نه بابا من تو ابم.:dمگه بازی روی کامپیوتر نیستش؟
اگه رو کامپیوتره ک کاری نداره
کرک رو دانلود میکنی و بعدش جایی ک بازی رو نصب کردی کپی میکنی
تموم
---------- نوشته در 02:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------
ی چیز دیه:
تو الان رو هوایی؟
اگه از ترینر استفاده میکنی ترینر و ببند بازی رو دوباره اجرا کن ببین رد میشه یا نه
چون بیشتر مشکلات واسه ترینره
تو ابی بعد میگی باز نمیشه؟
برو جلوش دقیقا نمیخوره تورو ک
بعدش کلیدو فرو میکنی تو دهنش حل میشه
![]()
از انور یه راهی هست (بری کاملا زیر آب معلوم میشه) یکم بگردی پیدا میشه،میری به یک دستگیره میرسی، اونو بکشی این Construct میاد بالا آب، میتونی بعدا اکتیو کنی.نه بابا من تو ابم.:d
---------- نوشته در 02:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------
شاید به خاطر این که تو ابم اینطوریه باز نمیشه؟
از انور یه راهی هست (بری کاملا زیر آب معلوم میشه) یکم بگردی پیدا میشه،میری به یک دستگیره میرسی، اونو بکشی این Construct میاد بالا آب، میتونی بعدا اکتیو کنی.
دقیقاً از اون منطقه عکس ندارم،ولی یکم بری زیر آب و بری سمت چپ از یه جایی مثل این سر در میاری.من همه جا رو گشتم دستگیره ندیدم. میشه یه عکسی بزاری؟
اونجا یک دکمه هست ( از همینا که میری روش) بری رو اون در باز میشه، دوستت میاد در رو نگه میداره و میتونی توپ رو بیری بیرین، اگه دکمه جایی که هستین نیست رو یه سکّو دیگه هست، که راهش بازم از همون آب هستخیلی ممنون دوست عزیز رفتم اینجا از اینجا که عکسشم گذاشتی رفتم بالا رسیدم به این توپ
این توپ رو کجا بزارم؟
![]()
حسین جان توی عکسی که گذاشتی رو به روت یدونه از اون چوب ها هست که با استفاده از اون می تونی بری اون طرف از اون استفاده کن و برو بالا.همون مسیر رو تا تهش بری میرسی به پشتت.اگر همین جایی که هستی پشتت رو نگاه کنی می بینی.اونجا یه دونه سکو هست از این هایی که کلید در هستن فکر کنم اونجا بمب هم باشه.گوی رو بزار پشت در اگر بمب بود بندازش روی گوی بهش شلیک کن تا از در رد بشه OK دوست عزیز.خیلی ممنون دوست عزیز رفتم اینجا از اینجا که عکسشم گذاشتی رفتم بالا رسیدم به این توپ
این توپ رو کجا بزارم؟
![]()
البته شما هنوز وارد نیمه نخست بازی هم نشدیداز کمک همتون ممنونم ولی اینقدر از اونجا رفتم جلو.
اون طناب قدرتم گرفتم. الان این یارو kran با هم الماسو ورداشتیم داریم میریم جلو.
:d