راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دانته جان همون طور که گفتی کایلینا رو شکست دادم
اما در مرحله بعد جایی که داهاکا دنبالم میکنه وقتی از روی میله سوم می پرم و دیوار رو می گیرم همون جا من رو می گیره هر چقدر هم که تند میرم نمی تونم از دستش فرار کنم لطفا من. راهنمایی کن که چکار کنم؟
متشکرم
یا علی مدد

از این شکل جاها زیاد داره در این موارد یا یه جا اضافه پریدی یا کلا آروم رفتی یه چند بار از برو و فقط ببین جای بهتری برای پرش پیدا میشه یا نه اگه نشد که من شک دارم نشه از آهسته کردن زمان استفاده کن.

ایشون فکر میکنه هر کی هر جایی بخواد پست بده باید از کسی که بیشتر در اون تاپیک پست بده اجازه بگیره:cheesygri تو تاپیک ترینر از من رخصت خواست:cheesygri

دوست عزیز هر جایی که خواستی میتونی کمک کنی!

سلام دانته جان داهاکا رو رد کردم رفتم با اون شمشیر شکسته ادامه بازی رو انجام دادم و شمشیر جدید رو گرفتم ولی به یه جایی رسیدم که یه دیوار تقریبا شکسته جلوم است که با چوب اون رو بستن به اونجا که میرسم نمی دنم چکار کنم لطفا راهنماییم کنید
متشکرم
یا علی مدد

با سلام

من توي بازي dream fall : the longest journey توي مرحله اي كه از چيزي كه اسمشو نميدونم
ميره بالا بعد با تبر چوبهاي رو پنجره رو ميشكنه بعد ميپره توي اتاق بعد يه ابگرمكن اونجاس كه
رو شنش مي كنه و يه دستمال كثيف برميداره و بعدش ديگه نميدونم بايد چي كار كنم؟

سلام دانته جان داهاکا رو رد کردم رفتم با اون شمشیر شکسته ادامه بازی رو انجام دادم و شمشیر جدید رو گرفتم ولی به یه جایی رسیدم که یه دیوار تقریبا شکسته جلوم است که با چوب اون رو بستن به اونجا که میرسم نمی دنم چکار کنم لطفا راهنماییم کنید
متشکرم
یا علی مدد

بابا تو رو خدا یکی جواب ما رو بده

متشکرم
یا علی مدد

دیوار شکسته رو با شمشیر بشکن برو توش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or