راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من توی بازی far cry hell in paradise مرحله اول گیر کردم بعد از آبشار همه آدمها رو کشتم (توی قایقها و کنار هلیکپتر) نمیدونم باید حالا چکار کنم ! Tab رو هم وقتی میزنم صفحه سیاه میاد و ننوشته چه کاری انجام بدم یا کجا برم ! لطفا کمک کنید !
واسه بازی eragon سیوشو میخوام که تمام فیلمهای نحوه ساخت بازی باز شده باشه ! ممنون ... :love:

سلام.
من توی اون قسمت Devil May Cry3 بعد از اونجایی که دلقک رو میکشم گیر کردم.
فقط یه قسمتشو تونستم رد کنم که اونجایی بود که نیزه رو میزدم روی زنجیرها.

من توی اون قسمت Devil May Cry3 بعد از اونجایی که دلقک رو میکشم گیر کردم.
فقط یه قسمتشو تونستم رد کنم که اونجایی بود که نیزه رو میزدم روی زنجیرها.

بعد که زدی روی شمشیر ها ، از پله های همونجا برو بالا یه چیزی هست برش دار.

بعد برگرد اونجا که پل ریخته بود ، میتونی با اون چیزی که برداشتی ، از روی هوا توی اون قسمت که پل ریخته بگذری. ;)

من تو این یارو بلازینگ آنجلز مرحله لندن گیر کردم
خیلی کنترل مزخرفی داره
با موس برم یا کیبورد؟
راه حلی نداره؟ با گیم پد هم قاطی میکنه و هواپیما دیده نمیشه

همون جایی که مجسمه ها زنده میشن مجسمه کوتوله ها

Mission چند هستی؟

-----------------------------------------

من تو God Of War تو قصر اواکل گیر کردم :confused:
همونجایی که کراتوس از رو یه سری نرده باید رد بشه اون پرنده مانندا هی کراتوس رو پرت می کنن پائین نمی ذارن از رو نرده ها خودش رو برسونه اون طرف :confused: :confused: :confused:

Mission چند هستی؟

-----------------------------------------

من تو God Of War تو قصر اواکل گیر کردم :confused:
همونجایی که کراتوس از رو یه سری نرده باید رد بشه اون پرنده مانندا هی کراتوس رو پرت می کنن پائین نمی ذارن از رو نرده ها خودش رو برسونه اون طرف :confused: :confused: :confused:

خوب اونجا باید اون مجسمها که یکی سمت چپ و یکی هم سمت راست اگه اشتباه نکنم رو روی اون سوراخهائی که توی دیوار هستن و اون پرندها ازشون بیرون میان قرار داد !

خوب اونجا باید اون مجسمها که یکی سمت چپ و یکی هم سمت راست اگه اشتباه نکنم رو روی اون سوراخهائی که توی دیوار هستن و اون پرندها ازشون بیرون میان قرار داد !
خدا عمرت بده، امروز برم بازی کنم یکم حال بیام. حوصلم سر رفت از بس با پی سی Double Agent بازی کردم، عجب بازیه خسته کننده ای بید :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or