راهنمایی در مراحل Darksiders II

مگه بازی روی کامپیوتر نیستش؟

اگه رو کامپیوتره ک کاری نداره
کرک رو دانلود میکنی و بعدش جایی ک بازی رو نصب کردی کپی میکنی
تموم

---------- نوشته در 02:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------

ی چیز دیه:
تو الان رو هوایی؟

اگه از ترینر استفاده میکنی ترینر و ببند بازی رو دوباره اجرا کن ببین رد میشه یا نه
چون بیشتر مشکلات واسه ترینره

مگه بازی روی کامپیوتر نیستش؟

اگه رو کامپیوتره ک کاری نداره
کرک رو دانلود میکنی و بعدش جایی ک بازی رو نصب کردی کپی میکنی
تموم

---------- نوشته در 02:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------

ی چیز دیه:
تو الان رو هوایی؟

اگه از ترینر استفاده میکنی ترینر و ببند بازی رو دوباره اجرا کن ببین رد میشه یا نه
چون بیشتر مشکلات واسه ترینره
نه بابا من تو ابم.:d

---------- نوشته در 02:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------

شاید به خاطر این که تو ابم اینطوریه باز نمیشه؟

نه بابا من تو ابم.:d

---------- نوشته در 02:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------

شاید به خاطر این که تو ابم اینطوریه باز نمیشه؟
از انور یه راهی‌ هست (بری کاملا زیر آب معلوم می‌شه) یکم بگردی پیدا می‌شه،میری به یک دستگیره میرسی‌، اونو بکشی این Construct میاد بالا آب، میتونی‌ بعدا اکتیو کنی‌.

از انور یه راهی‌ هست (بری کاملا زیر آب معلوم می‌شه) یکم بگردی پیدا می‌شه،میری به یک دستگیره میرسی‌، اونو بکشی این Construct میاد بالا آب، میتونی‌ بعدا اکتیو کنی‌.

من همه جا رو گشتم دستگیره ندیدم. میشه یه عکسی بزاری؟

من همه جا رو گشتم دستگیره ندیدم. میشه یه عکسی بزاری؟
دقیقاً از اون منطقه عکس ندارم،ولی‌ یکم بری زیر آب و بری سمت چپ از یه جایی‌ مثل این سر در میاری.
0514.jpg
بعدا این راه رو ادامه بدی به یکی‌ از اون توپ‌ها میرسی‌ که میتونیش بیاری تو محوطه‌ای که قبلا بودی، بعدا با گذاشتن توپ سر جاش اون Construct میاد بالا از آب.

خیلی ممنون دوست عزیز رفتم اینجا از اینجا که عکسشم گذاشتی رفتم بالا رسیدم به این توپ
این توپ رو کجا بزارم؟
28f2uai7pkfnkv6m3m22.jpg
اونجا یک دکمه هست ( از همینا که میری روش) بری رو اون در باز می‌شه، دوستت میاد در رو نگه میداره و میتونی‌ توپ رو بیری بیرین، اگه دکمه جایی‌ که هستین نیست رو یه سکّو دیگه هست، که راهش بازم از همون آب هست :دی
P.S : من رو این کلمه دوست عزیز حساسیت دارم :دی

خیلی ممنون دوست عزیز رفتم اینجا از اینجا که عکسشم گذاشتی رفتم بالا رسیدم به این توپ
این توپ رو کجا بزارم؟
28f2uai7pkfnkv6m3m22.jpg
حسین جان توی عکسی که گذاشتی رو به روت یدونه از اون چوب ها هست که با استفاده از اون می تونی بری اون طرف از اون استفاده کن و برو بالا.همون مسیر رو تا تهش بری میرسی به پشتت.اگر همین جایی که هستی پشتت رو نگاه کنی می بینی.اونجا یه دونه سکو هست از این هایی که کلید در هستن فکر کنم اونجا بمب هم باشه.گوی رو بزار پشت در اگر بمب بود بندازش روی گوی بهش شلیک کن تا از در رد بشه OK دوست عزیز.

البته این دوستمون درست تر می گن درباره ی اینکه KARN میاد و در رو برا ت نگه می داره و تو گوی رو رد می کنی.

از کمک همتون ممنونم ولی اینقدر از اونجا رفتم جلو.
اون طناب قدرتم گرفتم. الان این یارو kran با هم الماسو ورداشتیم داریم میریم جلو.
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or