راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

بله شما راست میگید مافیا کجا این بازی مسخره که The God Father این همه تبلیغ اش رو کردن کجا

واقعا یک بازی مسخره ای بیش نبود بازی فقط Mafia .................... Mafia

بچه ها توی تامب رایدر مرحله انگلیس اونجا که یه چاه هست با طنابی که به زنگ وصل هست یری پایی و پره قبره و یکیش شکسته هست باید پیکار کرد

وارد سالن که بشی یه مجسمه روبروته. سمت چپ یکی از قبر ها رو میتونی تکون بدی. سمت راستت هم یه دیوار کوتاه شکسته هست. بالای سرت هم یه لوستر. اون قبری که سمت چپ میتونی تکونش بدی بردار بیار بزار زیر دیوار. از دیوار که بری بالا میتونی بپری و یه تناب رو بکشی که باعث میشه زنگ بره بالا. تو باید صدای زنگ رو در بیاری. برای همین قبل از اینکه از دیوار کوتاه بالا بری و زنگ رو ببری بالا لوستر رو به کمک گرپ تکون بده در جهت زنگ. بعد سریع تا لوستر از تکون خردن وای نستاده برو بالا و به کمک آویزون شدن به اون طناب که سنگی هم به تهش وصله زنگ رو بکش بالا. لوستر تکون میخوره و برخورد میکنه به زنگ و صدای زنگ در میاد و دمو رو میبینی. بعدش هم باید بری یه نگهبان اونجا مبارزه کنی که یه اژدهای خفنه.

سلام
یکی از دوستای من توی بازی CALL OF CTHULHU مشکل داره. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
توی چت من بهش گفتم که مشکلشو به من بگه تا توی فروم بازیسنتر بپرسم و جوابتو بگیرم.
Tell them i can't get open the money cage in one the stores in old town visit mission..! And ask them to give you the password of stores cage..?
گویا نمیتونه قفس پول رو یکی از مغازه های مرحله ی old town visit باز کنه.
و پسورد قفس مغازه ها رو میخواد.
دوستان لطفا سریع جواب بدید چون گفتم بازی کنهای ایرانی خیلی حرفه ای ان ...

نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:
سلام

بله شما راست میگید مافیا کجا این بازی مسخره که The God Father این همه تبلیغ اش رو کردن کجا

واقعا یک بازی مسخره ای بیش نبود بازی فقط Mafia .................... Mafia

اقا بحث بی فایده است هرچقدر بگی از بدیهاش کم گفتی . Mafia یک موفقیت غیر قابل تکرار است . تقلید از ان کار ساده ای نیست .
البته یه سری نواوری ها دیده میشه ولی کلا در حد و اندازه های Mafia نیست.

مشکلش حل شد !
مرسی که خیلی زود جواب دادید. ضایع شدیم رفت
15.gif

سلام دوستان
یک سوال داشتم تو بازی Ghost Recon3 چطوری میشه نفرادت رو عوض کرد مثل می خواهی Sniper رو بگیری باید چه کلیدی رو بزنی تا اون فرد مورد نظر رو انتخاب کنی

از دوستان کسی نیست به ما کمک کنه

یک سوال داشتم تو بازی Ghost Recon3 چطوری میشه نفرادت رو عوض کرد مثل می خواهی Sniper رو بگیری باید چه کلیدی رو بزنی تا اون فرد مورد نظر رو انتخاب کنی

سلام.بازی پدر خوانده بعد از انکه چهره میسازی گیر کردم و هر چی هم که اون مردرو میزنم نمیمیره.موندم چی کار کنم اگ میشه کمک کنید

منظورت کدوم مرده هست؟ جزو مراحله اولیه بازی تا جایی که یادمه باید یه مردی رو بزنی. اگه توی قبرستان هستی بگیرش و بکشش به طرف یه قبر خالی که سمت چپ فکر کنم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or