راهنمایی در خرید محصولات اپل iPhone - iPod - iPad - MAC - MacBook

درود
چند تا سوال آبکی داشتم ممنون می شم جواب بدید.
آیا سیمبین ساپورت می کنه؟
جی پی اسش قطب نما ساپورت می کنه؟(چون که اکثرا نمی کنن(موبایل ها))
ممنون

درود
سیمبین ساپورت نمی کنه چون سیمبین نیست و واسه آیفون افت داره برنامه های چرت و پرت سیمبین رو اجرا کنه...
جی پی اس هم کار میکنه ( ۱ میلیون بدی اونوقت کار نکنه ;) )
کافیه یه نگاه به http://apptrackr.org بندازی تا دستگیرت شه چه برنامه ها و بازی هایی روش هست !

حالا یه سوال
برای Ipod Shuffle نسل چهارم احتمال اینکه بخواد بیشتر از ۲ گیگ بده هست؟ این دو گیگ کمه!!
توی جستجوم فقط به Cowon E2 و Ipod Shuffle 4G و Zen Stone برخوردم که بدونه صفحه نمایش بود و از کیفیت خوبی برخودار هستن

درود
چند تا سوال آبکی داشتم ممنون می شم جواب بدید.
آیا سیمبین ساپورت می کنه؟
جی پی اسش قطب نما ساپورت می کنه؟(چون که اکثرا نمی کنن(موبایل ها))
ممنون

والا سیمبین سیستم عامل شرکت نوکیا هست و هیچ ربطی به اپل نداره ، پس آیفون نه خود سیستم عامل و نه نرم افزارهاش رو ساپورت نمیکنه !

اقا من بدجور طلبه ايفون 4 شدم.
و قصد دارم ايشالله بعد از عيد حتما يكي بخرم.

يكي از اشنها ميخواد بره امريكا. احتمالا برام مياره.
ميخوام بدونم قيمتش به دلار چنده دقيقا
هر چي سايت اپل رو بالا پاييت كردم فقط قيمت هاي همون شبكه ي امريكا رو زده (Att?)
و اينكه حتما قيمت انلاك فكتوريش رو بفرماييد
با تشكر

و اينكه متخصصان كلاهبردار موفق شدن OS 4.2 كه به تازگي منتشر شده رو جيلبرك كنن يا نه !

با تشكر.

دوست عزیز دلیل اینکه شما تو سایت اپل نتونستی قیمت آنلاک فکتوری رو پیدا کنی اینه که این گوشی در آمریکا فقط توسط قرارداد AT&T و لاک فکتوری به صورت رسمی ارائه میشه.

iOS 4.2.1 هم جیلبریک شده اما متاسفانه هنوز Tethered هست و پس از هربار خاموش روشن شدن گوشی باید به کامپیوتر متصل شود و تعدادی باگ هم دارد.

حالا یه سوال
برای Ipod Shuffle نسل چهارم احتمال اینکه بخواد بیشتر از ۲ گیگ بده هست؟ این دو گیگ کمه!!
توی جستجوم فقط به Cowon E2 و Ipod Shuffle 4G و Zen Stone برخوردم که بدونه صفحه نمایش بود و از کیفیت خوبی برخودار هستن

دوست عزیز در رابطه با محصولات اپل هیچ حدسی نمیشه زد و باید تا ارائه رسمی در کنفرانس مربوطه منتظر ماند.

• Like
Reactions: Danteppc
مرسي.
Horror جان شما خودت در حال حاضر 4 داري؟
يكي دوتات سايت برا داونلود بازيا و نرم افزاراش ميذاري؟
من خودم از Panda app ميگيرفتم.
ولي حس ميكردم كامل نيست
بهترشو اگر سراغ داري معرفي كن
مرسي

مرسي.
Horror جان شما خودت در حال حاضر 4 داري؟
يكي دوتات سايت برا داونلود بازيا و نرم افزاراش ميذاري؟
من خودم از Panda app ميگيرفتم.
ولي حس ميكردم كامل نيست
بهترشو اگر سراغ داري معرفي كن
مرسي

بله دوست عزیز.
من هیچوقت آیفونم رو جیلبریک نمیکنم و همیشه نرم افزارای مورد نیازم رو از App Store دریافت میکنم و جالبه بدونید تمام نرم افزارها و بازیهایی که چه برای آیپاد ، آیپد و آیفونم تهیه کردم تا الان کمتر از 100$ هزینه داشته (حدود 4 سال).
در نتیجه آدرس سایت دقیقی برای بازیهای کپی ندارم اما مطمئنا با یک سرچ کوچیک میتونی کوهی از نرم افزارهای کرک رو پیدا کنی.

