emo.fashion
کاربر سایت
dead rsing2 تو اون مرحله که باید دکتر نجات میده و قرص باید واسه دخترت پیدا کنی باید قرص ها رو از کجا پیدا کرد
ماشینایی که میندازه رو جاخالی بده نخوره بهت بعد همون ماشینا رو وردار بعد فک کنم باید تو سرش بزنی انقد بزن بعد باشمشیرم بزنش تا چشمشو کور کنی!سلام خسته نباشید آقا تو بازی darksiders قسمت اولش غول اولیه که از تو مواد مذاب ماشین پرت میکنه
اونو باید چطوری کشت چون من هرچی میزنمش نمیمیره
بابا اینقدر با شمشیر زدم هیچ فایده ای نداشت چشمش که کور نشد چشم من پای مانیتورماشینایی که میندازه رو جاخالی بده نخوره بهت بعد همون ماشینا رو وردار بعد فک کنم باید تو سرش بزنی انقد بزن بعد باشمشیرم بزنش تا چشمشو کور کنی!

سلام . ببین اگر سرشو آورد پایین که خب بپر بالا و با شمشیرت بزن تو سرش اگر هم ماشین پرتاب کرد بپا بهت نخوره بعد با Bبلندش کن و با RTپرتابش کن تا بخوره بهش همینطوری ادامه بده تا یک بار که سرشو آورد پایین اگر بری نزدیکش میبینی زیر سرش عکس کلید B رو نشون میده B رو بزن تا خودش کورش کنه . راستی من این کلید ها رو برای XBOX360 گفتم اگر با کامپیوتر بازی میکنی حتما کلید های دیگه ای مثل راست کلیک رو نشون میده . اگر بازم نتونستی ردش کنی شاید به خاطر اینه کنه بازی رو سخت انتخاب کردی پس از اول بازی کن و اونو روی متوسط یا آسون قرار بده .آقا یکی جواب مارو بده ممنون میشم
dead rsing2 تو اون مرحله که باید دکتر نجات میده و قرص باید واسه دخترت پیدا کنی باید قرص ها رو از کجا پیدا کرد
Bayonneta یه جاش هست که باید یه در رو با ضربه باز کنی....باز میشه ولی دوباره برمیگرده؟؟ چیکار کنم؟
کسی نیست جواب بدهگه نیست چرا این پست ها رو میزنین
سلام خسته نباشید آقا تو بازی darksiders قسمت اولش غول اولیه که از تو مواد مذاب ماشین پرت میکنه
اونو باید چطوری کشت چون من هرچی میزنمش نمیمیره
آقا یکی جواب مارو بده ممنون میشم
باسلام ببخشید من توی بازی darksiders توی اون غولش که شبیه عنکبوت هست و هی غیب میشه بعد از بالای سرم ظاهر میشه و خودشو میندازه روم گیر کردم تو رو خدا کمکم کنید اگه راهی برای کشتنش هست بهم بگید تا منم این غولشو رد کنم الان دو هفته است که توی این غولش موندم و نمیدونم چجوری بکشمش
با تشکر![]()
سلام
وقت همگی به خیر
آقا ما تو این بازی vanquish همون اولش گیر کردیم
اون رباتی که اول مثل عنکبوته بعد تبدبل میشه
البته میدونم باید به اون ژنراتور قرمز شلیک کرد ولی تا نصفشم نمی تونم برم
اگه کسی مییتونه کمک کنه ممنون می شم
همه ی دوستان توجه کنند:سلام . ببین اگر سرشو آورد پایین که خب بپر بالا و با شمشیرت بزن تو سرش اگر هم ماشین پرتاب کرد بپا بهت نخوره بعد با Bبلندش کن و با RTپرتابش کن تا بخوره بهش همینطوری ادامه بده تا یک بار که سرشو آورد پایین اگر بری نزدیکش میبینی زیر سرش عکس کلید B رو نشون میده B رو بزن تا خودش کورش کنه . راستی من این کلید ها رو برای XBOX360 گفتم اگر با کامپیوتر بازی میکنی حتما کلید های دیگه ای مثل راست کلیک رو نشون میده . اگر بازم نتونستی ردش کنی شاید به خاطر اینه کنه بازی رو سخت انتخاب کردی پس از اول بازی کن و اونو روی متوسط یا آسون قرار بده .![]()