدا کمممممممممممممممممممممممممممممممک:((
سلام
سیستم کرک بازیتون قدیمیه و هنوز از value استفاده میکنید، یا آخرین value (آپدیت شده) رو بگیرید که بتونید بازیو 100% کنید یا اینکه خیلی راحت کرک Skidrow رو دانلود کنید.
لینک کرک و گزارش این مشکل بارها توی این تاپیک اومده، فقط صفحه های قبلی این تاپیک رو نگاه کن.

سلام بچه ها من این بازی رو خریداری کردم ولی وقتی که بازی رو نصب کردم واومدم بازی رو اجرا کنم به من ارور میداد و یک چیز هایی درباره ی اینترنت به من می گفت سریع کمک کنید سریع

سلام
من تو memory 5 گیر کردم اسم مرحلش paper boy هست.
ezio میره با باباش صحبت میکنه بعدش یه صفحه ای میاد که میگه:
deliver giovanni 's letter to lorenzo de medini
accept cancel
من accept رو میزنم بعد از خونه بیرون میاد ولی نه نشونه ای نه راهنمایی وجود داره.
تورو به خدا راهنمایی کنید

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 PM ارسال شده بود ----------

کنار ضربدر, ارور کد 1 نوشته؟

آخرین ویرایش:
سلام
من تو memory 5 گیر کردم اسم مرحلش paper boy هست.
ezio میره با باباش صحبت میکنه بعدش یه صفحه ای میاد که میگه:
deliver giovanni 's letter to lorenzo de medini
accept cancel
من accept رو میزنم بعد از خونه بیرون میاد ولی نه نشونه ای نه راهنمایی وجود داره.
تورو به خدا راهنمایی کنید

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 PM ارسال شده بود ----------

کنار ضربدر, ارور کد 1 نوشته؟
فایلی که گزاشتم دانلود کن از حالت فشرده خارج کن و مثل کرک تو محل نصب بازی کپی کن اونوقت علامت رو نقشه میاد.

Attachments

همونجایی که هست مرده جیبمون رو میزنه باید بگیریمش تو پلی استیشن 3 باید چه دکمه هایی بزنیم تا بگیرتش؟ خودم تو ایکس باکس رفتما یکی از دوستام گیر کرده!

تو اون نقشه هه گیر کرده بودم بالاخره رفتمش البته شانسی
و رودریگورم خفه کرد
البته چرا تو برادر هود بازم هست ها؟توبرادرهور سیب سمی خورد مرد

شما رودریگو رو خفه نکردی
اون فرار کرد که تو برادر هود هم بودش

من در مرحله ای که codex page هارو پیدا می کنی وبعد سر یک بورد می چسبونی گیر کردم
~x(

---------- نوشته در 12:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید چطور میشه در انجمن برای خودت عکس بزاری

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 PM ارسال شده بود ----------

اینم یک تریلر از Assassins Creed III برای دانلود اینجا کلیک کنید

من در مرحله ای که codex page هارو پیدا می کنی وبعد سر یک بورد می چسبونی گیر کردم
~x(

---------- نوشته در 12:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید چطور میشه در انجمن برای خودت عکس بزاری

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 PM ارسال شده بود ----------

اینم یک تریلر از Assassins Creed III برای دانلود اینجا کلیک کنید

سوال اول
بعضی هاش تو ونیز و شهر های دیگه است ٰ کلا wive point (عقاب ) زیاد برو ژیداش میکنی
در مورد آواتار باید حداقل 10 پست داشته باشی ؛ دو هفته هم از عضویتت بگذره
تریلر رو هم دستت درد نکنه ولی بهتره تو تاپیک مربوط به خودش بذاری

سوال اول
بعضی هاش تو ونیز و شهر های دیگه است ٰ کلا wive point (عقاب ) زیاد برو ژیداش میکنی
در مورد آواتار باید حداقل 10 پست داشته باشی ؛ دو هفته هم از عضویتت بگذره
تریلر رو هم دستت درد نکنه ولی بهتره تو تاپیک مربوط به خودش بذاری

^#(^نه codex page هارو پیدا کردم بردم جایی که علامت ماموریت داره بعد چسبوند رو دیوار بعدش دیگه نمیدونم چیکار کنم[-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or