راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كسي هست بازي اينديانا جونز رو تموم كره باشه

من توي مرحله aetheriom گير كردم

هر كي ميتونه كمك كنه
منم تمومش کردم

سلام من تو بازي متال گير 2 ( hard mode) گیر کردم و این بمب رو نمیتونم خنثی کنم اینم عکسشه کمک کنید
من این بازی را سه چهار سال پیش بازی کردم درست یادم نمیاد اینجا کجاست

اقا من در فارنهیت در اپارتمان لوکاس که باد شروعه میکنه به وزیدن گیر مردم اگه میشه بگید چطوری پوشه سیو رو اپلود کنم یکی زحمت بکشه ردش کنه

نوشته شده توسط farzadlion:
منم تمومش کردم

من این بازی را سه چهار سال پیش بازی کردم درست یادم نمیاد اینجا کجاست

اين بمب رو اگه خنثي كنم بعدش با ائن هوا پيما بايد بجنگم
منم اين بازي رو تموم كردم ولي الان مي خوام روي hard بازی کنم
اینم یه عکس دیگه
071329_mgs2_bomb_2.jpg

اين بازي سايه كلسيوس هستش!
من اون اول بازي بايد چي كار كنم يه جا رفتم يه يارو قوله هستش كه يا تير كمون هر چي بهش تير مي زنم يه زره از انژيش مي ره!با شمشيرم كه نمي تونم بهش ضربه بزنم لهم مي كنه با پاهاش!
يكي مي دونه بايد چي كار كني اون جاش رو؟
توي نقشه هم جايي رو علامت نمي زنه بريم اونجا نه؟
خوهشن يكي كمكمون كنه!

نوشته شده توسط Kain:
سلام .
بابا این بازی فارنهایت که خیلی راحته چیزی نداره که بعضی از دوستان توش گیر میکنن .
من یه روزه صبح تا بعد از ظهر تمومش کردم . ( البته نه اینکه یه بند تا بعد از ظهر بازی کرده باشم ها . حدود 6-7 ساعتی شد !)
خیلی بازی قشنگی بود . داستان بازی فوق العاده بود . یه داستان محشر و نفس گیر .
فقط نمیدونم بازی چند تا پایان داره و باید پایان ها رو چطوری گرفت . البته میتونم برم سراغ راهنمای بازی اما دوست ندارم این کار رو بکنم !
من که فعلا یه پایان رو گرفتم . کسی میتونه یه راهنمایی بکنه ؟؟؟؟
ممنون .
راست میگی منم 1 روزه تمومش کردم بازی از این آسون تر ندیده بودم ولی بازی زیبایی بود

تر خدا من توي اين بازيه سايه سيليوس من رئيس اولش رو كشتم ولي خدايي 2 ساعت بازي كردم بعدي رو گير نياوردم!تر خدا يكي كمك كنه اين بازيه چه جوريه هيچي هم توي نقشه نشون نمي ده!
يكي يه كمكي كنه ماه رمضوني ثواب داره به خدا! :cry:

اقا من در فارنهیت در اپارتمان لوکاس که باد شروعه میکنه به وزیدن گیر مردم اگه میشه بگید چطوری پوشه سیو رو اپلود کنم یکی زحمت بکشه ردش کنه

من فكر ميكنم شما با جوي استيك بازي ميكني... در حقيقت اين بازي بيشتر بدرد pc ميخوره (حداقل از نظر كنترل) ..ببين ، با اين روش كه من ميگم به احتمال زياد ميتوني ردش كني... توي option كنترل بازي رو بذار روي كيبورد ... بعد جهت هاي كنترل اول رو روي همون كليدهاي جهت دار قرار بده ... بعد جهت هاي دوم ، كه بذار روي همون پيش فرض باقي بمونه بجز جهت پايين كه بايد به جاي 2 بذاري روي 5 .
اينطوري ميتوني به راحتي ردش كني ، به اين ترتيب شماره ها نقش آنالوگ راست و جهت ها آنالوگ چپ رو ايفا ميكنن. (منظور شماره هايي هستن كه با Nom lock فعال ميشن و در كنار اون قرار دارن...)
موقعي هم كه بايد دو پدال R وL رو مرتب فشار بدي ، كليدهاي جهت دار چپ و راست اين كار رو انجام ميدن ...
اميدوارم موثر بوده باشه...

کمک در black mirror

[font=&quot]من تو قسمت سوم بازی تو معمای مقبره گیر کردم[/font][font=&quot]
save
بازی رو اگه میشه برام
email
کنید
یا از چه سایتی میتونام گیرش بیارم؟[/font]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or