راهنمایی در بازی kane & lynch

با عرض سلام
من توی اون مرحله که کین با دوستاش میرن دنبال the 7 تو جنگ گیر کردم همونجا که هلیکوپتر میاد روسر همه تیر میریزه بعد تمامی مکان ها پر از سربازه من نمیدونم باید کجا برم یا چیکار کنم
ممکنه راهنمایی کنید

اگر کسی save این بازی را داره بذاره تو سایت .من تو مرحله دوم جایی که پیش ماشین تفنگ میدن بهش نمیدونم باید چیکار کنم اگر کسی هست یک توضیح کامل بده تو پست قبلی که کامل نبود من نفهمیدم

f1 f1 f1 f1

آقا من همون جا که بیشتر بچه ها گیر کرده بودند که کامیون رد میشه از رو دخترش گیر کردم
هرچی تیر می زنم تو شیشه کامیون نمی شکنه انگار ضد گلولس، چون جای تیر روش مس مونه اما نمیشکنه
کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک :(:(

درسته شیشه ضد گلوله هست اما نه شیشه های بغل فقط شیشه جلو ضد گلوله هست اون دو تا یارو رو هم نزدی خیالی نیست از شیشه های بغل بخصوص سمت راننده به سرش شلیک کن ناک داون میشه میری مرحله بعد به همین راحتی

اگه نتونستی بگو سیوش رو بذارم که اونم ترفند خاص خودش رو داره

www.BaziMarket.com Best PC Games Internet Shop

f1 f1 f1 f1
آقا من همون جا که بیشتر بچه ها گیر کرده بودند که کامیون رد میشه از رو دخترش گیر کردم
هرچی تیر می زنم تو شیشه کامیون نمی شکنه انگار ضد گلولس، چون جای تیر روش مس مونه اما نمیشکنه
کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــک :(:(

باید اینقدر به اون شیشه تیر بزنی تا بشکنه ، سعی کن به محض اینکه توی دید میاد تا جای ممکن بهش تیر بزنی، در نهایت هم می شکنه و راننده می میره .

سلام دوستان من این تاپیک رو از زیر آوار کشیدم بیرون تا بگم:
کسی ترینر یا چیت نداره که جون بی نهایت به ما بده؟
----------------کسی نیست جواب من بیچاره رو بده:-"من بازی رو تموم کردم ولی میخوام دوباره برم(روی درجه:MORPHIN)و به این ترینر نیاز دارم------------------------

شرمنده باز مزاحم شدم بقیه مراحل رو رد کردم اما باز تو یه مرحله گیر کردم.
اونم اونجاست که دوختره کنار حوض نشسته که هنگامی که نزدیکش میشی یه هو میره تو دمو بعد که دمو تموم میشه من هر کار کردم گیم اور میشم حتی یه سری همه اون ادما رو که تو طبقه بالا بودن رو کشتم ولی باز یدفعهkaneandlynch کشته میشه ؟

شرمنده باز مزاحم شدم بقیه مراحل رو رد کردم اما باز تو یه مرحله گیر کردم.
اونم اونجاست که دوختره کنار حوض نشسته که هنگامی که نزدیکش میشی یه هو میره تو دمو بعد که دمو تموم میشه من هر کار کردم گیم اور میشم حتی یه سری همه اون ادما رو که تو طبقه بالا بودن رو کشتم ولی باز یدفعهkaneandlynch کشته میشه ؟

این جا باید سریع به اون مینی که دست کارلوس بود و الان روی زمین افتاده تیر بزنی تا منفجر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or