راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Kain:
سلام .
راستش این یه تیکه رو دقیق یادم نیست .
میشه بگی قفل این گاو صندوق که میگین چه شکلی بود و چه راهنمایی تو بازی برای این معما شده بود ؟؟؟
متاسفانه این یه تیکه از بازی رو یادم رفته . :neutral:

مرسی با راهنمای که علی رضا گذاشتن ردش کردم
بازم مرسی
بای

نوشته شده توسط leoman:
من تو بازي geting Up مرحله دو اونجايي كه پليس ها پسره لباس آبيه رو ميگيرن گير كردم اونجا يه در هست كه زنجير داره و بايد با يه كاتر بازش كنم ولي هركار ميكنم نميتونم كاتر رو انتخاب كنم
چه كنم كمك
باید اول بری روی اون ماشین پلیس یه چند تا چیز بنویسی بعد میری در رو باز میکنی در ضمن کاتر رو خودش انتخاب میکنه وقتی جولوی در میری بزنی خودش باز میشه
راستی یه دکمه هم داره بازی که تو رو راهنمایی میکنه به سوی هدفت نمیدونم چی بید چون من با دسته بازی میکنم روی کیبورد نمیدونم چیه

سلام
من تو بازي فارنهايت اونجايي كه سوسك هايس بزرگ به لوكاس تو ادارش حمله ميكنن گير كردم نميدونم چجوري بايد ردش كنم لطفا كمكم كنيد

عزیز باید با کلید های جهت و 4و6و8و2 استفاده کنی وقتی سمت چپ روشن میشه باید کلید های 4و6و8و2 رو بزنی وقتی سمت راست روشن میشه باید جهت هارو بزنی
اقا حامد با شما بودم

راستی یه دکمه هم داره بازی که تو رو راهنمایی میکنه به سوی هدفت نمیدونم چی بید چون من با دسته بازی میکنم روی کیبورد نمیدونم چیه
F هستش. با این کلید مشخص میشه کجا رو باید رنگ کرد.

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
باید اول بری روی اون ماشین پلیس یه چند تا چیز بنویسی بعد میری در رو باز میکنی در ضمن کاتر رو خودش انتخاب میکنه وقتی جولوی در میری بزنی خودش باز میشه

ميشه دقيقا بگي چند تا چيز بايد بنويسم
من يه باز همون اسم خودش رو نوشتم ولي نميشه

نوشته شده توسط mohammad12708:
لطفا بگویید دربازی pain killer1 در chapter5 و level4 چه باید کرد
جواب رو به ایمیل من هم بزنید حتما
mohammad12708@yahoo.com
حتما جواب بدین
دوست عزیز فکر نکم کسی حفظ باشه که تو اون چپتر ها چی گزاشته اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده و اگه برات مقدوره یه عکس از جایی که گیر کردی بزار.

سلام

سلام من اونو بازي نكردم ولي يه سوال دارم
توي بازي نگهبان (sentinel)مرحله زير آب و اون پلي كه چراغ داره رو نتونستم رد كنم help me please
با تشكر desprados

سوال

با سلام
بازی pain killer قسمت chapter5 و level4
ان جایی که یک غول آتشی داره و به هیچ وجه کشته نمی شود البته باید چند نفر رو بکشیم تا
وارد جایی میشه که غول هست اسم مرحله هم هست hell .
ودر بازی رابین هود ( the legend of sherwood ) چه طوری باید با ماریو یا ماریا ملاقات کرد
با تشکر

تو getting up باید نزدیک 6 تا چیز میز ینویسی یا بچسبونی .
بعد خودش بهت میگه که باید بری اون درو باز کنی.
نزدیک در میشی و هی تند تند دکمه E رو میزنی
موفق باشی
36_1_39.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or