راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا سلام
یکی به داد من بیچاره برسه
این obscure2 منو دیونه کرده راستش تواون نقطه ای که باید دوتا جعبه بزرگ را رو هم بزارم گیر کردم هر کاری انجام می دم این دوتا رو روهم نمی زاره
می خوام بدونم اهرمی اونجا هست یا نه
کمکم کنید :(:(

مشكل در بازي Dark Messiah

سلام
تو بازي Dark Messiah محله 5-6 يه جا هست كه يه اژ دها از سقف مياد پايين من اون اژدها رو كشتم بعد اون دختره يه سنگي رو از زمين بر ميداره منم مپرم تو اون سوراخه و ميرم جلو تر ميفتم پايين تونل هارو دنبال ميكنم و عنكبوت هارو هم مي كشم اما ديگه نميدونم بايد چي كير كنمواگه ميشه يه كم اين قسمتو تو ضيح بدين

سلام
تو بازي Dark Messiah محله 5-6 يه جا هست كه يه اژ دها از سقف مياد پايين من اون اژدها رو كشتم بعد اون دختره يه سنگي رو از زمين بر ميداره منم مپرم تو اون سوراخه و ميرم جلو تر ميفتم پايين تونل هارو دنبال ميكنم و عنكبوت هارو هم مي كشم اما ديگه نميدونم بايد چي كير كنمواگه ميشه يه كم اين قسمتو تو ضيح بدين
با سلام
اگه درست یادم باشه, به یه جائی مثل چاه میرسی که از بالای اون عنکبوت میاد. با rope bow از اون بالا برو.

dm_087.jpg

با سلام
اگه درست یادم باشه, به یه جائی مثل چاه میرسی که از بالای اون عنکبوت میاد. با rope bow از اون بالا برو.

dm_087.jpg

اون جا رهم رفتم .رفتم بالا تا رسيدم به يه صندوق كه توش كليد بود حالا نميدونم با اين بايد چي كار كنم:confused:

prince of persia3

سلام دوستان
من در پرنسس پرشیا 3 گیر کردم.اونجا که بعد از کالسکه سواری با دو غول در می افته:blushing:که اطرافش اتیش درست می کنند:p
هر جور می زنمشون دفاع می کنند.
چه کنیم؟!!!:huh:

سلام دوستان
من در پرنسس پرشیا 3 گیر کردم.اونجا که بعد از کالسکه سواری با دو غول در می افته:blushing:که اطرافش اتیش درست می کنند:p
هر جور می زنمشون دفاع می کنند.
چه کنیم؟!!!:huh:
در این قسمت باید غولی که شمشیر داره رو بزنی تا اونی که تبر داره بهت حمله کنه وجاخالی بدی وغول تبر دار رو بزنی اگه این کارو چند بار بکنی تصویر آهسته می شود ومی تونی بهش ضربه بزنی
موفق باشی:love:

در این قسمت باید غولی که شمشیر داره رو بزنی تا اونی که تبر داره بهت حمله کنه وجاخالی بدی وغول تبر دار رو بزنی اگه این کارو چند بار بکنی تصویر آهسته می شود ومی تونی بهش ضربه بزنی
موفق باشی:love:
می شه یکم واضح تر توضیح بدی :blushing:
اخه جواب نداد!!!!:cheesygri

می شه یکم واضح تر توضیح بدی :blushing:
اخه جواب نداد!!!!:cheesygri
دوست عزیز شما در حالی که داری با غول اولی مبارزه میکنی باید حواست به اونی که تبرزین داره باشه به محض اینکه اومد طرفت و خواست با تبر بزنتت جا خالی میدی و اون تبرش تو زمین گیر میکنه در فاصله ای که داره زور میزنه تبر رو در بیاره . (صحنه آهسته ) شما میتونی بری پشتش و بهش ضربه بزنی.
شما جاخالی دادن به اون یارو تبر داره یادت باشه بقیش خودت متوجه میشی.
موفق باشی.

سلام
آقا پدر من تو این اسپیلینتر سل نسخه Da در اومد.
اونجایی که امیل منو به طبقه همکف مقر میبره و باید یه کامپیوتر رو هک کنم که یه مکعبه که از اعداد 000 و 001 و 011 .100و ...... تشکیل میشه . نمی دونم باید چکار کنم گیج گیجم کرده. لطفا کمک کنید.
یا علی مدد

من ایجا رو شانسی رد کردم ولی فکر کنم مثل جدول سودوکو باشه حلش یعنی نباید توی یه ردیف دو عدد تکراری باشن
سلام
میثم جون نگرفتم چی شد؟:confused:
اگر میشه یه توضیح مفصل بده.
یا علی مدد

سلام
آقا من بیچاره شدم تا تونستم اعداد مربع رو درست کنم ولی به یهمشکل دیگه خوردم اونم اینه که وقتی می خوام برم پیش مای باید از یه دری رد بشم که ازم اثر انگشت می خواد و منم که انگشتم رو میذارم قبول نمیکنه و ارور میده. باید چکار کنم؟
یا علی مدد

سلام
آقا من بیچاره شدم تا تونستم اعداد مربع رو درست کنم ولی به یهمشکل دیگه خوردم اونم اینه که وقتی می خوام برم پیش مای باید از یه دری رد بشم که ازم اثر انگشت می خواد و منم که انگشتم رو میذارم قبول نمیکنه و ارور میده. باید چکار کنم؟
یا علی مدد

سلام
راهنمای قدم به قدم بازی تو سایت هست ...از مرحله اول تا مرحله آخر ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or