راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببین یه پیشنهاد دیگه دارم این مرحله رو یه بار دیگه از اول لود کن بازی کن اگه باز مشکل داشتی من حتما راهنمایت میکنم

حالا Crysis رو ول کن :(

من تو این مرحله که عکسهاش رو برات میذارم گیر کردم و باید جورج رو بکشم و یکسری کار دیگه که نمیدونم چطوری ؟
angry21.gif

1r60ordxhasrk2hb4r83.jpg

810dpkoh2qf8tzl5moz.jpg

aj7orrvc0i229ofohyva.jpg

اقا باید بری اون واگن های اخری و دسته یا هرچی که اسمش رو میزارین بکشین تا واگن ها اون سوله که اون مرده رفت توش قایم شد رو بترکونن و شما برین و همه رو بکشیییییییییییین

JustPCG عزیز همین کاری که این دوستمون Vesica گفت انجام بده
عجب کاری کردی منو باز یاد Mafia انداختی عجب ابر بازی بود این بازی
من Crysis هم همین الان نصب کردم و بعد اونجا هم برات میگم که باید چیکار کنی ولی نه الان چون فردا امتحان دارم اما به نظرم یه بار دیگه اون مرحله رو از اول لود کن برو

من توی بازی assassins creed گیر کردم توی memory block 4 نمیدمنو باید چه کار کنم
کجاش گیر کردی؟دقیق بگو

درست از اولش نمیدونم باید چی کار کنم ؟
ببین اگه اون قسمت تمرین گیر کردی که باید اول Fرو بزنی بعدش کلیک راستو بگیر هر وقت بهت چسبید شیفت بزن دو سه بار اینکارو انجام بده تا تموم بشه یا اصلا میتونی Esc رو بزنی و از اون قسمت خارج بشی حالا اگه اینجا رو رد کردی خوب مشکلی نیست شما وقتی میخوای از قلعه خارج بشی لیست شهرها میاد جلوت 3 تاشون ضربدر زده باید یکیشونو انتخاب کنی بر فرض Jerusalim رو انتخاب کن دو گزینه میاد Outkirt که اگه اینو بزنی از خارج از شهر اورشلیم میاد و باید خودت با اون روحانیها وارد شهر بشی گزینه ی دیگه Bureau هست که درست از اونجایی میاد که ماموریت قتلو میگیری اما همون اول ماموریتو بهت نمیده باید از اونجا خارج بشی چندتا ماموریت جانبی انجام بدی تا بعدش ماموریت اصلیو بهت بده
اساس بازی اینه که بری رو برجها تا چندتا ماموریت باز بشه و شما بعد از انجام چندین ماموریت میری ماموریت اصلیو انجام میدی کلا بازی چیز سخت و سر در گم کننده ای از نظر من نداره

JustPCG عزیز همین کاری که این دوستمون Vesica گفت انجام بده
عجب کاری کردی منو باز یاد Mafia انداختی عجب ابر بازی بود این بازی
من Crysis هم همین الان نصب کردم و بعد اونجا هم برات میگم که باید چیکار کنی ولی نه الان چون فردا امتحان دارم اما به نظرم یه بار دیگه اون مرحله رو از اول لود کن برو

کجاش گیر کردی؟دقیق بگو

ممنون از 2تاتون اما فقط دستگیره ها رو بکشم ؟

برات دعا میکنم که انشاءالله قبول بشی تو امتحانت اما مهمتر از همه اینکه آدم باید تو امتحان زندگیش نمره قبولی بیاره
prayer.gif

آره فقط دستگیره ها رو بکش بعد هم اون واگن ها می خورن به در و....
آقا کسی نیست مشکله منو با Assassin's Creed حل کنه؟
شما کرکو از اینجا با این اسم Assassin's Creed v1.0 [ENGLISH] Fixed EXE دانلود کردی؟؟
ببین تو این بازی معمولا اهدافو اون زیر توی مینی نقشه نشون میده که باید بری دنبالشون
شما باید بگی تو کدام مموری بلاکی نه کدام شهر؟؟

حالا Crysis رو ول کن :(

من تو این مرحله که عکسهاش رو برات میذارم گیر کردم و باید جورج رو بکشم و یکسری کار دیگه که نمیدونم چطوری ؟
angry21.gif

1r60ordxhasrk2hb4r83.jpg

aj7orrvc0i229ofohyva.jpg

دوست عزیز این عکس آخری که گذاشتی اینجا نباید کاری کنی باید بری جلو اون طرف بندر
خوب دقت میکردی ماشین اونی که دنبالش میکردی میره کنار یه انبار، اونجا یه خط ریل داره اون طرفش دوتا واگن سوخت هستش، شما اول باید اون دستیگره رو تکون بدی تا ریلا به سمت انبار تنظیم شه، بعد میری کنار واگن سوخت و سنگ زیر چرخشو بر میداری، اون حرکت میکنه به سمت انبار، میری پیشش یه دمو نشون میده
موفق باشی رفیق:love:

سلام
من توی بازی Call Of Duty 4 یه جا گیر کردم
اونجا هست که دشمنا با ماشین تعقیبت میکنن و وارد یه تونل میشی توی اون تونل چیکار باید کرد ؟ ماشینی که من توش هستم توی تونل متوقف میشه اونجا باید چی کار کرد؟
ولی عجب بازی خفنیه :cheesygri از نسخه 3 هم بهتره خیلی جالب بود مخصوصا اونجا که با هواپیما توی شب با دوربین دید در شب بمب میندازی روی سره دشمنا یا اونجا که به صورت تک تیر انداز وارد یه مزرعه ای میشی اون قسمت منو میندازه یاد فیلم سینمایی تک تیر انداز ! ! !

تا اونجایی که یادمه باید ماشین هایی تعقیبت میکنن رو افرادشون رو بزنی. اخر هم یه هلی کوپتر میاد که اونم باید بزنی. ;) واسه من که توی تونل وانیستاد...:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or