راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اونجا تو رزیدنت اویل4 که اشلی رو میفرستی اون بالا بره اون دو تا بچرخونه بعد اون دشمنا میرزن گیر کردم چیکار باید بکنم؟ [خودمم نفهمیدم چی گفتم!]

من اونجا تو رزیدنت اویل4 که اشلی رو میفرستی اون بالا بره اون دو تا بچرخونه بعد اون دشمنا میرزن گیر کردم چیکار باید بکنم؟ [خودمم نفهمیدم چی گفتم!]
یک مقدار واضح تر توضیح بدین میتونم کمکتون کنم
اینطوری متوجه نشدم دقیقا کجا هستین

علی جون یه منطقه هست تو Re4 که یه محوطه بزرگی هست اونجا حوض و فواره هم هست بعد میری یه دسته مانند هست می چرخونیش یه پله میاد پایین بعد میری جلوتر اون دسته ها که باید بچرخونیشون بالا هستن بعد اشلی رو میفرستی بالا بعد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم !

علی جون یه منطقه هست تو Re4 که یه محوطه بزرگی هست اونجا حوض و فواره هم هست بعد میری یه دسته مانند هست می چرخونیش یه پله میاد پایین بعد میری جلوتر اون دسته ها که باید بچرخونیشون بالا هستن بعد اشلی رو میفرستی بالا بعد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم !
شما باید از اشلی مواظبت کنید تا اشلی بتونه اون وسیله رو بگردونه تا پله ها بالا بیاد و هر کسی که میخواد نزدیکش بشه بکشیش با اسلحه rifel به راحتی میتونی اشلی رو کاور کنی بعد از اینکه پله ها امد بالا برو سمت اشلی تا بیاد روی شونه های لیون و ادامه مسیر رو بده.

ولی علی جون من فقط 15 تیر هند گان دارم!
اگر رایفل رو داری برو یک لول از هر چی شده (سرعت ریلود.سرعت شلیک و..) ارتقا بده تا اسلحه پر بشه تا بتونی این قسمت و رد کنی اگر هم نداری برو بخرش چون تا اخر بازی بهش احتیاج داری

تو silent hill 4اونجایی که تقریبا اول بازی میری توی یه قطار بیشتر درهای قطار هم بسته بعدش یه جعبه پیدا می کنی که درش قفله باید اونجا چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

تو silent hill 4اونجایی که تقریبا اول بازی میری توی یه قطار بیشتر درهای قطار هم بسته بعدش یه جعبه پیدا می کنی که درش قفله باید اونجا چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اون جعبه را ولش کن..در این مرحله نباید بازش کنی...کلا بیخیال جعبه شو

سلام
تو شماره ي 3 بازي :Splinter Cell

زماني كه سادونو داره برنامه ي تلويزيون رو ضبط ميكنه من بايد چه كاركنم ؟.؟؟؟؟!؟!؟!؟؟

تو 50 cent
ويدئو هاش رو مي خرم و بعد ضربدر رو ميزنم 1 ثانيه مياد و ميره 100 بار هم بزنم همينه !
چه كار كنم كه ببينم ؟ ؟؟؟؟؟؟

من اینجا گیر کردم نمیدونم چجوری این قسمت بازی رو رد کنم بیخیال اون جعبه هم شدم نمیدونم در کل باید اونجا چه کار کرد

ممنون از اينكه جوابامو دادين ! :(( :neutral:

تو 50 cent
ويدئو هاش رو مي خرم و بعد ضربدر رو ميزنم 1 ثانيه مياد و ميره 100 بار هم بزنم همينه !
چه كار كنم كه ببينم ؟ ؟؟؟؟؟؟

سلام
تو شماره ي 3 بازي :Splinter Cell

زماني كه سادونو داره برنامه ي تلويزيون رو ضبط ميكنه من بايد چه كاركنم ؟.؟؟؟؟!؟!؟!؟؟

من اینجا گیر کردم نمیدونم چجوری این قسمت بازی رو رد کنم بیخیال اون جعبه هم شدم نمیدونم در کل باید اونجا چه کار کرد
ببین...من خیلی وقت پیش این را بازی کردم اما بازم یک چیزایی یادمه
ببین به اون پله های برقی رسیدی که حرکت میکنند؟؟؟؟....!!!
اگه اونجا رسیدی از پله ها که رفتی بالا ... باید یک راهرو و یک پله دیگرو هم رد کنی..به یک محوطه میرسی که کیف زنانه و وسایل داخل اون کف زمین ریخه و یک اتاق کنارت هست کافیه با یک شی بشقاب مانند که همون جا میتونی پیداش کنی در اتاق را باز کنی..بمحض اینکه وارد این اتاق بشی یک میان پرده نشونت میده و ازین قسمت یعنی ایستگاه قطار خارج میشی....امیدوارم متوجه شده باشی...
اگه در قسمتی که جعبه هست گیر افتادی و هنوز نتونستی به پله های برقی برسی ...این واگن ها بهم راه دارند و فقط کافیه راهت را پیدا کنی...

آخرین ویرایش:
من تو بازیه اس÷لینتر سل 3 گیر کردم.
مرحله ای که تو japon انجام میشه.اخرین کارش مونده ولی نمیدونم چه طوری باید برم به محلی که روی نقشه مشخص کرده چون راهی به اون مکان نیست.:neutral: :(

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ONLY_BAZICENTER:
من تو بازیه اس÷لینتر سل 3 گیر کردم.
مرحله ای که تو japon انجام میشه.اخرین کارش مونده ولی نمیدونم چه طوری باید برم به محلی که روی نقشه مشخص کرده چون راهی به اون مکان نیست.:neutral: :(

اينجا سوال نكن كسي جوابتو نميده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or