الان کجا تو تهران میشه ارزونترین mac mini رو پیدا کرد؟
ترجیحا مدل جدیدش

این سخت ترین سوالی بود که از اول زندگیم تا حالا ازم پرسیدن ! :d
باید بری تو پاساژ پایتخت رو زیر و رو کنی و البته پی هر چیزی هم به تنت بمالی ;) در کل همیشه سفارش کردم تا اونجا که میشه از خرید محصولات اپل از ایران اجتناب کنید.

آخرین ویرایش:
این سخت ترین سوالی بود که از اول زندگیم تا حالا ازم پرسیدن ! :d
باید بری تو پاساژ پایتخت رو زیر و رو کنی و البته پی هر چیزی هم به تنت بمالی ;) در کل همیشه سفارش کردم تا اونجا که میشه از خرید محصولات اپل از ایران اجتناب کنید.

راست میگی
آخه تو پایتخت یه جا هست که همه چی اپل میاره اونم که قیمت نجومی میده
آی مک رو پارسال گرفتم ۱۷۰۰۰۰۰تومن
نمیدونم چرا تو ایران کامپیوترهای اپل کمه.(البته همه چی کمه دزدی زیاده)
ما هم که اینجا گیر کردیم.

راست میگی
آخه تو پایتخت یه جا هست که همه چی اپل میاره اونم که قیمت نجومی میده
آی مک رو پارسال گرفتم ۱۷۰۰۰۰۰تومن
نمیدونم چرا تو ایران کامپیوترهای اپل کمه.(البته همه چی کمه دزدی زیاده)
ما هم که اینجا گیر کردیم.

خوب دیگه اینجا اینجوریه.
نمیدونم چرا هر چیزی تو این مملکت برچسب با کلاسی روش میخوره این بلا سرش میاد ! آمار فروش اپل تو ایران خیره کنندست اما متاسفانه بیش از 90% کاربرای اپل تو ایران به فکره کلاسش هستند و اصلا به کاربردهاش اهمیت نمیدن و قابلیبتش رو نمیدونن !!!
اتفاقا اپل تو ایران کم نیست ! تو همین پاساژ پایتخت پر اپل فروشه اما قیمتاشون واقعا فضایی ، یک جنس 1000 دلاری رو به 2 برابر قمیت میفروشن ! مثلا همین دوست خودم واسه یه مک بوک 999 دلاری حدود 1 میلیون و هشتصد پول داد !!! دقیقا دو برابر !!!!! )x

خوب دیگه اینجا اینجوریه.
نمیدونم چرا هر چیزی تو این مملکت برچسب با کلاسی روش میخوره این بلا سرش میاد ! آمار فروش اپل تو ایران خیره کنندست اما متاسفانه بیش از 90% کاربرای اپل تو ایران به فکره کلاسش هستند و اصلا به کاربردهاش اهمیت نمیدن و قابلیبتش رو نمیدونن !!!
اتفاقا اپل تو ایران کم نیست ! تو همین پاساژ پایتخت پر اپل فروشه اما قیمتاشون واقعا فضایی ، یک جنس 1000 دلاری رو به 2 برابر قمیت میفروشن ! مثلا همین دوست خودم واسه یه مک بوک 999 دلاری حدود 1 میلیون و هشتصد پول داد !!! دقیقا دو برابر !!!!! )x
به قولی اپل باید دست اپل باز بیفته

• Like
Reactions: Horror
از طریق آیکون App Store که تو گوشی آیفون هست دیگه ، البته با ما ایرانیها به همون دلیلی که همه میدونیم مشکل دارن که البته راه حلش هم همه میدونیم. ;)

منو نگا ......... :d

ميدونم، منظورم اكانتش بود !
پرداخت پول نرم افزاراش !

اقا اين baseband و اين چيزا داستانش چيه؟
ميدونم چيه ها :d
منظورم اينه براي خريد لزومي داره بهش توجه بشه؟
چون من فوروم در اين مورد زياد ميخونم گهگاهي برام سوال پيش مياد :d

اقا اين baseband و اين چيزا داستانش چيه؟
ميدونم چيه ها :d
منظورم اينه براي خريد لزومي داره بهش توجه بشه؟
چون من فوروم در اين مورد زياد ميخونم گهگاهي برام سوال پيش مياد :d

ببین Baseband برای گوشی هایی که Lock Factory هستن بیشتر مهم هست.چون بعضی از ورژن های Baseband ها گاهی ممکنه آنلاک نشن توسط هکرها برای همین ممکنه یه نفر اگر Baseband آیفونش آپدیت بشه تا چند ماه مجبور باشه بی آنتن باشه.یعنی تا زمانی که یا این Baseband آنلاک بشه یا فریمور ورژن جدیدی بیاد که همزمان با اون یا قفل این Baseband شکسته بشه یا ورژن جدیدترش.
اما برای گوشی های Lock Factory مشکل ساز نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or