راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من تو بازی prototyp2 گیر کردم. اونجایی که داخل یک آزمایشگاه شدی و باید یکی رو بگیری بدون اینکه به قول خودش کسی بفهمه یعنی یه سربازی بالا سر یارو واساده تا دست بهش میزنی بازی رو میبازی البته خودش نوشته با کلید R هدف رو انتخاب کن بعد Q رو بزن ببین کسی بهش نگاه میکنه یا نه! البته ما یه ربع این کارو کردیم یارو چارچشمی نگاش میکرد! اگر کسی میدونه کمک کنه. ممنون.

سلام دوستان خسته نباشید من در بازی جنگ های صلیبی2 اون مرحله ای که در 2قلعه از رودخونه مریضی میاد گیر کردم نمید.نم باید چکار کنم لطفا کمک کنید

دوستان من تو بازی فارنهایت گیر کردم, اونجایی که لوکاس تو دفترشه و پلیسه میاد باهاش حرف بزنه ,یک دقیقه بهت وقت میده, فک کنم باید چیزی رو مخفی کنی,یه عکس هم رو میز هستا ! هرکاری میکنم بعد از اینکه باهم حرف میزنن Game Over‏ میده
بايد عكس روميزو بذارى تو كشو و چندتا چيزو تو كشوها جابجا كنى.دقيقا يادم نيست...

در بازی the dark knight raises for ios/java/android یاجاشو گیر کردم تو مرحله 25 (مرحله ای که باید گروگان ها از ایستگاه پلیس نجات بدی)
تو این قسمت چجوری میتونم به پشت ساختمون وارد شم؟ اصلا جای وارد شدن نداره :((سیستم دوربین ها هم از بالا ساختمون غیر فعال کردم) عکس هم از نمای ساختمون گذاشتم. IMG_0522.PNG
68077239828296564199.png

سلام.
ببخشید من توی بازی remember me توی اپیزود 1 گیر افتادم.اونجا که از یه لوله بالا میری بعد می پری توی یه جای دیگه.اونجا مثل اینکه باید چند تا هیولا بیاد که واسه من اصلا هیچی نمیاد و هیچ جایی هم نمیره.باید چی کار کنم؟

مشکل برای اجرای برخی بازی ها در ویندوز 8
--------------------------------------------------------------
لطفا یکی کمکم کنه.من ویندوز 8 دارم.بعضی بازی هارو نمیتونم توش اجرا کنم...مثلن Pay Day 2 و Fifa 14....وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
تا الآن این دوتا بازی این شکلی بودن...لطفا راهنمایی کنین

سلام من راهنمای بازی civilization رو میخواستم ....یک چمد جایی چیزی گیدا کردم که بیشتر جنبه کلی داشت....این بازی رو خیلی روست دارم ..ولی درست عمل کردن در بازی رو نمیدونم..اگر کسی یک راهنمای جامع داره راهنمایی بفرمایید..چیزی که خودم پیدا کردم برای سایت پاراسا گیم بود که بردردم نخورد..ممنون میشم کسی راهنمایی کنه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or