راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون شمشیر مخصوص رو از کجا بیارم؟

اون شمشیری که میخوای شمشیر عقربه که پایین سالن قرار داره مراقب باش از لبه ها نیفتی به غیر از حفظ تعادل کار خاصی لازم نیست بکنی به شمشیره که برسی داهاکا پرتش میکنه تو دره باید از دستش در بری بعد بری به گذشته و دوباره شمشیرو برداری برای شکستن دیوارهم باید دمه ضربه رو نگه داری.

ببخشید من نمیدونستم این پستو باید کجا بدم در هر صورت کسی میتونه سیو carbon رو آپ کنه چون من تا 30 درصد رفته بودم که سیوم پاک شد هالا حال از اول شروع کردن رو ندارم اگه یکی لطف کنه و برام آپلود کنه ممنون میشم

ببخشید من نمیدونستم این پستو باید کجا بدم در هر صورت کسی میتونه سیو carbon رو آپ کنه چون من تا 30 درصد رفته بودم که سیوم پاک شد هالا حال از اول شروع کردن رو ندارم اگه یکی لطف کنه و برام آپلود کنه ممنون میشم

این جا بپرس عزیزم
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=51&page=43

سلام

من دو سه بار درخواستمو گفتم ولي كسي جواب نداد
يه بار ديگه هم ميگم
توي مرحله اي كه با تبر چوبهاي روي پنجره رو ميشكنم ميپره تو اتاق و يه ابگرمكن اونجاس
و يه دستمال كثيف كه بر ميدارمش
ديگه بعد از اون نميدونم بايد چيكار كنم

سلام دانته جان
مشکلم در شکستن دیوار حل شد الان به جایی رسیدم که قیافه شاهزاده عوض شده و به یه جایی رسیدم که اون پرده قرمز ها رو می گیرم و از دیوار میام پایین و باید بپرم میله ها رو بگیرم ولی همین که میله ها (یا چوب ها) رو می گیرم اونا میشکنه و من به پایین پرت میشم و میمیرم. لطفا راهنماییم کنید.
متشکرم
یا علی مدد

توي مرحله اي كه با تبر چوبهاي روي پنجره رو ميشكنم ميپره تو اتاق و يه ابگرمكن اونجاس
و يه دستمال كثيف كه بر ميدارمش
ديگه بعد از اون نميدونم بايد چيكار كنم

باید دستمال رو با دسته ی تبر ترکیب کنی و بعد روی شعله ی آبگرمکن استفاده کنی تا مشعل بسازی و بتونی بری به راهروی تاریک.
برای ترکیب کردن وسایل با هم ، اول کلید tab رو بزن تا وسایلتو ببینی ، بعد با استفاده از علامت "+" که کنار وسیله دیده میشه ، وسیلتو با هر کدوم که خواستی ترکیب کن.

سلام آقا كمك ميخوام تو يه بازي قديمي:
بتلفيلد ويتنام (رزمگاه ويتنام) وقتي سوار هليكوپتر ميشي ميخواي بپري پايين چتر نجات با چه دكمه اي باز ميشه؟;)

من این بازی رو انجام ندادم ولی برو تو control option بازی ببین دکمه اکشن بازی کدومه.
سلام دانته جان
مشکلم در شکستن دیوار حل شد الان به جایی رسیدم که قیافه شاهزاده عوض شده و به یه جایی رسیدم که اون پرده قرمز ها رو می گیرم و از دیوار میام پایین و باید بپرم میله ها رو بگیرم ولی همین که میله ها (یا چوب ها) رو می گیرم اونا میشکنه و من به پایین پرت میشم و میمیرم. لطفا راهنماییم کنید.
متشکرم
یا علی مدد

پرنس وقتی تبدیل به پرنس زمان میشه یه جورایی قدرت کنترل زمان نا محدود داره از آهسته کردن زمان استفاده کن (یه تقه روی R) ببین کارت راه میفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or