راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام!يك راهنمايي ميخواستم تو بازيkongdom hearts 2 اونجايي هستم كه خاطرات pooh پاك شده خوده بازي منو از شهر خارج كرد ولي من اشتباه كردم و باز داخل همون شهري شدم كه مارلين اونجاس الان نميدونم بايد چي كار كنم!:(

یه راهنمایی توی The Darkenss می خواستم. توی بخش دوم بازی (hell) بعد از اینکه به فضای باز می رسی و به یه سنگر جنگی می رسی درهاشو رو با مار باز می کنم و می رم توش و همه رو می کشم بعدش باید کجا برم؟

MGS3 Please help

یکی به دادم برسه خواهش میکنم:(
من تو متال گیر 3 توی اونجایی که رودخونه هستش و پر از ارواح هست یعنی همونجایی که اون غوله که روح هست اسمشم sorrow هستش و خودش که یه روحه و همش در حال پروازه خون نداره یعنی نمیشه با اسلحه و بمب زدش گیر کردم :(( 1 سالم بیشتره که نمیتونم بازیش کنم :(( یکی به دادم برسه و کمکم کنه:)
این قسمتو چه جوری باید رد کرد:confused: وقتی به آخر رود میرسم اون دیگه جلوتر نمیره و بالای یک اسکلت که جسد خودش هست وا میسته و اگه بهش نزدیک بشم با اولین برخورد میمیرم هیچ چیز هم بهش اثر نمیکنه یعنی تیرها ازش رد میشن:( آخه باید چی کار کنم ؟ لطفا اگه میدونین بهم بگین ممنون میشم:love:
اگه جواب رو به ID4FARSHAD@yahoo.com بفرستی که عالیه :biggrin1::laughing::cheesygri:):love:

کمک .....کمک

gta vice city stories
PS2

من الان تو مرحله M گیر کردم .اونجا که یه دوربین عکاسی بهم میده و باید جلوی اداره پلیس از دونفر که تو ماشین هستن عکس بگیرم و من این کارو میکنم ولی بعد از گرفتن عکس اونا فرار میکنن و وقتی میرم دنبالشون میبازم .؟؟؟؟؟

بازم سلام . gta vice city stories
من تو اون مرحله موندم که سوار یه ماشین میشم و بعد در نقش یه ربات بازی میکنم و تو خونه هی ازم کار میکشن .نمیدومنم باید چیکار کنم ؟؟؟؟

Splinter Cell 4

من در مرحله 5 بیرون آسمان خراش در قسمتی که به دیوار می چسبم و تا انتهاش می رم و باید بوسیله لوله ای که چراغش روشن خاموش می شه برم رو لبه پایینی دیوار ، نمی تونم چون سام با اون لوله هیچ حرکتی نمی کنه و وقتی هم که از لبه بالایی اویزون می شم و دکمه پایین اومدن رو می زنم سام سقوط می کنه و میمیره .
بگید که باید این جا چیکار کرد ، در ضمن من دیدم که چندین نفر دیگه هم این سوالو تو تاپیکهای دیگه کردند پس اگه جواب بدید کار چندین نفرو راه انداختید
مرسی

من در مرحله 5 بیرون آسمان خراش در قسمتی که به دیوار می چسبم و تا انتهاش می رم و باید بوسیله لوله ای که چراغش روشن خاموش می شه برم رو لبه پایینی دیوار ، نمی تونم چون سام با اون لوله هیچ حرکتی نمی کنه و وقتی هم که از لبه بالایی اویزون می شم و دکمه پایین اومدن رو می زنم سام سقوط می کنه و میمیره .
بگید که باید این جا چیکار کرد ، در ضمن من دیدم که چندین نفر دیگه هم این سوالو تو تاپیکهای دیگه کردند پس اگه جواب بدید کار چندین نفرو راه انداختید
مرسی
این مشکل ناشی از باگ موجود در بازیه... که بره بعضیا این اتفاق میوفته بره بعضیا نه!! که برایه منم این اتفاق افتاده...
یک راه حل خنده دار برات دارم... که شاید در مراحل بعدی هم به دردت بخوره...
موقعی که میخای اون لوله رو بگیری (قبل از این که سقوط کنی) با کوچکترین حرکته sam کلیده Esc رو بزن (همون منوی بازی) . اینجا میتونی بازی رو سیو کنی . بعد از سیو کردن باز کلید Esc رو بزن و برو داخل بازی و برای اطمینان کار یک حرکته دیگه از SAM انجام بده و دوباره سیو کن ;)
حالا شما باگ بازی رو رد کردین:cheesygri

اقامن در silent hill : origins گیر کردم همونجایی که 4 تا عروسک است و 4 تا ظرف قرص رنگی جلوشه و به ترتیب باید بازاریش او دهنشون لطفا" کمک کنید
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllppppppppppppppppppppp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or