راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقایون منم یه سوال داشتم یکی در مورد god of war دیگری در مورد devil may cry3 !
من god of war رو تموم کردم یعنی تا اونجادی رفتم که کریتوس اون معجون رو میخوره و مثل غول میشه بعد با اون غول که اگه اشتباه نکنم خدای جنگ بود مبارزه کردش و شکستش دادم میخواستم بدونم بازی اونجا تموم شد اخه credits هم نداشت همینجوری اومد تو منو اصلی !
البته یه سری مراحا جدید هم ازاد شدن !
و سوال بعد بر خلاف اولین سالم خیلی کوتاه !
اقا DMC3 چند مرحله داره ؟؟؟؟:cheesygri

Final Fantasy Viii

سلام
میگم بچه هایی که فاینال هشت رو بازی کردین اگه میشه منو یه راهنمایی کنین

من تو فاینال 8 اونجایی از سی دی 4 هستم که باید این زنه (اولتیمسیا) رو بکشیم که خیلی هم سخته من که هر چی میخوام بکشمش خوب که میزنمش یه دفه بایه حرکت هر سه نفر منو میکشه و بعد مینویسه که باید Gf ام رو پر کنم من که نتونستم کاریش بکنم با ترینر هم که میرم همین رو میگه حالا من چه بکنم؟

کسی نیست بازیه Barrow Hill رو انجام داده باشه؟؟؟
خواهشا کمک کنید.

من 2 قطعه لوح سنگی پیدا کردم. که نمیدونم قطعه سومش کجاست. چون توی 2 جا از بازی این سنگها رو میتونم بزارم. یکی کنار سنگهای Barrow hill داخل یه قبر و یکی روی یه تخته سنگ بزرگ ولی هر دو قسمت یه قطعه سوم هم لازم دارن.
بعد اینکه 7 تا جا تخمه مرغی رو پیدا کردم و داخل هر کدوم ماده ای ریختم. مثلا روغن ، آب ، روغن ماهی ، آبمیوه ، مخلوط قارچهای جنگلی و ...
این هفت تا جا تخمه مرغی توی منوی بالای صفحه من اومده. هر کدوم رو روی یکی از سنگهای ایستادهء Barrow Hill میتونم بریزم ولی جای درستشون رو نمیدونم. یه بار یکیش رو درست ریختم که نورهایی از آسمون به سمت سنگ زده شد ولی بقیه رو اشتباه زدم و آتش گرفت.

حالا لطفا اگه کسی بلده من رو راهنمایی کنه توی این قسمت بازی.

بچه ها راهنمای کامل بازیه Martin Mystère رو کسی میتونه برا من پیدا کنه (به زبان انگلیسی) خودم gamefaq رو گشتم چیزی پیدا نکردم حالا اگه کسی سایت دیگه ایی سراغ داره که توش راهنمای بازیها رو میذارن یه سرچ برا ما بکنه
مرسی

سلام
من تو devil may cry 3 در مرحله 7 اونجایی که 4 تا در داره در اون دری که قرمز هست میرم بعد یه سکان کشتی هست که وقتی مزنم چیزی میافته پایین و میرم روش اون وسیله میره بالا اما منو بالا نمیبره از بینش رد میشم چی کار کنم؟

احتمالا منظورش همون آونگایی بوده که گفتم فقط بهش بگو اون آونگا تا یه مدتی پایین میمونن باید تو همون مدت اونا رو با شمشیر متلاشی کنه وگرنه میرن بالا و مجبور میشه دوباره اینکارو تکرار کنه.

اقایون منم یه سوال داشتم یکی در مورد god of war دیگری در مورد devil may cry3 !
من god of war رو تموم کردم یعنی تا اونجادی رفتم که کریتوس اون معجون رو میخوره و مثل غول میشه بعد با اون غول که اگه اشتباه نکنم خدای جنگ بود مبارزه کردش و شکستش دادم میخواستم بدونم بازی اونجا تموم شد اخه credits هم نداشت همینجوری اومد تو منو اصلی !
البته یه سری مراحا جدید هم ازاد شدن !
و سوال بعد بر خلاف اولین سالم خیلی کوتاه !
اقا DMC3 چند مرحله داره ؟؟؟؟:cheesygri
god of war نمیدونم تو چطوری تموم کردی ولی من وقتی اون یارو رو کشتم یه فیلم اومد که خودمونو از دره داریم پرت میکنیم پایین ولی خدایان نمیزارن و بجاش در یه جایی را باز میکنن من وقتی وارد اونجا شدم همه جا نورانی بود یه راهرو بود وقتی تا اخر رفتم به اتاقی رسیدم که به نظر میومد اتاق الهه ی جنگ باشه دو تا مجسمه هم بودند که احتمالا افتخارات ما هستش یکیش اون غول گاوه یکی هم همین خدای جنگ یه صندلی هم اون ته بود وقتی نشستم روش با یه فیلم کوتاه بازی تمام شد

این سوال من توی تایپیک جدید نوشتم جواب ندادن
من 3 تا مشکل دارم توی Ghost Recon Advanced Warfighter
1-توی مرحله ouarterback گیر کردم توی سیوه 5
2-کلید B که select drone چکار می کنه؟
3-دوربین که توی وسایلام می تونم بی یارم چکاری رو انجام می ده؟

من تو prince of persia 3 گیر کردم
تو مرحله3 (احتمالا 3) بعد اینکه از دیوارا عبور میکنم میرسم به یه جا که جلوم 2 تا چوب بالای هم هست و پایین 2 تا دشمن هست که یکیشون کمان دار هست .وقتی از چوبا میام پایین و اون 2 تا رو میکشم یکم که میرم جلو دوباره به یه جا میرسم که یه چوب داره و جلوش یه دیوار هست و فکر کنم من باید به وسط اون دیوار بپرم ....
اونجا نمیدونم باید چیکار بکنم.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or