راهنمایی در بازی God of war

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جواب

ممنون دمت گر م اونجا رو رو رد کردم تا رسیدم به جایی که دوستش زخمی هست و اونو زیر چرخ دنده میندازه بعد با سگ 3 سز میجنگه وبعد از شکستش از داخل دهانش یک قدرت به دست میاره بعد اهرمو میکشی از داخل اون دهنه که بغل دیوار هست گویهای اتشین برت میشه اونجارو چطور رد کنم ممنون:-"

وقتی رفتی جلو یک دایره سیاه میبینی انجا وایسا و بعد وقتی گوی اتشی پرتاب شد L1 رو چند بار بزن گوی بر میگرده به خودش;):d

با تشکر از شما

حالا رسیدم به جایی که اون قدرت سنگ رو از اون غول بزرگه میگیرم و اون منو با دستش میبره همونجایی که بالها رو گرفتم.

من بعد از اون اتاق که از کفش تیغ بیرون میاد گیر کردم مشکل هم اینه که بعد اتاقه تیغا وارد یه محلی میشه که دوتا مجسمه بزرگ هستش با یه شیپور طلایی با دوتا در قفل.من نمیدونم اینجا باید چیکار کنم.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

اگه یادم باشه باید اون شیپور طلایی رو فوت کنی بعد یک غول میاد پیشت و.....

سلام اگه ممکنه به منم کمک کنید من در قسمتی از god of war 1 گیر کردم تو قسمتی که یک مجسمه با شیپور داره و دو تا در که یکی باز میشه و وقتی وارد میشیم دو تا در تیغ ذار از دو طرف به ما نزدیک میشه تا جایی که ما بین دو تا در له میشیم اینجا را باید چه کار کنم

سلام من يه جايي داخل خداي جنگ 1 گير كردم جايي كه بالاي تعدادي ساختمان قرار دارم و يك نفر هم هست كه يك اهرم رو گرفته و من نمي دونم بايد چيكار كنم لطفا سري به من كمك كنيد تشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or