با سلام من می خوام بازی بخرم که تو سبک Action Adventureیا Adventure که گرافیک وموضوعش عالی باشه چون من این سبکا رو خیلی دوست دارم
اگه منو راهنمای کنید خیلی ممنونتون میشم

oblivion /enchanted armsبا سلام من می خوام بازی بخرم که تو سبک Action Adventureیا Adventure که گرافیک وموضوعش عالی باشه چون من این سبکا رو خیلی دوست دارماگه منو راهنمای کنید خیلی ممنونتون میشم
![]()

اگه ممکنه توی سبک استراتزی چنتا بازی خوب معرفی کنید
ضمنا راجع به استارکرافت هم یه توضیحی بدین:blushing:
ممنونم از لطف شما
بنده فکر کردم ایشون صاحب تاپیک هستن و بازی استراتژی میخوانایشون میگن Action یا Action Advanture بعد شما ها بازی ـه استراتژی و RPG میگین ؟
![]()

بهترین اکشن-ادونچر از نظرمن اونیموشای 3 هست. در حد خفن تر می تونی دویل می کرای 3 رو امتحان کنی.ولی سبکش اینه اکشن-ادونچر دیوانه وار crazy style action-adventureبا سلام من می خوام بازی بخرم که تو سبک Action Adventureیا Adventure که گرافیک وموضوعش عالی باشه چون من این سبکا رو خیلی دوست دارماگه منو راهنمای کنید خیلی ممنونتون میشم
![]()
با سلام من می خوام بازی بخرم که تو سبک Action Adventureیا Adventure که گرافیک وموضوعش عالی باشه چون من این سبکا رو خیلی دوست دارماگه منو راهنمای کنید خیلی ممنونتون میشم
![]()

استار كرافت هم هنوز بازيش نيومده
سلام
میخواستم چند تا بازی به سبک اکشن سوم شخص مثل KILL SWITCH OR GEARS OF WAR
معرفی کنید
StrangleHold که البته کارت گرافیک سری 8 می خواد و به سبک مکس پین هست و بازی قشنگیه
Resident Evil 4 به سبک GOW که البته یه کارت 6200 هم راحت اجراش میکنه و برای بازی کردنش گیم پد لازم دارید(خودم 4 بار تمومش کردم)