King Mahdi
کاربر سایت
)
سلام
دوستان لطفا يكي بگه level 13 بازي Devil May Cry 4 رو چه طوري بايد رد كرد؟ (با دانته)
حرف من نيز ايضا...
سلام
من تو یه مرحله ی Splinter Cell Double Agentگیر کردم....(مرحله ی بعدی اون کشتیه که باید توش بمب بزاری بعدش دوباره میری تو خونه ی دزدها که یه مرده می برتت کنار یه pc وقتی وارد pc میشی یه مکعب میاد که توش هر بار کلیک کنی یه عددی می نویسه حالا نمی دونم چجوری امتیاز این مرحله روبگیرم....)
مرسی![]()

خيلي ممنون زحمت ترجمه رو هم كشيدين :blushing:
من هم خودم تا حالا DMC 4 بازي نكردم :biggrin1: (شماره هاي قبلي رو چند بار تموم كردم) ولي اين رو پسرعموم پرسيد از من، من هم از شما...![]()
ببین کاری که میکنی اینه که مکعبو رو یه کاغذ بصورت باز بکش البته لازم نیست ولی کمک میکنهسلام
من تو یه مرحله ی Splinter Cell Double Agentگیر کردم....(مرحله ی بعدی اون کشتیه که باید توش بمب بزاری بعدش دوباره میری تو خونه ی دزدها که یه مرده می برتت کنار یه pc وقتی وارد pc میشی یه مکعب میاد که توش هر بار کلیک کنی یه عددی می نویسه حالا نمی دونم چجوری امتیاز این مرحله روبگیرم....)
مرسی![]()
لام.
آقا من قصد دارم یه بار مرحله ی Freefallتوی GTA:SAرو خودم برم.
میشه راهنمایی کنید؟؟
خسته شدم والله.هی باید سیو مرحله رو دانلود کنیم.
شما هر کاری بگی من کردم .نشده
بهنام جان این مرحله واقعا سخته و من یکی شاید 4-5 روز پاش بودم شایدم بیشتر دقیقا یادم نیستلام.
آقا من قصد دارم یه بار مرحله ی Freefallتوی GTA:SAرو خودم برم.
میشه راهنمایی کنید؟؟
خسته شدم والله.هی باید سیو مرحله رو دانلود کنیم.
اگه شما 5.6روز پاش بودین من پنج شش سال پاش بودمبهنام جان این مرحله واقعا سخته و من یکی شاید 4-5 روز پاش بودم شایدم بیشتر دقیقا یادم نیست
این مرحله فقط باید تمرین کنی تا بتونی ردش کنی باید هواپیما رو رو جت بنشونی تا CJ سریع بره تو بعدش چند نفر تو جت هستن باید بکشیتشون بعدش باید از جت بپری بیرون و در آخر با اون کنترلی که دستته جتو منفجر کنی
درست صحبت کن بی صفا چیه؟؟؟كار نيكو كردن از پر كردن است برادر بي صفاي من .