راهنمایی در بازی GTA IV

من یه جایی اواخر بازی گیر کردم اون جایی که میگه (پگورینو )رو که توی قایق داره از دستت فرار می کنه رو با موتور دنبال کنی باید چی کار کنم چون وقتی وارد جاده می شم و یکم میرم باموتور جلو میزنه که پگورینو فرار کرد :-/

روز خوش

مرحله
fishmarket در gta iv ایکسباکس هست . باید دنبال یه هلیکوپتر برم با jacob اما مشکل اینه که هر دفعه هی میگه you lost

نمیدونم کجایه کار ایراد داره

در مورد تو ضیحاتشم 2 تا جمله میگه

fly south and locate the target chopper

follow the target and wait for an opportunity to take down his helicopter
ممنون میشم راهنمایی کنین

آخرین ویرایش:
روز خوش

مرحله
fishmarket در gta iv ایکسباکس هست . باید دنبال یه هلیکوپتر برم با jacob اما مشکل اینه که هر دفعه هی میگه you lost

نمیدونم کجایه کار ایراد داره

در مورد تو ضیحاتشم 2 تا جمله میگه

fly south and locate the target chopper

follow the target and wait for an opportunity to take down his helicopter
ممنون میشم راهنمایی کنین

اون هلیکوپتری که جلوت هست رو تعقیب کن وقتی موقعش شد خود jacob بهش شلیک میکنه

سلام دوستان توی اون مرحله ی رومن زنگ میزنه بایدبری پیشش بعدش باید بری دنبال یک نفردیگه بایدچیکار لطفا راهنمایی کنیددوستان

فرستاده شده از SM-J110Fِ من با Tapatalk

سلام ببخشید من در این بازی 25 مرحله رفتم اما بعد دیگه مرحله نمیده چیکار کنم میشه کمکم کنید
آخرین کاری که انجام دادید چی بود ؟ شاید باید برید اینترنت کافه.
اگر کار دیگه ای تو نقشه نیست، بازی رو استپ کنید، تو قسمت Brief میزنه باید چیکار کنید.

اگر کار دیگه ای تو نقشه نیست، بازی رو استپ کنید، تو قسمت Brief میزنه باید چیکار کنید.
سلام
سلام ببخشید من متوجه نشدم بازی چطور استپ میشه بعد brief کدوم قسمته میشه راهنمایی کنید

سلام ببخشید من در قسمت Brief رفتم و نوشته بود باید تو قسمت مسیج تماس رو عقب برگردونم یعنی باید دقیقا چیکار کنم
متنشو بی زحمت اینجا کامل بنویس.

پ.ن: من خودم همین الان GTA IV رو رو سیستمم دارم و بازی میکنم هر روز. آخراش هستم البته. بخاطر همین مطمئنم جز دو سه مورد، همیشه یک کار هست توی نقشه که باید انجام بدی.
اون دو سه کاری هم که یهو تو نقشه نیست، قبلش میگه حتما کت شلوار بپوش ...

پ.ن: من خودم همین الان GTA IV رو رو سیستمم دارم و بازی میکنم هر روز. آخراش هستم البته. بخاطر همین مطمئنم جز دو سه مورد، همیشه یک کار هست توی نقشه که باید انجام بدی.

سلام وقتی من به Tery زنگ زدم تو قسمت Brief نوشته بود theis is Tery Lewes Maaseg end III call back بعد کت و شلوار چطور می پوشه بعد میشه سلمانی و اسپورت کردن ماشین ولباس فروشی رو باز کرد

سلام وقتی من به Tery زنگ زدم تو قسمت Brief نوشته بود theis is Tery Lewes Maaseg end III call back بعد کت و شلوار چطور می پوشه بعد میشه سلمانی و اسپورت کردن ماشین ولباس فروشی رو باز کرد
آهان، برادر شما داری دی ال سی GTA IV یعنی the lost and damned رو میری. متاسفانه من اینو نرفتم. نمیدونم باید چطور رد کنید، شرمنده.

بازی فقط لباس فروشی داره که عین GTA Sa، هر لباس فروشی مال یه برند خاص هست. که Perseus فروشگاه هایی هست که کت شلوار میفروشه.
بازم میگم، توی این دی ال سی TLAD مطمئن نیستم اینچیزا رو. چون هیچوقت بازی ـش نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or