چه جالب برای من این چپتر اصلا یه شکل دیگه ای اتفاق افتاد، ولی برای اینکه جای هر Quest رو روی نقشه بتونی ببینی باید دکمه J رو بزنی و بعد دونه دونه روی کوئست ها دابل کلیک کن و بعدش نقشه رو نگاه کن و ببین برای کدومشون یه نقطه توی نقشت مشخص میشه چون بعضی از ماموریت ها رو باید اول انجام بدی تا بعد اجازه انجام بقیه رو بدست بیاری!به اون قسمت رسیدی که شب میشه میری پیش henselt و یه دفعه دو نفر قصد جون پادشاهو دارن و بعد از مبارزه یکیشونو می کشی بعد جسدشو می برن کمپ پایینی قلعه ؛ اونجا dethmold ازت می خواد معجون gadwal بخوری بعد میری تو جلد طرف که ببینی آخرای عمرش کجا بود ؛ بعد که فهمیدی کجا بوده میری اونجا و بر می گردی پیش dethmold و اونم یه مدال بت میده ؛ بعد از این قسمت برای جورنالای زیر دیگه جایی نیست نرفته باشم ؛ این چندتا جورنال گیرم !
From a bygone era
courage symbolized
returning memories
the assassins of kings
conspiracy theroy
the eternal battle
where is triss merigold?
ببین the assassin of kings یه کوئستی هست که تا آخرین چپتر بازی انجام نمیشه و همیشه در حال اپدیت شدن هست اما بقیشون رو باید بشه یه کاریش کرد. متاسفانه خط داستانی من بخاطر تصمیم گیری هایی که کردم زیاد با مال تو شبیه نیست بقیه دوستان که از اون راه رفتن میتونن کمکت کنن.مثلا جورنال the assassin of kings چند جا فرستاد منو ؛ حالا هیچ تیک نداره ! اصلا نمیگه کجا باست رفت !
بقیشونم همینجورین !
جورنالاتو با جورنالام چک کن ببین شاید باشن
وقتی 3تا دستشو قطع کنی دمو میشه ؛ یه دستشو می کشه رو زمین که فوری کلیک راست بعد بهت میگه تند تند کلیک چپ که انجام میدی بعد که یکم پیچ و تابت داد میگه space بزن که فوری از رو دستش می پری پایین و اون دستشم می خوره تو اون ستون بزرگ و می فته روش که باید ازش فوری بالا بری
کنترل رو نگه دار و گزینه ی وسطی رو بزن و بعد گزینه ی midnight رو بزن تا شب بشهسلام به بروبچ بازی
من تو یه مرحله گیر افتادم که میگه برو سمت کاخ و لورینا رو ببین ولی وقتی میرم کنار در میگه قفله ،دوتا سرباز که کنار در ایستادن هم تالک میکنم میگن برو بعد از غروب بیا !!
مشکل اینجاست که غروب نمیشه !
ممنون اگه کمکم کنید ؟
راستی واسه این بازی هنوز راهنمایی قدم به قدم نیومده ؟
کنترل رو نگه دار و گزینه ی وسطی رو بزن و بعد گزینه ی midnight رو بزن تا شب بشه