راهنمایی در مراحل Darksiders II

دادا دقيقا بگو كجائي تا بشه راهنمائيت كرد. اون بازي پر آدم مسخره و تبر به دستِ.
من قلعه ای به نام cauldron رو رد کردم همش هم تموم شد اومدم بیرون دیدم یه نقطه ی زرد هست
اونم میگه :Restore fire of the mountine این ماموریت رو از اون دختره گرفتم اولش باید با اون صحبت میکردی آخرش هم این هست.
ممنون میشم اگه کمک کنین:x اگه نشد دیگه باید یه عکس بذارم:d

من قلعه ای به نام cauldron رو رد کردم همش هم تموم شد اومدم بیرون دیدم یه نقطه ی زرد هست
اونم میگه :Restore fire of the mountine این ماموریت رو از اون دختره گرفتم اولش باید با اون صحبت میکردی آخرش هم این هست.

اگه منظورتون اينجاست
17378035.jpg
شما دنبال نقطه زرد بريد تا برسيد به اينجا

3e8cb6e8.jpg
با اين صحبت كنيد تا درو واستون باز كنه. اميدوارم منظورتونو درست گرفته باشم

واسه اون ماموریت وقتی‌ از قسمتی‌ که دوستمون عکس گذاشتن رد شودین و رسیدین به یه دشت، راه سمت راست دشت رو در پیش بگیرین.
حالا اینجا جاهای خیلی‌ آسونش هست :دی

دوستان اين قسمت chapter16كه از اين طرف بايد آتيش پرت كني به اونور مگه قلق خواصي داره؟؟؟

آخه هر چي آتيش پرت ميكنم نميگيره

yes.
شما این بمبرو بنداز بالا ی سره اون یکی death
بعد E رو نگه دار تا سویچ کنه
بعد رول و بزن تا بمب رو بگیره
یکم بد قلقه
ولی چند سری که زور بزنی می شه

اقا یکی کمکه منم بکنه...من همون اول بازی که سوار اسب ه میگه برو جلو بعد میرسی به یه در میری تو بعد میری جلو ..جلوت مثل دره میمونه بعد میگه بپر ...چی کار کنم؟؟؟؟

مرسی ولی من با xbox بازی میکنم و اون قسمتی رو که گفتید رو با دکمه های xbox بگید بعد من اون قسمتی رو که میگید رد کردم و دکمه ی نقشه رو نزدم و همین جوری سرگردونم همه ی در ها بسته هستن کمک:((:((:((

مرسی ولی من با xbox بازی میکنم و اون قسمتی رو که گفتید رو با دکمه های xbox بگید بعد من اون قسمتی رو که میگید رد کردم و دکمه ی نقشه رو نزدم و همین جوری سرگردونم همه ی در ها بسته هستن کمک:((:((:((

شما وارد نقشتون که بشید یه علامت زرده که نشون میده کجا باید بری نزدیکترین عکس قلعه توی نقشت پیدا کن نشونه ی توی نقشه رو ببر روش و مربع(همون ایکس) رو بزن و yes کن

اقا یکی کمکه منم بکنه...من همون اول بازی که سوار اسب ه میگه برو جلو بعد میرسی به یه در میری تو بعد میری جلو ..جلوت مثل دره میمونه بعد میگه بپر ...چی کار کنم؟؟؟؟
احتمالا رو در و دیوار جایی‌ هست که بتونی‌ ازش آویزون بشی‌، یا دیواری هست که Wall run کنی‌.

سلام دوستان عزیز
در مرحله ی stains of heresy اونجایی که مثل معمای پرتال 2 هست مسجممو پایین میندازم در روبروش باز میشه اگه در حالت مجسمه در بیام و بیام در حات خوندم در بسته میشه حالا توش موندم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه زود جواب بدین

کمک

اصلا اون چیزی که میگید توی نقشه نیست من روح سوم رو کشتم ولی دکمه ی map رو نزدم و اون جا رو ترک کردم و دیگه اون هشداری که داد بود برای نقشه دیگه نداد کمک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or