شما برو به منوي ريكاوري و No-UMD رو Disable كن بعد يه UMD بذار توي دستگاه و بعد بازي رو اجرا كن.[FONT='Arial','sans-serif']اقایون من وقتی مخواهم بازی لوکوروکو رو اجرا کنم صفحه سیاه میشه ودیگه راهی به جز خاموش کردن پی اس پی نیست (بازی تا اونجایی که باید نیو گیمو انتخاب کنم اجرا میشه وقتی دکمه ضربدرو میزنم صفحه سیاه میشه )[/FONT]
دوتا:چند تا gta برای psp اومده نام ببرید
ببین برای اجرا بازی سونیکت فکر کنم باید از برنامه lua پلیر استفاده کنی(یه سرچ کن)پیدا میکنی.magazin جان کار خودتو کردی؟! رم 4 گیگ انداختی؟!
چند تا بازی دیگه هم امتحان کن اگه مثل من بازم گیر کرد مشکل از رمت هست!
آقا ساسان این دو تا فایل رو داره و غیر از این ها همش عکسه!
script.lua
game.lua
شما برو به منوي ريكاوري و No-UMD رو Disable كن بعد يه UMD بذار توي دستگاه و بعد بازي رو اجرا كن.
دوتا:
GTA VCS
GTA LCS
فقط UMD كافي نيستا. حتما بايد No-UMD هم غير فعال باشه ها.umd داخل دستگاه هست به نظر شما مشکل دیگه چی میتونه باشه .
شمابايد فريمورتو ارتقا بديمن يه psp دارم از اون مدلهاست كه يه مدت دانگريد نميشد و بردش TA82 است كه الان فرم ويرش 3.10 oe است من بازي ghost recon 2 را ريختم و شكل اولش بالا اومد اما بازي رو اجرا نميكنه همچنين بازي metal gear solid رو اجرا نميكنه البته متال گير فرمتش ايزو ميباشد و ghost recon فرمتش cso است هيچ كدوم را جواب نميده براي اجراش چي كار كنم بازيهاي ديگه مثل crash و soccer 5 و soccer 6 و كلا همه رو جواب ميده البته اونايي رو كه من دارم اين دو تا بازي رو بايد چي كار كنم تا جواب بده آيا بايد فرم وير رو ارتقا بدم؟ لطفا مرا راهنمايي كنيدالبته من بلد نيستم پي اس پي رو دانگريد كنم يكي از دوستان لطف كنه منو راهنمايي كنه