راهنمایی در بازی TOMB RAIDER:UNDERWORLD

سلام من در بازی tomb raider underworld گیر کردم)x:(
بعد از این که کمربند رو پیدا کردم نمی دونم باید چی کار کنم
اینم عکس جایی که گیر کردم

کمربند رو از اون راه روی زیری که در عکس مشخصه پیدا کردم و برگشتم (راه رو رو به روی لاراست)

پشت سر لارا(توی عکس بالا) میشه همون جایی که از اول اومدم یعنی قبل از این که کمربند رو به دست بیارم یعنی اینجا

توی عکس دو تا جای خالی نشون می ده که نمی دونم کجاست و چطوری باید به دستش بیارم تا دستگیره کار کنه:(

سلام من در بازی tomb raider underworld گیر کردم)x:(
بعد از این که کمربند رو پیدا کردم نمی دونم باید چی کار کنم
اینم عکس جایی که گیر کردم

کمربند رو از اون راه روی زیری که در عکس مشخصه پیدا کردم و برگشتم (راه رو رو به روی لاراست)​

پشت سر لارا(توی عکس بالا) میشه همون جایی که از اول اومدم یعنی قبل از این که کمربند رو به دست بیارم یعنی اینجا

توی عکس دو تا جای خالی نشون می ده که نمی دونم کجاست و چطوری باید به دستش بیارم تا دستگیره کار کنه:(

اگر گیر کردنت توی عکس بالایی هستش که باید همونجایی که هستی توی عکس از موتور پیاده شی تا وزن موتور نزاره سنگ زیر پات بالا بیاد بعد خود بری روی سنگ سمت راستی وایستی.
ولی اگر نه جایی گیر کردی نمیدونی اون کله کجاست راستش من خیلی وقت پیش این رو بازی کردم و هرچی فکر کردم یادم نیومد. فکر کنم یکی که حافظهء خیلی خوبی داره باید کمکت کنه چون یکم یادآوریش زیادی سخته :|

سلام من تازه این بازی رو نصب کردم و میخوام بازی کنم ولی یه جاش همون اوایل بازی گیر کردم. من اون دوتا الماس یا عدسی رو پیدا کردم ولی نمیتونم راه خروجی رو پیدا کنم و اون عدسی هارو سر جاشون قرار بدم.از کدوم طرف باید برم؟ لطفا کمک کنید.کسی تا حالا تونسته این بازی رو تموم کنه؟

سلام من تازه این بازی رو نصب کردم و میخوام بازی کنم ولی یه جاش همون اوایل بازی گیر کردم. من اون دوتا الماس یا عدسی رو پیدا کردم ولی نمیتونم راه خروجی رو پیدا کنم و اون عدسی هارو سر جاشون قرار بدم.از کدوم طرف باید برم؟ لطفا کمک کنید.کسی تا حالا تونسته این بازی رو تموم کنه؟
یه خورده بیشتر توضیح بده بابا.کدوم مرحله ای.کجایی.چیا اطرافت هست.تو این بازی همش باید دنبال الماس و عدسی و این چیزا باشی.من خیلی وقته تموم کردم اگه یادم بود راهنماییت میکنم.

سلام دوست عزیز اونجارو رد کردم ولی الان رسیدم به مکزیکو.یه سنگ هست روی ستون که باید با طناب واژگونش کنم ولی هرکاری میکنم نمیشه.میشه راهنمایی کنی(همون سنگی که بعد از واژگون کردنش از توش خفاش میاد بیرون و ما باید بریم توی حفره ی ستون)

آقا این بازی چقد باگ داره من دوتا تقویم رو درست کردم تو مکزیکو ولی چون نتونستم تو یک دقیقه برم بازی دمو رو نشون نمیده.از بازی خارج شدم دوباره اومدم بازم نشد هر دوتا تقویم هم حل شده

سلام به همه دوستان
فقط واسه عرض سلام اومدم و اینکه این بازی رو هم مثل قبلی چند روزه تموم کردم.
جدا چرا همتون گیر کردین خیلی راحته که!!!!!!!!!!!!!!

ziz عزیز
شما باید با موتورت توی تونل ادامه بدی تا برسی به یه محوطه که وسطش پر اسیده
بعد با کمک میله ها دهانه ریزش اسیدو ببندی تا بره پایین بعد از داخل مجسمه بزرگ کمربندو برداری و برگردی
کل راهو باید برگردی تا اونجا که موتورت گیر میوفته یه سنگ هست که با قدرتی که بدست میاری هلش میدی جلو و بعد دوباره با موتور میری تا به همون دستگیره برسی بعد اون کله رو میزاری و دستگیره را میکشی و بعدش از چاله همزمان که با موتور میپری دکمه پرش رو هم بزنی تا بلند تر بپره با موتور بعد هم مرحله تموم میشه!

ezaat 5700 عزیز
اگه درست حدس زده باشم
شما باید اول از سکوی روبروی قلاب قلاب رو بگیری بعد در همون حالت بیای سمت راست تا گیر کنه به سنگ
بعد قلاب رو بکشی همین!
من خودم یه 2 ساعتی علافش بودم

googoole_48004 عزیز
شما برای تکون دادن اون تقویمها نیاز به دو تا کله مجسمه داری که اگه به هر دوشون خوب دقت کنی متوجه میشی که چه چیزی و کجا کم داره. یکیش توی اولین ساختمون مرحله که میرسی هستش دومی توی بالا توضیح دادم که میشه یه جایی که با موتور نمیتونی بری و راهش از روبروی ورودی میدونگاه هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or