راهنمایی در خرید بازی

استراژي الان بازي اگر اسمشو اشتباه نگم (چون اصلا استراتژي بازي نميكنم) world of conflict بازي خوبيه
استار كرافت هم هنوز بازيش نيومده

با سلام من می خوام بازی بخرم که تو سبک Action Adventureیا Adventure که گرافیک وموضوعش عالی باشه چون من این سبکا رو خیلی دوست دارم:love::love: اگه منو راهنمای کنید خیلی ممنونتون میشم:p
oblivion /enchanted arms
بازیهایی هستن که شما دنبالش هستی;)

اگه ممکنه توی سبک استراتزی چنتا بازی خوب معرفی کنید
ضمنا راجع به استارکرافت هم یه توضیحی بدین:blushing:
ممنونم از لطف شما

:bye::bye: ایشون میگن Action یا Action Advanture بعد شما ها بازی ـه استراتژی و RPG میگین ؟ :blink:
بنده فکر کردم ایشون صاحب تاپیک هستن و بازی استراتژی میخوان
شما ببخشید:sick:

با سلام من می خوام بازی بخرم که تو سبک Action Adventureیا Adventure که گرافیک وموضوعش عالی باشه چون من این سبکا رو خیلی دوست دارم:love::love: اگه منو راهنمای کنید خیلی ممنونتون میشم:p
بهترین اکشن-ادونچر از نظرمن اونیموشای 3 هست. در حد خفن تر می تونی دویل می کرای 3 رو امتحان کنی.ولی سبکش اینه اکشن-ادونچر دیوانه وار crazy style action-adventure

من که خودم عاشق بازیهای adventuer هستم شک نکن که باید اول syberia 1,2 رو بازی
کنی که شک ندارم بازی کردی بعد از اون the secrets of davinci گزینه مناسبیه من
davinci code رو هم بازی کردم که زیاد تعریفی نداشت اگه میخوای بازیشو بخری باید اول
فیلمشو دیده باشی که بسیار قشنگه من کتابشم خوندم اگه بخونیش ضرر نکردی
اگه این دو‍‍‍ سه تا بازیو تموم کردی برو سراغ scratches این بازی یکمی ترسناکه ولی
در کل خیلی قشنگه ولی بسیار سخته من خودم بعد شش ماه تمومش کردم
اینم بدون که اکثر بازیهای ماجرایی گرافیک خوبی دارن و با کارت گرافیک معمولی هم
روان اجرا میشن;)

استار كرافت هم هنوز بازيش نيومده

بازی استار کرافت خیلی وقت پیش اومده شماره ی 2 این بازی هنوز منتشر نشده است .
و:
دوستان همه بازی های جالبی رو معرفی کردند ولی به نظر من تو Resident Evil 4 رو اگه بازی نکردی بگیر که بازی جالبیه .

سلام
میخواستم چند تا بازی به سبک اکشن سوم شخص مثل KILL SWITCH OR GEARS OF WAR
معرفی کنید

StrangleHold که البته کارت گرافیک سری 8 می خواد و به سبک مکس پین هست و بازی قشنگیه
Resident Evil 4 به سبک GOW که البته یه کارت 6200 هم راحت اجراش میکنه و برای بازی کردنش گیم پد لازم دارید(خودم 4 بار تمومش کردم)

StrangleHold که البته کارت گرافیک سری 8 می خواد و به سبک مکس پین هست و بازی قشنگیه
Resident Evil 4 به سبک GOW که البته یه کارت 6200 هم راحت اجراش میکنه و برای بازی کردنش گیم پد لازم دارید(خودم 4 بار تمومش کردم)

میدونی من از سنگر گرفتناشون خیلی خوشم میومد re4 همینجوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or